C

Yarbay
30 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
124 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
13.000 TL ye Kadar Sistem Tavsiyesi (Çok anlamıyorum)
3D Modelleme ve render için kullanılacak çift mönitörlü 13.000 tlye kadar bir sistem nasıl olmalı arkadaşlar ? İşlemci Ryzen düşünüyorum.
Genellikle baktığımda
Ryzen 7 3700x
Rtx 2070 li

bir sistem bu fiyatlara çıkar mı setup listesi nasıl olmalı bu hafta içinde acilen toplamam lazım yardımcı olur musunuz ?
C
5 yıl
Çince bilgisi olanlar Yardım !
Arkadaşlar çince bir siteden bir yazılım paketi gibi bir şey satın almak istiyorum ama sitenin dilini ve kayıt mantığını çözemedim.Çincesi iyi olan bana yardım edebilecek birisi varsa lütfen mesaj atsın.(Bende ona yardım edicem)
C
7 yıl
Yedek Subay Aday Adayı Hak. ( Yakın zamanda askerlik yapmış birisi bakabilir mi )
Yakın zamanda 4 yıllık lisans eğitimimi (iç mimarlık) bitirdim.Tecil işlemini yaptırırken kağıdımda yedek subay aday adayı ibaresi vardı.Bununla ilgili şöyle şeyler okudum devlet her asker alımında ihtiyacında çeşitli meslek gruplarını yedek subay olarak aldığına dair.İç mimarlığın yedek subay olma olasılığı nedir ? Yada ben mi yanlış biliyorum yedek subaylığı.Anladığım kadarıyla zorunlu gözüküyor devlet aldığında tercih hakkımız var mı ?
C
8 yıl
Üniversite senato kararına itiraz hak.
İyi geceler arkadaşlar aramızda varsa bir hukuk okuyan veya dilekçe ve bu hukuk işlerinden anlayanlar lütfen özel mesajla bana ulaşabilir mi ?
C
8 yıl
İç Mimarlık hakkında sorularınızı alabilirim.
Özel bir üniversite de tam burslu İç mimarlık okuyorum 3.sınıf a geçeceğim sorularınızı alabilirim. Özel yetenek sınavı ile girdim.
C
8 yıl
Uydunet CXC 150 ye TTnet kablosuz modem nasıl router yapılır ?
TTnet modemi 5650v3 yeni model olduğu için kullanıcı adı değiştirmeye izin veriyor ama uydunet bi kullanıcı adı vs yok . Müşteri hizmetleri de biz kullanıcı adı kullanmıyoruz dedi .


Bağlantıyı nasıl sağlayacağım arkadaşlar yapmam gerekenler neler yardım ederseniz sevinirim şu mübarek ramazan günü


Edit : Static ip ayarları nı nasıl gireceğim kablosuz modeme arkadaşlar cmd den ipconfig yazınca çıkan şeyler mi ?
C
8 yıl
SABAH gazetesi gel benimle de röpörtaj yap bende hız yapıyorum (!)
Şimdi diyeceksiniz ki otomobil genelde ne alaka sabah gazetesi...

Yahu bu nasıl bi haberciliktir , kadın sanki ralli pilotu ile röportaj yapıyor.Siz böyle yaptıkça bunlar bitmez sayısı artar durur.Neyse gençlerimizin bileğine sağlık bassınlar gaza frene basmayı unutmazlar inşallah.

İlgili Röpörtaj:

http://www.sabah.com.tr/pazar/2016/05/08/icki-iciyor-hirs-yapiyor-masum-canlara-kastediyorlar


< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
75 Bine Araç Tavsiyesi (Acil Yardım Son Çare Jetta)
Bir akrabam alacak istemeye istemeye de olsa aklı jettaya gidiyor

dizel+otomatik+sedan max 50 60 km de en aşşa 2012 13 model araç bakıyoruz sizce ne almalıyız ?

Uzun süre kullanılacağı için jettadan uzak tutmak istiyorum ama bagaj hacmi ile aklımızı çeliyor.

Akrabam eski bir focus 2 kullanıcısı yenisinin bagajını görünce focustan vazgeçti ne alalım sizce ?

0&2.el fark etmez.
C
9 yıl
Araba yüklemeye karşı bakış açınız nedir ? (Günlük Kullanım)
Ülkemizde özellikle dizel yükleniyor (en basitinden yazılım,chip) yakıt ve günlük kullanım için pistleri dragları roll leri vs dahil etmiyorum.İnternette genel olarak gördüğüm iki tayfa var birisi ne olacak zaten bu motorlar sağlam diyerekten yüklüyor ve gerçekten güzel güçler alıyorlar işte büyük turbolar büyük intercooler'lar vs, tabiki doğayıda kirletiyorlar doğal olarak(Duman olayına giricem).

Bir tarafta varki zaten fabrikadaki mühendisler bilmiyor bi siz bilmiyorsunuz diyen.En son vw skandalındada gördük ki doğayı kirleterek güçler alınabiliyor muş yani bu motorlar aslında doğayı kirletmemek adına güçleri kısılan motorlarda diyebiliriz belki.

Bu konuda sizin düşünceleriniz nedir ?
C
9 yıl
Böyle bi ürün olsa alır mısınız ?
İyi günler forumdaşlarım,

Sese duyarlı bir led devresi var elimde bunu fikirleriniz doğrultusunda geliştirip satmak istiyorum.Her türlü müzikte uyum sağlıyor tabi birazda şarkıya bağlı olarak.Çünkü ülkemizde bunu seven kişi çok ve ortada tam anlamı ile ulaşılabilir bi ürün yok gözlemlediğim kadarıyla.Devre 12 v ile çalışıyor ve bir mikrofon yardımı ile sesi algılıyor.Sizce bu devreyi geliştirirken neler yapmalıyım işte beklentileriniz vs nelerdir ?
Fiyat olarak kaç lira olmalı mesela ?
Bu devreye neler eklesem güzel olur ?
Fikirleriniz benim için altın değerinde arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Videoyu izlemek için tıklayınız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.