Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
107833
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Tek kablo ile 2 ayrı odada uydu kullanmak. Yardım. (2. sayfa)
İ
4 ay
Yarbay

Her iki TV'deki o an açık olan kanal da aynı polaritede (Yatay-Dikey) olmak ve aynı frekans grubunda(High-LoW) olmak zorunda. Zaten asıl sorun burada.
Yoksa o kabloyu 2'ye, 4'e... istediğin kadar bölersin. Bölmek sorun değil, TV'leri tamamen bağımsız çalıştırmak sorun. Merkezi sistemlerde her TV için santralden ayrı kablo çekmekten başka bu işin çözümü yok. Müstakil sistemlerde çözüm çok çıkışlı LNB'ler.

TV sayın dörtten fazlaysa merkezi sistemden dört kablo çeker ev içinde santralle çoğaltırsın.


Aksini iddia edenler bu aparatı bağlayıp bir TV de dikey polariteli bir kanal açıkken diğer TV'de yatay polariteli bir kanal açıp deneyebilir.

Dijiturkte çalışıyor diyecekseniz onu da açıklayayım. Dijitürkte tüm kanallar aynı polaritede ve frekans grubunda. Basit bir ayırıcı ile bölersin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 2 Mart 2025; 8:38:37 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Buhari 05
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.