Bu gün girdik canpolat ile ilk başta çıkın yazdı noluyoz falan dedim meğerse kendi kesiyormuş biz menüde bekliyormuşuz tam kesmek üzereyken bizi çağırıp dropu almamızı sağlıyor çok temiz iş şuan sadece valor kasmada sıkıntı var mp10 diye çok ölüyoruz teşekkürler bu arada |
| herhalde arkadasa ne kadar tesekkur etsek azdır biz menude muhabbet ediyoruz o uber kesiyor temiz iş yattığın yerden malı gotur ben biraz daha makina toplayam her makina bir yuzuk demek nasılsa :p |
aynen Sağolsun . |
| Önemli değil arkadaşlar sizde sağ olun keşke daha çok boş zamanım olsada sizlerle daha çok oynasam yarın elektirikler kesilecekmiş öğlen 12 den sonra akşam 10a kadar uber kesebilirim kestirmek isteyen uber yardım yazıp arkadaşlık göndersin yada bu konuya batle tag ını bıraksın ben eklerim şu anda saat 10 a kadar boşum isteyen eklesin yada batletag ını bıraksın |
|
Canpolat hocama tekrar teşekkürler. Topladığım makinaları acayip değerlendirdi, 1 legandry, 6 set item, 6 hellfire ve 6 key key olarak bana geri döndürdü ne kadar teşekkür etzem azdır. ellerine sağlık < Resime gitmek için tıklayın > |
|
Bende bunları bastım dün < Resime gitmek için tıklayın > |
| elimde 2 key var 1 tane daha kasayım girerim tagını ekliyorum şimdi |
batlletag ın ney? dante nexus |
|
teşekkürler hızlı ve sorunsuzca hellfire ringime sahip oldum KARA |
Yokya ne ödemesi machinen varsa arkadas teklifi gönder bana uber yadım diyede mesaj ekle keseyim mp10da Bugünde bunu bastım < Resime gitmek için tıklayın > |
| Usta teşekkürler, sayende gayet seri bi şekilde 4 tane hellfire ringim oldu. |
| Dün baya yardımcı oldu arkadaş sağolsun. Ellerine sağlık. (ihancioglu#2729) |
iyilik meleği mübarek 20 e yakın hellfire aldım sayesinde |
|
Can Polat ellerin dert görmesin. Klas tarz, seri hellfire. Helal derim daha da bir şey demem. |
| Ben tekrar tekrar teşekkür etmekten yoruldum, canpolat uber kesmekten yorulmadı 3 hellfire'ım daha oldu. ellerine sağlık canpolat hocam ... |
pazar gününe hazırlan sabah8den akşam 10a kadar uber kescem pazar günü uber günü olacak
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle