Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
265
Cevap
29718
Tıklama
3
Öne Çıkarma
TCL S600 BULETOOTH KULAKLIK 398.99 TL HB
S
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bende aldım, neden aldım, niye aldım….
Yoruma Git
iskender86 - 2 yıl +8
Savunmuyorum fazla alanları ama onlar almasaydı da fiyat zaten yükselecekti. Takip olmanız gerekirdi. Kendinize kızmalısınız.
Yoruma Git
xweser - 2 yıl +7
Ürün stok nedeni ile bitmedi indirim süresi vardi süresi dolunca fiyat tekrardan eski fiyatına güncellendi bilip bilmeden ürünü alanlara laf söyleyeceğiniz...
Yoruma Git
Yorumun Devamı inhuman - 2 yıl +6
T
2 yıl
Er

R
2 yıl
Binbaşı

https://www.hepsiburada.com/finish-quantum-ultimate-bulaik-makinesi-deterjani-tableti--kapsl-40-yikama-p-HBCV00000H3Q42?url_src=and-product-detail


2.si 1 tl deterjanın. 2-3 liralık küçük bir kitap ekledim sepete. Türkcell bizce 25 tl çek kullandım. 40/500 garanti kampanyası ile ödedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
2 yıl
Binbaşı

0
2 yıl
Yarbay

ANC olarak da gördüğümüz bu teknoloji, kulaklıkların dış sesleri engelleyerek sizin sadece müzik keyfini yaşamanız için geliştirildi. Dışarıdan gelen sesleri kulaklıklar üzerineki mikrofon ile tespit eden bu teknoloji, seslerin tam tersi frekansta olacak şekilde üreterek bir anti ses üretmiş oluyor. Böylece dış ses ile kulaklığın ürettiği sesler frekans bazında sıfırlanarak sizin sesleri duymanız engelleniyor.
Aktif Gürültü Engelleme (ANC) nedir? Ne işe yarar? (hwp.com.tr)

Aktif Gürültü Önleme (ANC) teknolojisine sahip kulaklıklar, arka plandaki gürültüleri doğrusal bir şekilde azaltır ve buna siren ya da yangın alarmı gibi uyarı sinyallerinin sesi de dâhildir. Uyarı sinyalinin sesi ile arka plandaki gürültülerin oranı ise değişmez.
Uyarı sinyallerinin ses seviyesi genelde arka plan gürültüsünden çok daha yüksek olduğu için, ANC kullanıldığı zaman bile uyarı sinyallerinin kulaklıkta net bir şekilde duyulması beklenmektedir.
Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliğini kullanırken dışımdaki uyarı sinyallerini duyabilir miyim? | Jabra Evolve 75e MS | Sıkça Sorulan Sorular | Jabra Destek




Bu mesajda bahsedilenler: @sioux
A
2 yıl
Çavuş

499dan yine satışta.

TCL Move Audio S600 Aktif Gürültü Önleme ve Kablosuz Şarjlı Bluetooth Kablosuz Kulaklık Beyaz (iOS & Android Uyumlu)
https://www.hepsiburada.com/tcl-move-audio-s600-aktif-grlt-nleme-ve-kablosuz-arjli-bluetooth-kablosuz-kulaklik-beyaz-ios--android-uyumlu-p-HBCV000008GMNK?url_src=ios-product-detail



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.