Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29076
Cevap
714691
Tıklama
43
Öne Çıkarma
Cevap: ★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! (3. sayfa)
E
9 yıl
Teğmen

Merhaba,

Son görüş ve düşüncelerimi aktarmak istiyorum.

Pil ömrü son şarj ile biraz daha yükseldi. muhtemelen sony nin pilleri diğer pillere nazaran daha geç kendine geliyor.

Lakin süreler memnuniyet verici. Umarım ileriki zamanlarda ekran görüntülerini de sizlerle paylaşacağım.

Samsung sonrasında arayüz beni biraz zorlasa da şu an itibariyle arayüze hakimim. yani alışmak zaman almıyor ve birşeye ulaşmak yorucu bir sürece neden olmuyor.

Ben telefona takı muamelesi yapan bir kullanıcıyım. bu yüzden orijinal kılıf ve tempered glass kullanıyorum. memnunum ve telefonu koruyorlar. sizde koruyun derim.

Tüm smartphone larda orijinal aksesuar kullanılması gerektiğini düşünüyorum. özellikle şarj aleti ve diğer kablolarda telefonun ömrünü uzatacak bi seçim olacağı aşikar.

2000 küsür veriyorsanız lütfen 50-100 tl yi sakınmayın bu tip aksesuarlara.

çektiğim fotolar beni tatmin ediyor. daha fazlasını arayanlar ya Nokia 1020 ( pil ömrü kısa ) yada prof. makinalara yönelsinler.

Ses kalitesi güzel. konuşma netliği ve ses düzeyi tatmin edici. GSM ve wifi çekim düzeyi başarılı. takılma donma yok.

Oyunlarda ısınma oluyo ama o her makinada olan seviyede, hatta çoğundan başarılı. Bir de elimizdeki telefon aliminyum cam bir ürün. aliminyumun iletkenliği de malumunuz.

yani ısınma konusunda da bi sorun yok.

Kimileri demiş ki 801 değilde 805 olsaydı yok 400 yerine 450 olsaydı.. Bu işler öyle yap boz gibi olmuyo arkadaş.

Eğer donanıma o kadar yüklenirsen ya telefon yanar yada pili yetersiz kalır. Yani olayı bütün düşünmek gerek.

Ben telefon alırken donanımına bakmam. o teknik terimler beni aşan hususlar. Benim için kullanıcı deneyimleri ve kendi deneyimlerim bir kıstas olabilir sadece.

Toplama futbolculardan real Madrid olmaz ve telefona bu muameleyi yapanlar yanlış bir bakış açısı içerisindeler.

Git kullan, kullanana sor, dene, deneyene sor.. Sonra işine geliyosa git al. olay bu kadar basit nihayetinde.

Sonuç : telefonu sevdim ve 2 seneden evvel değiştirme düşüncesine girmem eğer başına bi musibet gelmez ise.

Saygılarımla.



T
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1


quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

çok iyi cihazda ne olacak bu telefon fiyatları yaa

Hocam cihaz çok güzel ama 6 ayda bir ısıtıp ısıtıp aynı cihazı Önümüze koyuyorlar,z-z1-z2-z3 şimdide z4 çıkıyor ve cihazların Şekli hep aynı,anlamıyorum bu Sony z serisini

Bir zamanlar aktif olarak kullandığım bir modeldi ama şuan adamlar z4 tanıtımını yaparken akıllarının z5 olması çileden çıkartıyor + alan insanada yazık alıyorsun 2500 tlye aradan 2-3 ay geçiyor 1500 TL etmiyor

Hayırlısı bakalım

Neyse ki 6 aylık döngüden vazgeçtiler. Biz burada bile onların gözünde amatörler olarak 30 defa yazdık yapmayın etmeyin diye ama anlatamadık. Ben Sony'nin yerinde olsam her Eylül'de bir tanıtım düzenlerim öyle tanıtırım tepe modelleri.
Bunu da disiplinli bir şekilde düzenli olarak yaparım ve satışları takip ederim. Misal z2 çıktı sonra z3 çıktı, piyasada z2 ucuzlamak zorunda kaldı ve satışa çıkan z3 satışlarını etkiledi. Adam baktı çok fark yok z2 aldı. Ondan sonra da satışlar çok iyi değil denir, e tabi iyi olmaz satışlar. Kendi ayağına kendin isteyerek sıkıyorsun. Senelik olursa en azından piyasada çok fazla tepe model kalmaz (stoklarda) ona göre de tepe modeli satarsın.
Kısacası 6 aylık döngü kalktı ortadan rahatladık. Yazılımı da beklemedeyiz sorunsuz olsun da 1 ay 2 ay geç versinler. Dolmuşuz resmen. Tip olarak çok değişme yok diyorsunuz ama bence bu çizgide gitsin çünkü aynı tasarım üzerinde çalışmak ilerki modelde bir çok sorunun ortadan kalkması demektir. Bir de ben tasarım olarak köşeli seviyorum arkasını falan LG gibi oval yaparlarsa istemeyerek de olsa satın almam artık yani çünkü hiç bana göre değil o kavisli şişik kasalar. Z serisinin şeklinden çok memnunum bana hitap ediyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yarbay

Ben LG nin en son 3 akıllı telefonunu kullandım,bence lg bu işi bilmiyor.Hele LG G^G2 den daha kötü idi 20 gün zor dayandım.
Yalnız Tüm yeni telefonları kullanan biri olarak en iyisi s5 derken note 4 e geçtim,kasa malzeme kalitesi ve birazda şebeke sinyal zayıflığının haricinde bence süper bir telefon,takılma donma diye bir şeye rastlamadım.
Takılma yapan note 4 te muhakkak temiz kurulum yapılmamıştır.Xperia serisinin arc,arc s ve tüm Z serilerini kullandım tabiki en iyisi bu.Kusur ararsak ömrümüzün sonuna kadar kusur bulabiliris çünkü 4x4 lük telefonu kimse üretmez.
Aldığımız telefon bizim namusumuz değildir eleştirilecek tarafı varsa tabiki eleştiririz ama abartarak insanları yanlış yönlendirmemek lazım bu hem övmede hem de eleştirmede dikkatli olmalıyız.
Bana göre bu telefonun kronik bir problemi yok ama bazı arkadaşlar problem yaşıyabilir.Allahın yarattığı insanların bazıları sağlıklı bazıları hasta olabiliyorsa insanın ürettiği telefondada bu gayet normaldir.
Akşam akşam yine çok yazdım
Bence çok iyi bir telefona sahibiz ve tadını çıkarmaya bakalım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay

Note 4 ile z3 arasında kalmıştım. Şu ana kadar Z3 beni pişman etmedi.teknoloji biraz da şans işi fazla kafaya takmamak lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Çavuş

sivilde xperia sp kullanicisiydim. Askere gelirken babama verdim telefonu. Askerde de idareten birseyler buldum sağdan soldan. Nasipse ramazan bayraminin bitiminde terhis olup bir Z3 almayi planliyorum. Haliyle tüm yorumlari okuyorum ve bazen öyle tartismalara denk geliyorum ki resmen sidik yarışına dönmüş. Sayenizde iyi şafak atti arkadaşlar sağolun :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
9 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar nedir sizin bu Sony ile olan sorununuz. Yeter artık sıkılmadınızmı konuyu trollemekten. Elektronik alet bunlar sonuçta ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Samsung, Lg kullananların %100 ü memnunmu sanıyorsunuz. Ben Lg kullanıyordum rezalet ötesi bir telefon Z serisi ile kıyaslamaya bile değmez. Kronik kasa çatlağım veya kasası soyulan, bataryası 1 günü bile çıkarmayan telefonum olmasındansa beyaz zeminde pembe çeken kameram olmasını tercih ederim. Bu cihazla ne yapıyorsunuz anlamadımki ürün fotoğrafçılığımı yoksa ? Profesyonel anlamda kullanacak makine arıyorsanız gidip Dslr makine alın. 2.300 lira telefona veren kişi 3-4 bin lirayada makine alabilir. Çünkü bu bir telefon fotoğraf makinesi değil. Sorun yaşamış değiştirmişsiniz artık gidin şu konudan 10 gündür takip ediyorum Hulux denen trolün mesajlarını görmekten artık irite oluyorum. Birde sen çıktın. Emin olki sana üretim hatası olan bir cihaz denk gelmiş. Benim cihazım şuan elimde ve Allaha şükür taş gibi zerre hatası yok. Sana cihazımın sorunsuz olduğunu nasıl kanıtlayabilirim varsa bir isteğin söyle. Bunu sırf konuya daha fazla alakasız ve suçlayıcı mesajlar atmaman için öneriyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: MuratHoney

quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

quote:

Orijinalden alıntı: MuratHoney

yeminle pes diyorum ya, nasıl bu hataları kabullenip marka fanboyu oluyorsunuz anlamıyorum.Amacım markayı eleştirmek olsa gider sonynin facebook twitter sayfasında kötülerim ne haliniz varsa görün iyilik de yaranmıyor verin bakalım o paraları pembe kameralı kasası yarım metre açık su geçiren telefonlara hala kabullenmiyorsunuz telefonların %80i üretim hatalı.Bir de fotoğraf makinası alırım diyor gülüyorum sadece size

Dostum bence sende kronik üretim hatası var. Yazdıklarımı anlamakta zorlanıyorsun. Sana diyorumki benim kullandığım cihazın kamerası pembe çekmiyor, kasası açık değil, su geçirmiyor, ve herhangi bir sorunu yok. Birçok insanda benim gibi sorunsuz kullanıyor cihazını. Bu lafın neresini anlamıyorsun. Burdanda anlaşılıyorki sana üretim hatası olan bir model denk gelmiş. Bu herkesin başına gelebilir.

İyi de bir yerlerde hata yok mu şimdi telefonların %80ninde sorun olması normal bir şey mi? seninki sağlamdır, 10 gün olmuş zaten ilerde mutlaka bir hata farkedersin.Şansıma üretim hatası olan telefon gelmiş olabilir ama neden üretim hatası olan telefonlar üretim hatası olmayanlardan fazla burada bir sorun yok mu gözünüzü açın biraz

Arkadaşım burda bu cihazı aylardır sorunsuz kullanan da var. Ben 11. aydan beri sorunsuz kullanıyorum mesela. Yarın birgün belki sorun çıkarabilir ama bu her cihaz için geçerli. Sony toplam üretim kalitesinde biraz sorun yaşıyor evet ama yüzde 80'i sorun yaşıyor demen doğru değil. Ayrıca bir sorun yaşasam burada konuşacağıma içimdekileri serviste kusarım. Bu şekilde ikide bir aynı şeyleri söylemeniz ve çamur atar tarzda olmadı itici geliyor, bunun nesini anlamıyorsunuz. Biz kullanıcıyız, servis değiliz. Bu serzenişlerinizi servise yapın burda suçu olmayan ve cihazından gerçekten de memnun olanlara değil. Bak altta beyaz bir duvarı çektim, benim cihaz böyle buna pembelik sorunu var denemez. S2 kullanırken bunun belki 5 misli oluyordu ama yine rahatsız etmiyordu çünkü badanalı duvar kolleksiyonu yapmıyorum ben bu telefonla! Sorununuzu serviste çözmeye çalışın, olmuyorsa da satıp başka mutlu olacağınız bir cihaza geçin ve bu cihazla mutlu olanları enayiymiş gibi sunmaya çalışmayın lütfen ve saygı gösterin.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: skaar

Bravo sony aylardır sony fanları en stabil sürüm bize geleceği için öteki firmalardan geç geliyor bilmem ne diye bu konuda millete kayıyorlardı,mesajlarını silmezlerse okuyabilirsiniz. Ne oldu gördünüz mü stabil sürümü? Gördünüz mü sony nin ne kadar müşteri biplemez bir firma olduğunu? Olay bu işte Arkadaşlar sony denen firma tuttuğunu indirme mantığıyla çalışır maalesef biz tuttuklarından olduk siz dikkatli olun.

Şuan verdiği "olmamış" sürüm bile gayet stabil. Sen içini rahat tut, ilk akıllı telefonumuz sony değil. Diğerlerinide çok kullandık, stabillik ve pil ömründe üstüne yok. Kamerada lg veya samsung, seste de htc alacaksın. Sen herhangi bir marka model söyle onada 40 kusur yazabiliriz, önemli olan ne aldığını bilmek ve beklentini o yönde tutmaktır.

Z3ün rakipleri s5, m8 ve g3tü çıktığında ve dönüp bakıyorum hepsinden çok daha iyi ömür ve performans vermiş. Elimde hala marshmallow çıkacak heyecanı yaşatıyor, samsung daha s6ya vermemişken s5 için vereceği marshmallow telefonu iyice yavaşkatacakken bizde daha akıcı ve stabil olacak. Bu açık bir gerçek.

Memnun değilsen sat kurtul, her telefonu satarken zarar edersin, gücün yetmiyorsa satıp yenisini almaya otur elindekiyle yetin. Çok kafa şişirdin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl
Yüzbaşı

- Xperia companion acin.

-Teli pc ye baglayin.

-Alt tusuna basili tutarak yazilim onarma deyin.

-Sonra karsiniza ekranlar gelecek oradan devam edin.

-Baslatiliyor diyecek bekleyin.

-Sonra size yazilimi mi onarayim yoksa n preview developer surumu mu yukleyeyim diye soracak. N deyip ilerleyin.

-Sizde telefonu usb cekmenizi isteyecek cekin. Telefonu kapatin ve ses kisma tusuna basili tutarak pc ye baglayin.
Karsiniza bir sonraki basamak gelene kadar basili tutun sonra elinizi ses kisma tusundan cekin.

-N yi yukleyeyim mi diyecek ileri deyin ve yuklesin.

-Biraz uzun surecek sabirli olun ve bekleyin. Yuklerken usb yi falan da sakin telefondan cekmeyin.


Bunlari yapabilmeniz icin xperia companionun en guncel surumune sahip olmaniz gerekir.

Dilim dondugunce anlattim. Konu da acacagim yarin siteme, link atarim buraya.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Razor -- 22 Nisan 2016; 10:49:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
G
8 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: _mor_koyun

Arkadaşlar kilit ekranında eskiden soldan çekince telefon rehber, aramalar geliyordu. Şimdi google ın mikrofonu var. Ayarlardan baktım bulamadım değiştirmeyi. Yardım edebilecek olan?

Merhabalar hocam, sırayla aşağıdaki adımları izlerseniz kilit ekranında sol kaydırma seçeneği telefon olacaktır.
Ayarlar> Uygulamalar> üstteki ayarlar simgesi (dişli çark)> Varsayılan Uygulamalar> Yardım ve ses girişi> Yardım uygulaması > Yok


Cemeren49 uyardı sağ olsun. Yukarıda belirttiğim adımları izlediğinizde Home tuşuna basılı tuttuğumuzda "Google Kısayolu" deaktif oluyor. Bu özelliği sık kullanıyorsanız yukardaki adımları uygulamamanızı öneririz.

Bahsi geçen mesaj;
"Hocam lolipopda home tuşuna basıp yukarıya doğru sürüklediğimiz google kısa yolu da kapanıyor bu sayede (yeni sürümde basılı tutmak gerekiyor bu arada)"





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grant Imahara -- 30 Nisan 2016; 1:29:48 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yarbay

Root ve orjinal romlar için konu açtım herşeyi derledim anasayfaya eklenirse linki iyi olur;

http://forum.donanimhaber.com/m_116689542//tm.htm#116689542





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 7 Mayıs 2016; 22:26:07 >

B
10 yıl
Yüzbaşı

-Ekran, ses teknolojilerinde ki geçmiş birikim ve tecrübelerinin hepsini Z3' e entegre etmiş.

-Dayanıklılıkta da hiçbir telefon Sony' nin yerini tutamaz diye düşünüyorum(sertifikaları bunu ispatlıyor.)

-Eksik olan tasarım yönünü de geliştirmeyi başarmış.

-PS4 uyumu(özellikle konsoun entegrasyonu)

Yeni reklam filminde ki özellikleri de gördükten sonra:
http://www.tabletmecmua.com/sonynin-xperia-z3-inceleme-ozellikler/

Şu an Sony Xperia Z3' ün rakibi olmadığını düşünüyorum. Burada fiyat olarak Türkiye pazarına girişi çok önemli diye düşünüyorum.

syg.



W
10 yıl
Teğmen

-G3ünüz 16GB-32GB olanlardan hangisiydi ?
G3 telefonum 32 gb (3g ram) modeliydi.
-Telefon boştayken kullandıkları ramleri kıyaslayabilir misiniz?
G3'ün ramine bakmadım boşta ne kadar kullanıyor diye nasıl olsa 3 gb ram var diye rahattım şimdi z3'e baktım;
Enpara, viber, akbank, fb messenger, whatsapp çalışır durumdayken 1,1 gb ram kullanıyor.
-G3ünüzde yaparken zorlandığınız ve aynı şeyi Z3 üzerinde denediğiniz oldu mu?
G3 kullanırken zorlandığım hiçbir şey yoktu. Gayet kullanışlı bir telefon diyebilirim g3 için.
-Şarj performanslarının kıyasını yapabilir misiniz?
Bu konuda z3 açık ara önde gidiyor. 3g sürekli açık olarak kullanıyorum telefonlarımı. G3'ü 11 saat kullanabilirken, Z3 şu an 13. saatinde ve %30 şarjı daha var.
-Ekran performanslarının kıyasını yapabilir misiniz?
Ekran olarak pek bir fark göremedim. Resimleri daha canlı göstermek için Z3'e yazılım atmışlar sadece. Fakat dış ekrandan bahsedecek olursak Z3 ekranına elinizi dokunduğunuzda yağ gibi kayıyor. İnsanın dokundukça dokunası geliyor. İlk defa böyle bir ekran ile karşılaştım sonraki zamanlarda bu kayganlığı kaybetmemesini diliyorum. He bu arada bu kayganlığın dezavantajı da var. Z3'ün arka ve ön tarafı da aynı şekilde kaygan olduğu için elden kayıyor..
-Benim aklıma gelmeyen, sizi rahatsız eden-memnun eden yönleriyle iki telefonu kıyaslayabilir misiniz?

Xperia Z3'ü seçmek için nedenleriniz;
Daha fonksiyonlu
şarjı daha uzun gidiyor
Tasarımı çok hoş ve üst segmentte bir telefon olduğunu hissettiriyor. Ayrıca telefon çok hafif ve ince.
Suya ve toza dayanıklı olması içinde bulunduğumuz bu kış aylarında yağmur altında telefonu kullanmanızı imkanlı kılacaktır.
Kamera fonksiyonlarında slow motion video kaydı var çok başarılı.

LG G3'ü seçmek için nedenleriniz;
Öncelikle xperia z3'ten daha ucuz olması sizin için bir avantaj
Ekran boyutu Z3'e göre daha büyük olması da güzel bir yönü
LG G3'te ön kamerada flaş uygulaması olması zifiri karanlıkta bile orta kalitede selfie çekmenize olanak sağlıyor.
LG G3 sizden istenen her türlü şeyi (şarj süresi hariç) size verebiliyor. Telefonu istediğiniz şekle sokup rahat edebileceğiniz bir kullanım sağlıyor. Örnek vermek gerekirse;
Lg g3'te alt tarafta bulunan home, geri tuşları ile oynayıp geri tuşunu sağa veya sola alabiliyorsunuz. Z3'te solda kullanmak zorundasınız ki bu da telefonu sağ eliyle kullananlar için bi hayli zor oluyor.
Ayrıca LG G3'te smsler popup şeklinde açılabilirken Z3'te bu mümkün değil.

Şimdilik bu kadar arkadaşlar :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @xdriverx , @ehliask
Ç
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa


quote:

Orijinalden alıntı: celal3350

Yav z2 alacaktım şimdi z3 çıkacak diyorsunuz napacağımı şaşırdım sizce beklemeye değermi z3 ü ?? z2 ile ne gibi farkları olabilir.

O kadar bütçeniz varsa note 4 alın hocaM. Çünkü 3 ay sonra z4 çıkar sizin tel yine eskir.

z4 çıkınca z3 eskimiş mi oluyor

ben z kullanıyorum üzerine z1 z2 z3 çıktı z4 çıkacak benim telefon hala yepyeni sapa sağlam z3de yapabileceğiniz şeyleri de yapabiliyorum

Al benden de o kadar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
10 yıl
Yarbay

Bayramın 2.günü geçti elime Z3 compact Beyaz.

5 yıldır aktif android kullanırım. 3 yıl HTC Desire 2 yıl OneX+

iş günleri yoğunluğa göre minimum 2 max 5 saat telefon görüşmesi yaparım , devamlı 3G-WIFI açıktır, ekranı hep parlak kullanırım(neden alıyoruz ki bu telefonları, kıstıktan sonra) Devamlı online olmam gereken bi işim var. onlarca bilgisayara teamviever bağlantısı kurmam gerekir, ofisdeysem laptop Wifi - mobilsem android-3G üzeirnden zaman zaman laptop-HotSpot üzerinden ,

OneX+ a geçtiğimde şarjının uzunluğu beni büyülemişti. çünkü Desire yedek bataryayla gezdiriyordu beni. ilk aylar şarj ertesi güne kalabiliyordu, sonra sonra gerek yüklenen programlar gerek hafıza kirliliği akşama %20 ile götürmeye başladı. 2.senenin sonunda artık akşam batarya uyarısı almaya başlamıştım. telefonda donmalar takılmalar , zaten ısınan bi telefon , özellikle wifi 3g az çekiyorsa, sinyal zayıfsa çok fazla ısınmaya başlamıştı. Bayramın 1.günü o yoğun mesaj ve telefon trafiğinde beni çok zorladı, kitlendi dondu v.s. VE değiştirmeye kara verdim. Belki bi format atılsa ilk günki performansına döner ama içinde çok fazla bilgi var ve benim ayıklayacak vaktim yok. Şuan o telefonda yanımda dolanıyor, işim düşerse çantadan çıkartıp bakıyorum.

Genelde telefon değiştireceğim zaman o günün en performanslısını tercih ederim. bi 2-3 sene idare edebilmeli beni..

üstün körü bi araştırma sonucu ibreler Z3ü gösteriyordu. Biçok ülkede piyasaya çıkmıştı ama bizde yoktu. Biraz tezcanlıyımdır, kadıköyde bi esnafda Hem Z3ü hem compact ı görme şansım oldu. Vardım yanına iki telefonuda elime aldım tarttım OneX ile kıyasladım, Compact gerçekten çok kaliteli görünüyordu, önü arkası cam v.s. , artık büyük telefon kullanmak istemiyordum ve z3ü eledim. Compact tam benlik görünüyordu ve fonksiyonelliği Z3 ile aynıydı. kayıtsız 1700 e aldım telefonu..

ilk günler kurcalama evresi v.s. şarjı pek anlayamadım, iş başladı, telefon artık iş yapıyordu,

bi sabah 8 de şarjdan çıkarmıştım o gün ve ertesi gün şarja takmadım(bi iki kısa süreli data çekmek için data kablosu takıldı) 3.güne bu şekilde başladım.

< Resime gitmek için tıklayın >

sonra nette şu grafiği görünce durumun normal olduğunu anladım.

< Resime gitmek için tıklayın >

ben aslında o kadar araştırmamıştım satın alırken. ama kulandığım her gün doğru tercih olduğunu hissettiren çok kaliteli bi telfon.

Tek problemim kayganlığı, onuda kılıfla çözeceğim inşAllah..

Benim kutudan MH750 kulaklık çıktı. Gayet tatminkar.

Gariptir telefona hangi programdan bildirim gelmişse o programı temsil eden renk ile uyarıyor sizi Z3. Facebook mavi, Whatsup Yeşil. işime yaradı bu özellik..

Şuan için çok hızlı,akıcı bi telefon elimdeki. takılma v.s. görmedim. HTC ile arayüzleri ufak farklılıklar içeriyor, kolay alıştım..

Kameranın flashsız gece çekimi çok başarılı, resimleri karıştırdım da, örnek olabilecek şunu buldum.. Bu resim esnasında oda ciddi loş durumda ve bebek hareketli.. Önceki telefonlarım bu şartlarda kumlu kapkara kareler çıkartırlardı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Buda farklı bi çekim

< Resime gitmek için tıklayın >

http://hizliresim.com/2QV8k0


4k video çektim fakat izlemek için 4k görüntüleyebileceğim bi ortam bulamadım.

youtube da fln heba olur o video.

Güvenlik kilidi olarak yüz tarama koymuşlar, bi süre kullandım çok pratik geldi, sakalı kesince beni tanımadı, uğraşamayıp deaktif ettim. Çok bi güvenlik endişem yok, kilit açma düğmesine basar basmaz ekran geliyor, bu benim için en pratiği. Açma düğmesi HTC den alıştığım üst tarafta değil, yanda tam ortada ve diğer düğmelerden farklı daha çıkıntılı, kolay farkediliyor. Alışmakta güçlük çekmedim. Hatta daha partik geldi, telefon tersmiydi düzmüydü derdin yok, belinden tuttunmu düğme parmağının ucunda.

grubu yeni gördüm, zamanla farklı paylaşımlar la birlikte oluruz.

Adroid 5.0 duydum inşAllah kısa zmanda bizede uyarlanır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChipTuning Uzmanı -- 3 Kasım 2014; 14:55:09 >
Bu mesaja 5 cevap geldi.
B
10 yıl
Teğmen

Vallahi telefonu bizzat kullanıyorum ve kasasının inanılmaz bir baskı dışında yamulacağını hiç mi hiç sanmam bence bu terste bir işlik var





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brksnr -- 8 Kasım 2014; 8:35:06 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
10 yıl
Yüzbaşı

Cok sükür sorunsuz kullanıyorum eğrilik vs bir Problem de yok ;)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Çavuş

Yahu ben pek yazma değil de genelde okuma alışkanlığı olan bi takipçisi olarak ve dayanamayarak yazıyorum şu an ( z3 ten yazıyorum bu arada). Burası z3 forumu diye açılmış ve bana göre olması gereken şey yeni yazılım yeni rom vb geliştirme amaçlı şeylerin yani sıra tabi ki sorunların da paylaşılıp çözüm amaçlı yazılar görmek isterken neler okuyoruz.. Sony sevmiyosan git başka tel al onun forumuna gir burda işin ne. Ha burdaysan da insan bindiği atı kötülemez madem aldın bu telefonu iyi kötü yanları ile kullan olmadı memnun değilsen git servise ver ya da değiştir her yer telefoncu dolu.. Çocuk parkı gibi seninki kaka benimki iyi yok öyle yok böyle.. Her gün takip ediyorum yeni yazılım geliştirme falan belki paylaşım vardır diye ama her sayfa laf dalaşı ile dolu yazık..

( Bu arada teknoloji biraz da şans işi buna inanın. Bir arkadaşım sıfır toyota corolla aldı bayiden eve giderken motorda sorun çıktı koskoca toyota kullanıcı hatası diye masrafları karşılamadi ta ki arkadaşım en az 10 yıllık taksi şoförü.. Şimdi toyota kötü diyebilir miyiz? )





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szatsy -- 2 Aralık 2014; 18:17:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
9 yıl
Yüzbaşı

Bugün çektiğim başarılı bir fotoğrafı paylaşmak istiyorum. Manuel modda çekildi.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Teğmen

Z3 Cooper'ım geldi.
Öncelikle Eurasia Garantili ve 45 hafta ürünü.

Diğer arkadaşların belirttiği gibi sol arkada açıklık var, hiç de öyle abartılacak bir şey değil. Hani burada böyle bir söylenti dolaşmasa emin olun ben buna hiç aldırış bile etmem. Belki diğer arkadaşların açıklığı daha çoktur onu bilemem fakat benim gördüğüm bu.

Kamerada pembe sorunu ve kamera kayması yok.

Ses seviyesi harika, en yüksek düzeyde hoparlörün kuvveti artık cızırtı yapacak gibi ve kulaklık için söylenenler de gerçekten abartılı ve cidden ennyğksrk seviyede müzik dinleyemiyorum ama müzik zevkini artırmak için bass ve tiz sesler için extra kulaklık her ihtiyacı görür.

2.5 saattir Program güncelleme, ayar vs uğraşıyorum. %61 şarj mevcuttu ve şuan %34, zaten bu da ilerleyen günlerde düzelir ki kim bilir kaç haftadır bu şarj ile bekliyor.

Sistem güncellemesi 23.0.1.A.5.77 sürümü için uyarı veriyor.

Alana ve almak isteyenlere hayırlı olsun diyorum, başka cihaz düşünenler adına da z3'ün keyfini yaşayamayacakları için üzgün olduğumu belirtmek istiyorum.

Ve diyorum ki;

"Sony Xperia Z3,
Artık avuçlarımda güç..."





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnHktn -- 29 Aralık 2014; 20:02:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.