Herifin hareketlerine bak, Türkiye-Yunanistan oyununda sayı kaybedilse bu kadar üzülmez. O da bir birey olarak istediğini tutabilir diyor kırmızı fanları
Şu oyunların gizemini çözmek çok zor, ben yalan diyordum ama Instagram'da da canlı yayın açmış. Ama günlerce 3-5 sayı için beklemiş olamazlar, zaten aileler de dönüyormuş herhalde. Ayrıca çoğu sayfa ilk oyunu mavilerin kazanacağını söylemişti, gidiyor gibi gözükse de yine sonuç tuttu. Aynı sayfalar kırmızı kazanacak diyorlar, kesin 1-1 olacak. Hatta son oyunu da kırmızı aldı diyen 1-2 kişi var (bunların güvenirliğini bilemiyorum ama Acun'un kırmızı buluşmalarından prim kasmadan bu işi bitirmesine imkan vermiyorum).
Alıntıları Göster
Bence durum şu.Bu 2 aile oyunlarının ilk partları çoktan oynanmıştı.Birinde kırmızılar öndeydi(dün) birinde de maviler öndeydi.O yüzden birini kırmızılar birini maviler kazandı gibi söylentiler çıkmaya başladı.Ama maviler geride oldukları oyunu kazandılar.Şimdi de geriye önde oldukları oyun kaldı.Büyük ihtimal onu da kazanacaklar.
prodüksiyon çok geniş bu konuda.
robert-boğaziçi mezunu yarışmacımız poyraz zaten yoldaş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Gaddar Kerim