Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
284
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Superman Oyunu 2014'te Yaratılmıştı Ancak İptal Edildi
Ö
6 yıl (8319 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
Batman'in Arkham serisiyle tanınan Rocksteady stüdyosunun geçtiğimiz birkaç yıldır Superman oyunu geliştirdiği ile ilgili dedikodular çıkıp duruyordu. Yeni paylaşılan bu habere göre, oyun gerçekten geliştiriliyordu ancak Warner Bros oyunu iptal etti.
 
Aynı Batman oyunlarındaki gibi dövüş mekaniğine ve açık dünyaya sahip olacak olan Superman: Unborn 2014 yılında yapılıyordu ancak Warner Bros oyunu iptal etmiş. Sebebi ise oyunun uçuş mekaniklerinin kötü ve yetersiz olması.
 
Batman serisine göre daha küçük bir oyun olacakmış ve ana düşman Brainiac olacakmış ve Superman'in normal haline göre daha sınırlı bir gücü olacakmış. Eksik bir oyun olarak çıkmasındansa iptal edilmesi daha güzel tabii. Umarız yeni nesil ile birlikte kaliteli bir oyun görürüz.
 
 
 
Güçleri sebebiyle, üzerine oyun yapılması zor bir karakter gerçekten. Kendi fikrimiz ise şu şekilde:
 
Superman ve Batman'in bir arada olduğu bir oyun. Şehrin belli bölgelerinde Superman'in güçlerini zayıflatan kriptonit taşları bulunur. Bu yüzden Superman'in güçleri inanılmaz güçlü olmaz. Superman taşların yerini bulur. Bulduğu yerlere ise Batman ile gideriz. Şehri yine istediğimiz karakterle gezeriz ancak bölüm tasarımları spesifik bir karaktere göre yapılır ve belli bölümleri belli bir karakterle oynarız. Oyunun sonunda is güçlerini kazanmış bir Superman ile ana düşmanı güzelce döveriz. Belki sonrasında Superman'in güçlerinin sınırının olmadığını keşfeden bir Batman görürüz ve güzel bir Batman v Superman hikayesi oynarız.
 
Sizlerin de fikirlerini bekliyoruz. 
 

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Klavye üzerinden din kurtarıldı: Mission Completed
Yoruma Git
deadlight54 - 6 yıl +8
benim söyledigimin din ile ne alakası var ? Kelime olarak yanlış. Tabi sizin dine alerjiniz var o ayrı. Özellikle Müslümanlığa.
Yoruma Git
xAdli - 6 yıl +3
Yaratmak kelimesini kullanmak haram değil ama kullanmak da hoş değil, arkadaş haklı yapılmış dense daha doğru olur, saygılar..
Yoruma Git
BSC Misafiri - 6 yıl +3