E

Çavuş
05 Haziran 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
+92 ile başlayan whatsapp mesajı
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu neyin nesidir ? Sabah sabah boyle bir dolandirma bicimi de mi var bilgilendirir misiniz.
E
4 yıl
Samsung galaxy j7 prime samsung pass durduruldu hatası
Ben bu hatayı her klavyeye yazdığımda alıyordum. Biraz araştırdıktan sonra sorunun çözümünü buldum buraya yazmak istedim. Öncelikle bu hatayı vermesinin sebebi samsung pass ile oto doldurma yapmaya çalışıyor fakat hata veriyor. Ayarlarda arama kısmına " otomatik doldurma servisi " yazıyoruz. Buradan hiçbiri seçeneğini seçiyoruz. Ben j7 prime telefonumda denedim düzeldi. İyi günler diliyorum.
E
5 yıl
3000 tl lik sistem
Selamun aleykum kendi çapımda DADG2 sistemini kisarak olusturdugum sistem iyi midir?
3000 tl ile daha iyisi var mıdır?

Benim olusturduğum hali:
< Resime gitmek için tıklayın >

Sistemin orjinal hali:
https://www.itopya.com/dadg2-r5-2600-sapphire-rx590-nitro-plus-16gb-ddr4-240gb-ssd-1tb-disk-gaming-bilgisayar/
E
5 yıl
Teknobiyotik GTX 1060 lı sistem
Herkesin bayramını kutluyorum. Bu linkteki sistem alinir mi? Teknobiyotik'ten daha önce alisveris yapmadim yapan var mi?
Bana çok ucuz geldi acaba kullanilmis sistem veya ekran karti midir?
Ekran kartinin yaninda kutusuz ibaresi beliriyor neden? (siteye mail attigimda bana daha ucuza almak icin kutusuz aliyormus onlar da garantisi ayniymis galiba bu toptanci mantigi tek kutuya 5 tane birden almak)
Son olarak bütçem max 3500TL yapilacak upgradelere açığım.

https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-ryzen-3-2300x-3-5ghz-gtx1060-6gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html
E
5 yıl
DADG2 sistem alınır mı?
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Yakın zamanda bu sistemi toplamaya karar verdim. Biliyorum çoğu şeyi kıstım fakat bütçem buna yetiyor zorlasam en fazla 3500 tl çıkabilirim. Almadan önce size danışmak istedim. Tüm önerilerinize açığım 3500 tl daha iyi bir sistem varsa eğer lütfen benimle paylaşın.
İsteyen için link :https://www.itopya.com/dadg2-r5-2600-sapphire-rx590-nitro-plus-16gb-ddr4-240gb-ssd-1tb-disk-gaming-bilgisayar/
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.