Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
35
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Square Enix, İnsani Yardım Kapsamında Ukrayna'ya 500 Bin Dolar Bağışladı
M
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
Square Enix, Twitter üzerinden yayınladığı bir gönderide, Ukrayna halkına insani yardım sağlamak için 500.000 dolar bağışladığını duyurdu. Para, Birleşmiş Milletler Mülteciler Ofisine gidiyor.
 
Square Enix ek olarak şunları bildirdi: "Barışın yeniden sağlanacağını ve krizden etkilenenlerin en kısa sürede normal yaşama yeniden kavuşacağını içtenlikle umuyoruz."
 
 
 
Öte yandan birçok oyun şirketi, Rusya ve Beyaz Rusya'da satılık oyunları kaldırmanın yanı sıra insani yardım kuruluşlarına para bağışlıyor. Bu kapsamda CD Projekt Red, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali nedeniyle Rusya ve Beyaz Rusya'daki oyunlarının tüm dijital ve fiziksel satışlarını askıya aldı.
 
Ukrayna merkezli geliştirici GSC Game World işgal nedeniyle STALKER 2: Heart of Chernobyl'in geliştirmesini durdurdu. Pokémon Company International ise Ukrayna'ya insani yardım sağlamak için GlobalGiving'e 200.000 dolar bağışladı




H
2 yıl
Er

Helal olsun final fantasy 7 yi bir daha oynayalım bari



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

K
2 yıl
Yarbay

Stalker 2 yalan olmuş vay be



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 yıl
Yarbay

suriye halkına, ırak halkına, afgan halkınada insani yardım yapılsaydı keşke. gerçi doğru, onlar sarı saçlı mavi gözlü olmadığı için insan sayılmıyor heralde



N
2 yıl
Binbaşı

Guardians of the Galaxy bekle beni geliyorum



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

N
2 yıl
Yüzbaşı

"Onlar, ancak birbirinin dostudur".Maide / 51



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.