Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
52
Cevap
2287
Tıklama
23
Öne Çıkarma
Tanju Özcan Suudilere sağlam çaktı: KATİLLER!! ÇÖL FARESİ BEDEVİLER!!
V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan tarafının 'Atatürk alerjisi' nedeniyle oynanamamasının ardından Bolu'da, Riyad yönetimini eleştiren görseller hazırlandı. Başsavcılık, billboardlara ilişkin soruşturma başlattı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa Finali'nin iptali sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından kentin billboardlarına yansıtılan "Çöl faresi bedevilere, Atatürk'ün büyüklüğünü hatırlatan Fenerbahçe ve Galatasaray camiasını Bolu halkı adına kutluyorum. Atatürk'süz Türkiye olmaz" görseli ile ilgili soruşturma başlattı. 
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynaması planlanan Süper Kupa Finali'nin iptali sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentin dört bir yanındaki elektronik billboardlarda yayınladığı görsel ile Arap yetkililere tepki gösterdi.

BAŞSAVCILIK KARARIYLA KALDIRILDI 
Özcan'ın talimatı ile bilboardlara konulan, 'Çöl faresi bedevilere, Atatürk'ün büyüklüğünü hatırlatan Fenerbahçe ve Galatasaray camiasını Bolu halkı adına kutluyorum. Atatürk'süz Türkiye olmaz' yazılı görseller, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararı ile kaldırıldı. Başsavcılık ayrıca bilboardlara yansıtılan görseller ile ilgili soruşturma başlattı.

ÖZCAN: PİŞMAN DEĞİLİM
Soruşturma sonrası Tanju Özcan, sosyal medyadan paylaşım yaparak, şu ifadelere yer verdi:
- Bu görsel ile ilgili soruşturma açılmış. Gerçekten akıl tutulması yaşanıyor. Türk milleti olarak biz ezik miyiz? Katil Suud rejimi tarafından, Türkiye Cumhuriyeti kurucusunun manevi hatırasına saygısızlık yapılıyor. Biz buna tepki gösterdik diye soruşturma geçiriyoruz. Pişman değilim, kimse Türk milletinin kırmızı çizgisi olan Mustafa Kemal Atatürk'e saygısızlık yapamaz.


< Resime gitmek için tıklayın >


-

Bolu'da Riyad'a tepki içeren görsellere soruşturma (sozcu.com.tr)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 2 Ocak 2024; 13:39:8 >

Bolu Suudi başsavcılığı da dakikasında tutuşmuş Suudi efendileri kızacak diye. Billboardlar kaldırılmış ve ve soruşturma başlatılmış.

Soruşturmanız vız gelir tırıs gider çöl bedevileri!
Yoruma Git
Yorumun Devamı VirgilSollozzo - 2 yıl +46
Öyle olsa bile konsoloslukta gazeteci eriten barbarlara şehir merkezinden çöl faresi bedeviler demesi bile Tanju başkandaki billur setinin en az 30 kilogram ağırlığında olduğunu gö...
Yoruma Git
Yorumun Devamı VirgilSollozzo - 2 yıl +27
lan beyinsiz akpli Erdoğan'ın da R 'leri paylaşsak buraya konu 10 sayfa oluyor
Yoruma Git
Guest-8E8240D3D - 2 yıl +16
0
2 yıl
Yüzbaşı

Her olaya atlayıp ucuz siyasetten başka bir şey yapmıyorlar.

Bir belediye başkanı daha işin aslı astarı nedir bilmeden nefret kusmuş. Vatana millete devlete gram faydası olmayan hareketler.


Not: Bu arada Tanju Özcan denildiğinde hep şu video geliyor aklıma :) Hiç kıvırmam deyip yaptıkları :D


https://twitter.com/Kubra__571/status/1735389184444006903





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 2 Ocak 2024; 14:17:54 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
2 yıl
Yarbay

Bu ozkank. namı diğer merho'nun üç forumda üyeliği var. Bu forumda birden fazla hesabı var. Arada bir kendi kendine cevap bile verdiği olmuştur.

https://forum.shiftdelete.net/members/ozkank.606428/

Technopat'dan kovuldu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 2 Ocak 2024; 14:31:56 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
7
2 yıl
Onbaşı

Kıvırma arıyorsan Reis'ine sor :)

Bu kardeşiniz iktidarda olduğu sürece faiz yükselemez, Türkiye’de faiz devamlı düşecek


https://twitter.com/solcugazete/status/1694667616130924823




Bu mesajda bahsedilenler: @0zkanK.
0
2 yıl
Yüzbaşı

Şu videoda ki dayı gibi şuan CHP seçmeni...


https://twitter.com/portovecchiaaa/status/1732679526080028912

Not: Tanju Özcan devlet adamına yakışmayacak bir uslup ile konuşuyor davranıyor. Böyle bir dil mi olur resmen küfür hakaret ediyor ve böyle birisi CHP genelbaşkanlığına aday gösterirseniz Cumhurbaşkanlığına adayım diyordu. Şaka gibi.




Bu mesajda bahsedilenler: @DARTH_BLACK
G
2 yıl
Binbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.