P

Yüzbaşı
21 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
8 yıl
iOS için addon var mıdır?
Merhabalar. Bu oyunu uzun süredir oynuyorum fakat son zamanlarda telefondan oynamaya başladım ve baya da bi sardı. PC yi açmaya üşenir oldum. İlk başlarda telefonda hearthstone ile ilgili güncel programlar çok oluyordu. Yeni haberler olsun , deck önerileri olsun.
Son güncellemeden sonra hiçbir program bulamaz oldum. Kullandığınız bu tarz programlar var mıdır? Varsa burda paylaşmak herkes adına faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Şu anda mesela benim kullandığım hearthamino var forum tadında.
P
9 yıl
124 lvl th10 1550taş acil satılık
Merhabalar. Köye yapılan masraf fiyatından daha fazladır. Nakit ihtiyacından dolayı acil satılıktır. Antalya içi elden olması tercihimdir. Köyün isim değiştirme hakkı duruyor. Detaylı bilgi için msj atabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-online-oyun-s10-123lvl-antalya-ici-elden-225981246/detay/

Not: ilandaki fotoğraflar geçen aydan kalma olduğu için taş sayısı az gözüküyor.
P
9 yıl
uydu alıcısı tavsiyesi
Merhabalar;

Şu anda digiturk kullanıyorum. Yıllardır aylık 40-50lira para vermekten usandım artık. Standart bir uydu alıcısına geçmeyi düşünüyorum. 55" lg hd tv kullanıyorum. Öncelikle bu tv de görüntü kalitesi olarak beni tatmin edecek bir model olması şart. Fiyatlara baktım, hd uydu alıcıları 200tl civarında genelde. Bu kadar para vermişken biraz daha vereyim dreambox tarzında bişey alayım mı diye düşünüyorum. Fakat bu sistemlerle alakalı pek bir fikrim yok. Bütçe olarak 500e kadar çıkabilirim ama ne kadar uyun fiyatlı olursa o kadar iyi olur tabi. İzlemek istediğim kanallar; yerel tv kanalları, belgesel, film, çizgifilm kanalları sadece. Erotik yayınlar veya lig tv olması şart değil (aynı bütçeyle olabiliyorsa olur tabi).

Bana bu doğrultuda tavsiye edebileceğiniz modeller nedir acaba?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bir ay daha Digitürk e para kazandırmak istemiyorum artık.
P
9 yıl
MMO Oyunlar için mouse tavsiyesi
Merhabalar;

Yaklaşık 5 yıldır kullandığım microsoft marka mouse um artık beni değiştir demeye başladı. Mmo tarzı oyunlar için yeni bir mouse alacağım. Aklımda bazı modeller var ama hangisini alacağıma karar veremedim.

1. Razer naga 2014 = 200TL
2. Logitech g600 = 116TL
3. Corsair m95 = 333TL
4. Logitech g502 = 200TL

Forumlarda bayadır araştırıyorum fakat yinede kafamda net olarak bir model belirleyemedim.

Razer tasarım olarak çok cezbediyor fakat birçok forumda malzeme kalitesinin diğer modellere göre düşük olduğunu belirtmişler ve ebat olarakta elime biraz küçük geldi.

Corsair m95 yine forumlarda mmo için en çok önerilen modeller arasında. Fakat fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı. O fiyata değermi bilemedim.

Logitech g502 bir diğer popüler mouselardan fakat üzerindeki tuş sayısı diğerlerine göre az.

Logitech g600, tasarım olarak naga ile hemen hemen aynı. Biraz daha büyük. Ele daha iyi oturuyor.

Bu 4 model arasında hem fiyat olarak hem de kullanım açısından g600 sanki daha önde gibi. Ama diğer 3 model de kötü değil. Hepsi aslında işimi görür ama almışken en iyisi olsun istiyorum. Bi 5 yıl daha değiştirmeden kullanmak istiyorum.

Bana karar vermemde yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Özellikle ürünleri kullananlar yorumlarını belirtebilirse süper olur.
Bu modeller dışında önerisi olanlar varsa başka önerilere de açığım.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
P
10 yıl
Online Oyun Oynarken Sorun Çıkartmayacak Wireless Adaptör Tavsiyesi
Merhabalar;

Superonline adsl kullanıyorum. Huawei HG552e modeli modem verdiler. Normalde ethernet kablosu ile bağlantımı sağlıyordum fakat evin heryerinden kablo geçince çok kötü bir görüntü oluyor. Bu yüzden wireless bağlantı kurmak istiyorum. Sürekli olarak online oyunlar oynuyorum, bu yüzden bağlantının stabil olması benim için çok önemli.

Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mıdır? Alışveriş sitelerinden bakıp link vermek yerine daha önce kullandığınız veya bilgi sahibi olduğunuz ürünler hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

200TL ye kadar bütçe ayırabilirim. Modem ile PC arasındaki mesafe maksimum 10m dir.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...
P
10 yıl
Ps3oyunhavuzu güvenilir mi?
Merhabalar. Bu site ile alışveriş yapan var mıdır daha önce?

Oyun takasına giricem. Oyunları kargolayın aradaki farkıda kutuya koyun istediğiniz oyunları ertesi gün adresinize gönderelim dediler.

Herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
P
10 yıl
Wireless özellikli sd kart tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar ;

Kullanmış olduğum Nikon d7000 için telefonla bağlantı kurma çalışmalarım sonucu, nikonun üretmiş olduğu Wireless adaptörlerin d7000 ile uyumsuz olduğunu ve bu bağlantının kablosuz olarak yapılabilmesi için ancak bir Wireless SD kartın kullanılması gerektiğini öğrendim.

Fakat yaptığım araştırmalar sonucunda hiç doğru düzgün bir sd kart bulamadım. Class 4 ve Class 6 kartlar mevcut ve en fazla 8gb hafızaları.

Aslında firmaların ürettiği çok kaliteli sd kartlar var, mesela Toshiba'nın kendi sitesinde class10 Modeller var fakat türkiye piyasasında satan bir yer bulamadım.

Sizden ricam, bu tür eye-fi dedikleri sd kartlardan kullanan varsa deneyimlerini bana aktarabilirlermi. Veya konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
P
10 yıl
Makine seçimi yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar. Bu konu eminim defalarca konuşulmuştur biliyorum. Yaklaşık 1 yıldır makine alıcam fakat bir türlü karar veremedim yada terslikler oldu ertelemek zorunda kaldım.

Şu anda 2000TL maksimum bütçem var ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi tabi.

Daha çok bebek, kedi, köpek gibi canlı fotoğrafları çekmek için kullanıcam.

Aklımdaki Modeller sony a58, pentax k-r, Canon 650d ve Nikon d90.

Her modelin belli Avantajları ve dezavantajları var. Hangisinin bana uygun olduğuna karar veremedim.

İlk profesyonel makinem olacak ve hobi olarak boş zamanlarımda kullanıcam.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler..
P
10 yıl
Facebook, twitter gibi sitelerdeki link yönlendirme sorunu
Merhabalar, son birkaç gündür facebook ve twitter gibi sitelerdeki linklere tikladigim zaman linkbucks sitesine yönlendirme geliyor ve Linkleri kapatiyordum. Bugün linkin birini açmam gerekiyordu ve açtım. Açtıktan sonra telefon kendi kendine bir uygulama yükledi. Şu anda uygulamayı göremiyorum ve kaldiramiyorum. Internette araştırdım virüs gibi bir şey demişler ama işin içinden çıkamadım. Bilgisi olan varsa yardimci olabilirse sevinirim. Telefonumun modeli note 3.

Şimdiden teşekkürler. .
P
11 yıl
Amerikan hesapları için 15 dolarlık gift card
Merhaba arkadaşlar. Elimde 15 dolarlık amerika hesabı için gift kart kodu mevcuttur. Kendi AppStore hesabım tr olduğu için kullanamıyorum. Bunu kullanmamın bir yolu varmıdır. Varsa yardımcı olurmusunuz? Yoksa da , ilgilenen varsa tr hesabında kullanılan bir kodla değiştirebiliriz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.