Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
527
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sözde Soykırım
D
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Sözde ermeni soykırımının 100. yılında ermeniler internette aktif bir atağa geçtiler. Kendi sayfaları 50.000 üzerinde. Destek için beğenip paylaşalım lütfen. Bu yalanı üstümüze yıkamayacaklarını gösterelim !

Milli görevimiz içinhttps://www.facebook.com/factcheckarmenia

websitesi:http://www.factcheckarmenia.com/

Özellikle facebook sayfamızı arttırmamız gerekiyor arkadaşlar. Lütfen herkes beğensin ve arkadaş listesini davet etsin.

Dünya'nın bu yalana kanmamasını sağlamamız gerekiyor.



A
9 yıl
Binbaşı

Bu ermenilerin tek amacı bence ermenistandaki hükümeti ayakta tutmak.hayali bir düşman yaratarak adamlar oyları topluyordur.yoksa tarafsız bir komisyon kurulur çoktan herşey ortaya çıkardı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
9 yıl
Yarbay

Ermeni milletini bu yalan ile ayakta tutuyorlar hayali dusmanlar ve olaylar böylece millet bazı olaylarda kenetlenir falan filan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
9 yıl
Teğmen

2008-2010 arası bu pisliklerle çok uğraştım. bizim şikayetimizle fb onların sayfalarına dokunmazken 2 kez benim sayfamı uçurdular. Yine palazlanmaya başladılar. pornocuları anıtlara gönderip timsah gözyaşları dökmeler. Biz de izliyoruz. Biraz işe yarar Holywood oyuncusuna sponsor filan olmamız lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı

Bu sözde soykırım sürekli gündemde olmasa bu gereksiz milletin yaşadığından bile haberi olmayacak kimsenin. Kendilerini böyle pazarlıyorlar işte.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.