Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
708
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Suç kimde?
D
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkseed -- 2 Ocak 2016; 18:05:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

.
8 yıl
Yarbay

bu video gizlidir diyor



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Binbaşı

D
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Y
8 yıl
Çavuş

E
8 yıl
Yarbay

otomobil e bakarsaniz adamin cıktıgını fark ediyor ama kacmaya calısıyor.e be adam dursan ne olucak.cambazliga ne gerek var?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
8 yıl
Yarbay

asıl suçlu ters yöne giren minibüs. servis şöförünün sağ taraftan gelen araçları görmesini engellemiş. servis şöförü sağ tarafa konsantre olurken solu kaçırmış.

trafik kurallarına göre servisçi suçlu.

bu olaylardan habersiz gelen otomobil hatlı minibüsün arkasından aniden servisi görüyor. gaza basıp geçerim derken. servisçi tepesine çıkıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Binbaşı

Otomobil suçlu diyen arkadaşlar sayesinde trafiğimiz bu halde. Kimse size yol vermek zorunda değil işin kuralını konuşacaksak bekleyeceksin arkadaş. Yol vermeli mi tabi ki etik olarak vermesi lazım ama vermek zorunda değil. Minibus hatalı. Onun yüzünden adam karşı şeride giriyor neyseki karşı şeritten gelen yokta kaza büyümemiş.

Benzeri başıma geldi anayoldayım ilerliyorum yandan tali yol birleşiyor ana yolda tek şerit geliş gidiş. Orta yaşlı bir bayan korna çalmama rağmen tali yoldan durmayarak yoluma daldı ve bende ona çarpmamak için karşı şeride daldım. Tam virajdı ve karşı şeridi görmedim bile o anda ve karşıdan çok şükür ki araç gelmedi ve kazasız belasız atlattım. Sonra aynadan baktım yaşlı bir kadın sövsem olmayacak, insem bağırsam çağırsam olmayacak hiçbir şey yapmadım devam ettim. Benzeri resmi plakalı bir araçla yaşadım adam bide elinde telefonla konuşuyor artı yoluma daldı çektim sağa temiz sövdüm durmadı keşke gelseydi. İnsanlıktan çıkarıyor böyleleri adamı.

Kimse size yol vermek zorunda değil. Bekleyeceksiniz. Bu yol vermeyin demek değil ben çok duyarlıyımdır hep yol vermek için fırsat kollarım nerdeyse. Genelde bana da yol verirler ama vermek zorunda değiller.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
8 yıl
Yarbay

Resmi olmayan halk arasındaki kurallara göre otomobil, resmiyette minibüs. Buna benzer bi vakada vuranın önünü görmek zorunda olduğu için suçlu olduğuna şahit oldum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.