Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
182
Cevap
10746
Tıklama
189
Öne Çıkarma
Cevap: SORUN HALLOLDU!!Hepsiburada Rezaleti!!! Ekran Kartı Aldım Kullanılmış ve Farklı Çıktı! (10. sayfa)
Y
4 yıl
Yüzbaşı

Çok şükür hocam çok sevindim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
4 yıl
Yüzbaşı

Geçmiş olsun. Hata olabilir ama satıcı ve pazar yeri firmalar insanları bu şekilde yormadan daha hızlı çözüm üretseler çok iyi olur.



K
4 yıl
Çavuş

Yalniz subelerden vs kimliginizle herkes kargonuzu alabiliyor, kayseride cok normal bu olay, ptt dahil 😂



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Roundpi
R
4 yıl
Teğmen

hocam bi tık yanlış anlamışız galiba. ztn alabilsin diye bıraktım kimliği, bu normali, olması gereken. ama bnm olayda sormuyor. kontrol etmiyor. bir kıza erkek ismi söylüyorsun, evet diyor, kucağına atıp kaçıyorsun. garip olan bu.




Bu mesajda bahsedilenler: @kapsonlukotceket
E
4 yıl
Binbaşı

ekşisözlük olmasa demek yandık gitti.



Q
4 yıl
Binbaşı

Muhtemelen konu, bir kişinin art niyetiyle gerçekleşmiş, kurumsal değil. Boss Bilişimden likit termal macun aldım, paketi kenardan yırtılıp biraz kullanılıp tekrar pakete konulmuş çıktı, bu bir kişinin yapabileceği iş, Boss Bilişim'in tek hatası, insan kaynakları. Dün N11 üzerindeki yüksek puanlı ve bilinen bir satıcıdan ECA marka armatür aldım, kartuş kapağı monte edilmemiş, üretimde bir montaj hatası. 20 yıl garantili ürün satan ECA'nın insan kaynakları açısından sıkıntılı olduğunu gösteriyor.

Ancak doğrudan kurumsal art niyet taşıyan olaylar da var; N11 üzerinde, Fenomen Spor'dan, artık üretimi durmuş olan Nike Air Max Alpha Trainer ayakkabı aldım, sahte çıktı. N11'e şikayet ettim, "firmaya sorduk, sahte değilmiş." diye cevap aldım.

İnternetten olup olmaması da önemli değil; şu üç olayın üçü de aynı gün ve aynı yerde oldu; işyerine gereken HDMI switch ve splitter için bilinen bir yer olan Başkentli elektroniğe gittim, internette çift kargo dahil 485 ₺'ye sattıkları iki mal için 550 ₺ fiyat çektiler, ben sorunca ise bizle ilgisi yok vs ayağı yapıp 500'e indiler. Ordan çıkıp yanmaz bant aldım başka yerden; N11'de kargo dahil 15 ₺ olan bantı, bir dükkandan 17,5 ₺'ye aldım, paketin üzerindeki fiyat etiketi ise 15,25. Arabama döndüm, aküm bitmiş (araba daha iki ay önce rutin bakıma girmişti, o ayrı bir üçkağıt tabii, oto elektrikçinin kendi tamir işinden önce araya akü şarj için başka bir dükkanı koyması da ayrı bir üçkağıt), 5 yıl önce akü aldığım firmayı arayıp akü istedim, internette pek çok isimle açtıkları sitelerinde, akü iade olmaksızın 280 ₺ fiyat çektikleri akü için 340 ₺+eski akü diye fiyat çektiler, ben söyleyince, 280'e iniverdi hemen, ama eski aküyü aldı tabii.

Özetle, tuz kokmuş, imkan olsa, ekmeği bile gidip Yunanistan'dan alma noktasındayım.



K
4 yıl
Yüzbaşı

geçmiş olsun hocam benim yaşadığım olay sizinki yanında devede kulak.

sizin olay hata falan değil resmen hırsızlık ve nitelikli dolandırıcılık

okurken kendime yapılmış kadar sinirlendim. ülkemizde malesef art niyetli kullanıcı ve art niyetli satıcılar herzaman olacak sizinki büyük ihtimal ile çalışanların hırsızlığı.



B
4 yıl
Binbaşı

darısı başıma ben hala bekliyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @BorazanPower
S
4 yıl
Yarbay

Hepsiburada dan bazen deterjan da indirim oluyor alıyorum acaba o da kullanılmış olabilir mi şüphe düştü içime





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 17 Temmuz 2020; 8:55:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.