Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
867
Tıklama
0
Öne Çıkarma
tecrübem hiç yok yeni bisiklet alacağım. yardım lütfen
D
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhabalar. bisiklet konusunda tecrübem hiç yok. uzun zamandır da binmedim bisiklete. boy-170 kilo 75...
hem spor olsun diye hem de işe gidiş gelişlerde kullanabileceğim, şehir içinde kullanabileceğim(dağ bayır gitsem bile çok nadir olur bu), çok pahalı olmayan(400-800 tl arası), çok yormayan, uzun ömürlü bir bisiklet olsun istiyorum. çok mu şey istiyorum bilmiyorum, değerli yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.



A
7 yıl
Yarbay

Spor ve işe gidiş geliş için katlanır bisiklet aldım ben. İş yerinde ofis masamın altında tutuyorum. Uzak yerlere gitmek isteyip bisiklet yolları olmayan yerler için toplu taşımaya bisikletim ile biniyorum. Katlanırları da bir inceleyin derim. Ben çok memnunum.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

V
7 yıl
Yarbay

Disk firen olmali hidrolik olmasin, v frende olmasin yagisli havalarda sikinti yasarsiniz

On arka suspansiyona ihtyaciniz yok zira bu suspansiyonlar engebeli araziler içindir

Belirttiginiz fiyat araliginda bulabileceginiz en hafif kadroyu arayin, max 8-9kg iyidir

Butun kablolarin kadronun icinden gectigi bir bisiklet secin

Tekerlerin ince ve 44den buyuk olmasına ozen gosterin



Bu dediklerim ideal sehir ici bisikleti ozellikleridir

Yoksa mtb yada katlanir bisikletlerle bile işe gidip gelenler var, keyfiniz nasıl istiyorsa hosuniza nasil gidecekse onu tercih etmeniz onceliginiz olsun



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yarbay

fiyatı biraz artırıp katlanır alabilirsiniz fakat katlanır bisikletler normal standart bisikletler kadar hızlı ve rahat olmayabiliyor. siz en iyisi salcano city explorer alın derim. tur bisikleti zaten şehir içinde kullanacakmışsınız. hafif arazi koşullarındada kullanabilirsiniz explorer'ı. dağ bisikleti almak istiyorsanız btwin rockrider 340 modelini araşıtırın. Ama dediğim gibi tur bisikleti almak daha mantıklı. Eğer arazide sürerken rahat olması lazım diyosanız rr340 alın düz yolda amasörü kilitleyin arazide açın. rahat rahat dolaşın. resimlerini atıyorum aşağıya------->

rr340
< Resime gitmek için tıklayın >

salcano
< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.