Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
530
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sözde Soykırım
A
9 yıl
Binbaşı

Bu ermenilerin tek amacı bence ermenistandaki hükümeti ayakta tutmak.hayali bir düşman yaratarak adamlar oyları topluyordur.yoksa tarafsız bir komisyon kurulur çoktan herşey ortaya çıkardı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Yüzbaşı

Bu sözde soykırım sürekli gündemde olmasa bu gereksiz milletin yaşadığından bile haberi olmayacak kimsenin. Kendilerini böyle pazarlıyorlar işte.



D
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Sözde ermeni soykırımının 100. yılında ermeniler internette aktif bir atağa geçtiler. Kendi sayfaları 50.000 üzerinde. Destek için beğenip paylaşalım lütfen. Bu yalanı üstümüze yıkamayacaklarını gösterelim !

Milli görevimiz içinhttps://www.facebook.com/factcheckarmenia

websitesi:http://www.factcheckarmenia.com/

Özellikle facebook sayfamızı arttırmamız gerekiyor arkadaşlar. Lütfen herkes beğensin ve arkadaş listesini davet etsin.

Dünya'nın bu yalana kanmamasını sağlamamız gerekiyor.



R
9 yıl
Yarbay

Ermeni milletini bu yalan ile ayakta tutuyorlar hayali dusmanlar ve olaylar böylece millet bazı olaylarda kenetlenir falan filan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
9 yıl
Teğmen

2008-2010 arası bu pisliklerle çok uğraştım. bizim şikayetimizle fb onların sayfalarına dokunmazken 2 kez benim sayfamı uçurdular. Yine palazlanmaya başladılar. pornocuları anıtlara gönderip timsah gözyaşları dökmeler. Biz de izliyoruz. Biraz işe yarar Holywood oyuncusuna sponsor filan olmamız lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.