L

Yarbay
30 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
32 üye
Görüntülenme (?)
129 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
5 yıl
Millenicom, müşteri odaklı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi

180’den fazla ülkede kullanılan ve 1,5 milyardan fazla aktif kullanıcısı olan WhatsApp’ın sunduğu WhatsApp Business uygulaması, şirketlerin müşterileri ile iletişimini daha hızlı sağlamak için tasarlanmış bir uygulama olup işletmeler bu sayede zaman kaybetmeden müşterileri ile iletişime geçebiliyor.



Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı SOCAR’ın iştirakleri arasında yer alan internet servis sağlayıcısı Millenicom da müşteri ilişkilerini daha da güçlendirmek amacıyla WhatsApp Business uygulamasını kullanmaya başladı.



 



Yaklaşık iki yıldır WhatsApp üzerinden müşterilerine destek veren Millenicom, Whatsapp  Business ile artık çok daha kapsamlı ve verimli bir şekilde bu kanalı kullanarak müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor.  



Millenicom’un kategorisine göre müşterilere farklı mesajlar da gönderebileceği bu hizmet ile arıza durumu, fatura bilgilendirme gibi konularda müşteriler mesaj atmak zorunda kalmadan ve beklemeden hızlıca ve kolayca bilgilendirilebilecek.

09.00 – 00.00 saatleri arasında açık olan bu uygulamadan yararlanmak isteyen müşterilerin kullanması gereken numara ise 0539 333 0 333.




Kaynak:
L
9 yıl
The Witcher 3: Hearts of Stone Video İnceleme
Witcher 3: Wild Hunt'ın ilk genişleme paketi olan Hearts of Stone'da sıradan başladığımız bir görev 10 saatlik bir maceraya dönüşüyor.



L
9 yıl
Twitch\u0027te Bob Ross Çılgınlığı Başladı




     Eminim Bob Ross adını aramızda bilmeyenlerin sayısı oldukça azdır. Bilmiyorsanız da kesinlikle bir yerden başlamanızı en azından bu sevimli adamın birkaç programını izlemenizi tavsiye ederim. Resim Sevinci (The Joy of Painting) adlı programı ülkemizde de yayınlanmış ve oldukça beğenilmişti. Hala hakkında güzel anılara sahip olduğumuz bu programın her bölümünde Bob Ross tuvale farklı bir şekilde hayat verirdi.

 

     İşte 1995 yılında hayata veda eden Bob Ross'un 29 Ekim olan doğum günü şerefine Twitch'te ilginç bir maraton başladı. Ressamın sunduğu 400 programın yayınlanacağı bu maraton Twitch'te benzer içeriklerle yayın yapan Creative tarafından dün başlatıldı ve 9 gün boyunca devam edecek.

 

     İzlenme rakamları ise gerçekten ilginç. Ortalama 50.000 kişi tarafından izlenen yayına buradan ulaşabilirsiniz.

 

L
9 yıl
Paris Games Week: Sony Konferansını Değerlendiriyoruz
Gamescom'u es geçerek oyun duyurularını Paris'e saklayan Sony'nin burada yaptığı konferansı değerlendiriyoruz. Yeni duyurulan oyunlar ve mevcut oyunlar hakkında açıklanan son bilgiler neler?



L
9 yıl
Monster\u0027da Bu Hafta: The Park
Bu park bildiğiniz parklardan değil. eğlence yerine korku atmosferini soluduğumuz The Park, Monster'da Bu Hafta köşemizin yeni konuğu oluyor.



L
9 yıl
GTA V\u0027e Cadılar Bayramı Güncellemesi Geldi





     GTA V Online için Rockstar games Cadılar Bayramı güncellemesi yayınladı. Bu güncellemede yeni harita ve eşyalar ile birlikte oyunun online moduna iki yeni araç daha ekleniyor.

 

     Cadılar bayramı güncellemesi ile birlikte Albany Lurcher aracına 650.000 $, Albany Franken Stange aracına ise 550.000 $ fiyat etiketleri ile ulaşabileceksiniz. Her iki araçta garajınızın nadide bir köşesini süsleyebilir. Bu iki araç dışında 5 farklı haritada oynanabilen Slasher modu da oyuna eklenmiş durumda. 

 

     Tabi bunların dışında güncelleme oyuna yeni maskeler ve yüz boyaları gibi farklı yenilikleri de ekledi. Eğer hali hazırda Lowrider güncellemesini yaptıysanız bu yeni özelliklere direk olarak ulaşabileceksiniz.

 

L
9 yıl
Escape from New York\u0027tan Esinlenen MGS Serisi Dava Edilmedi Çünkü...





     Hideo Kojima'nın yegane eseri MGS serisi bildiğiniz gibi birçok film ve karakterden ilham almış durumda. hemen hemen her oyunda farklı bir karaktere gönderme ya da ilham kaynağı olma durumu görüyoruz. Ama bunların en meşhuru şüphesiz Snake karakterinin Escape from New York filminden (Escape from LA adında bir devam filmi de var) Kurt Russel'ın canlandırdığı Snake Plissken karakterinden esinlenmesi.

 

     Bu aralar hemen hemen her şeye dava açan firmalar göz önüne alınınca Hollywood Reporter'a açıklama yapan filmin yönetmeni John Carpenter bu duruma açıklık getirmiş.

 

     Filmin haklarını elinde bulunduran CanalPlus'ın zamanında MGS için Kojima'yı dava etmek istediğini dile getiren Carpenter "Fakat ben onlara bunu yapmamalarını söyledim. Bu oyunların yönetmenini tanıyorum ve o iyi bir adam, en azından bana karşı" sözleri ile bu duruma engel olduğunu da röportaja ekleyivermiş.

 

     Eh ne diyelim, helal sana koca yürekli adam! 

L
9 yıl
Fallout 4\u0027ün Mod Bilgileri Çıkışından Sonra Gelecek





     Çıkışına gün saydığımız Fallout 4'ün en çok merak edilen yönlerinden birisi de oyun için hazırlanacak olan modlar ve mod sisteminin nasıl işleyeceği. İşte bu konuda Bethesda PR'ına yöneltilen soru oyunun mod sistemi için gelecek olan bilgilerin çıkışından sonraya bırakıldığını gösteriyor.

 

     Steamworkshop yerine Bethesda'nın kendi sitesinin kullanılacağını belirten firma yetkilileri "Mod sistemi Nexus gibi bir site üzerinden mi işleyecek?" sorusuna ise şu anda oyunun çıkışına odaklandıklarını ve bazı şeyleri açıklığa kavuşturduktan sonra bu konuda açıklama yapacaklarını dile getirmiş.  

 

     Yani oyunun mod sistemini tam olarak öğrenmek için çıkışını beklememiz gerekiyor. PC üzerinden yapılacak olan modların daha sonra PS4 ve Xbox One kullanıcılarına da sunulacağını belirtelim. Fallout 4, 10 Kasım'da rafları süsleyecek.

 

L
9 yıl
Uncharted 4\u0027ün Multiplayer Modunda 8 Harita Var ve Araçlar Eklenebilir





     Dün akşam yayınlanan multiplayer modu ile farklı özellikleri karşımıza çıkaran Uncharted 4 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. yapım ekibi oyunun multiplayer modları için planlanan bazı özelliklerden bahsetti.

 

     Multiplayer modunun ana tasarımcısı olan Robert Cogburn oyunun multiplayer modunda 8 yeni haritanın bulunduğunu dile getirdi. Tamamen yeni tasarım olan bu haritalar oyunda kullanacağımız özelliklere göre oluşturulmuş. Bu nedenle şu an için eski haritaların gelmesi düşünülmüyor.

 

     Halat kullanımı ve tırmanma dinamiklerinin multiplayer modunda önemli elementler olduğunu söyleyen Cogburn ayrıca ileriye dönük yeni planlarından da bahsetmiş. Bu söyleme göre oyunun multiplayer modu için çıkışından sonra yeni haritalar gelecek ve bu haritalarda araç kullanımı gibi özelliklere yer verilecek.

 

     Uncharted 4, 18 Mart'ta çıkış yapacak ama öncesinde 4 Aralık'ta oyunun multiplayer betasına bakabileceğiz. 

L
9 yıl
Uncharted 4, Paris Games Week\u0027te Oynanabilir Olacak




     Paris Games Week kapsamında Sony konferansı bugün gerçekleşecek. Yeni duyurular dışında mevcut oyunlar hakkında da yeni bilgilere ulaşacağız. tabi ki bu oyunların başında Uncharted 4 geliyor. Mart ayında çıkış yapacak olan oyunun konferansta yer alması bekleniyor.

 

     Bunun dışında Paris Games Week'te oyun standlarına ait görseller de gelmeye başladı. Bu görsellerin birinde Sony standı gözükmekte. Arka tarafta kocaman bir uncharted 4 posteri yer alan standın hemen ön tarafında sarmaşıklarla dolu bir oyun alanı gözüküyor. Bu oyun alanı Uncharted 4'e mi ait yoksa Sony'nin diğer oyunlarına mı kestirmek şimdilik güç ama süslemelere bakacak olursak Uncharted 4'ün PGW'te oynanabilir olacağını söyleyebiliriz. Bu da demek oluyor ki oyuna ait bu hafta bolca video gelecek. Beklemedeyiz!

 

 

 

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.