Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1329
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Söylenti: Halo: Combat Evolved'un Remake'i Geliyor
Şehir : #İstanbul
L
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 

 

 
    Bir önceki neslin oyunlarından, Halo: Combat Evolved ile ilgili çok çarpıcı bir söylenti ortaya atıldı. GamesMaster dergisinin son sayısında yapılan dedikoduya göre 343 Industries firması Halo serisinin başlangıcı olan Halo: Combat Evolved'un remake'ini yapıyor.
 
    'Remake'in HD uyarlaması olacağı söylenirken grafik motoru olarak Halo: Reach'in motorunu kullanacağı belirtiliyor. Dergi ayrıca eğer bu söylenti doğruysa ilk olarak 2001 Mart ayında Xbox platformuna çıkan Halo: Combat Evolved'un remake'inin 2011'de çıkışını yaparak serinin 10. yılını kutlama kapsamında satışa çıkarılacağı da belirtmiş. 

    343, Halo'nun isim haklarını Bungie,Eylül ayında Halo: Reach'i çıkardıktan sonra eline geçirmişti. İlk oyunu merak edenler için Halo 1 HD remake tamlaması kulağa hoş gelmiş olmalı.
 



A
14 yıl
Yüzbaşı

Gerçektende çok güzek olur. Combat evolved en sevdiğim klasiklerden biridir. O oyun sayeseinde FPS oynamaya başladım.



L
14 yıl
Yarbay

Reach'in sonunu hesaba katarsak hakkatten iyi bir nostalji olabilir.



B
14 yıl
Yarbay

Ben zevkle oynarım inşallah çıkar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl
Yarbay

Efsane olur valla serinin en iyi oyunuydu Single bazında bu bile 6-7 milyon gider her türlü umarım doğrudur..Chief'i Reach'in motoruyla görmek güzel olur..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.