M

Yarbay
27 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Asus AC750 Hız Düşmesi Sorunu
Merhaba arkadaşlar internet sağlayıcı olarak Turknet kullanıyorum bölgem 75 mbt vdsl desteklemektedir . 73-74 mbt arası indirme hızı alıyorum, yükleme hızıda 7 mbt. modem olarakta Asus AC750 modelini kullanmaktayım. Bu modemin çok sorunlu olduğunu, okudum ama bütçem malesef buna yetti almak zorunda kaldım. 2 hafta oldu interneti bağlatalı ilk geldiklerinde de bir problem olmadıklarını söylediler, bina içerisindeki kutudan eve modeme kadar gelen kablomda yeni Benim sorunum şu tam olarak normal, internette takılırken hiçbir problem yok ne zaman bir şey indirmeye başlasam torrent üzerinden yada herhangi büyük boyutlu bir dosya, internet hemen saçmalamaya başlıyor ilk başlarda 73 mbt ile indirme yapıyor 10 dakika geçmeden 10 mbt düşüyor modemi açıp kapatınca düzeliyor.defalarca denedim hep aynısını oluyor ne zaman internete abansam kesintisiz şekilde dosya indirmeye kalksam internet hızı sapıtıyor. Ekipler gelip aşagıdaki kutuya dışarıdaki saha kutusuna herşeye baktılar cihazlarla, kopma düşm hiç bişi yok abi dediler.turknetin sayfasında’da veriler normal görünüyor . 2ghz ‘de 5 ghz’de ikisinde de aynı durumu yaşıyorum modemi iade etme sürem var hala, modemi iade edip zyxel yada tplink filanmı alsam bilemedim.
M
3 yıl
Toyota Avensis Ses Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar Toyota avensis 2005 aracım var ses sistemi artık tatmin etmediği için değiştirmeyi düşünüyorum. piyasa malı olan çin markalarını almaktansa jbl almayı düşündüm en azından ne olduğunu bildiğimiz köklü firma JBL CS760C serisini aldım 2 takım amfi olarak 5 kanallı audiotech,soundmagus düşünüyorum. Bağcılarda oturuyorum montajı sencan sound yaptıracağım kablo olarak sounmax kablosunu kullanacaklar bas şimdilik istemiyorum maddi durumdan ötürü ve orjinal teybe bağlanacak. İlk defa ses sistemi yaptırıyorum o yüzden 2 gündür araştırıyorum amfilerde rms değeri varmış d class ve ab class varmış kaliteli ses düzgün ses istiyorsanız ab class alın demişler bas istiyorsanız d alın demişler beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.


AUDIOTEC AT-5075FD

5 kanal Class D full range tasarım
4*75 watt 4 ohm + 1*500 watt 1 ohm RMS
Bass kontrol
Hi-Level giriş




< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


SOUNDMAGUS SM-5C5

< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 yıl
İstanbul Partikül Temizliği
Merhabalar;

Temizel Oto, 1998 yılından bu zamana kadar müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiş ve bu anlayıştan ödün vermeden egzoz alanında İstanbul’da lider olmayı sürdürmüş ve sürdürmeye devam edecektir. Egzoz tamir ve bakım sonrasında sizlere uygun ödeme kolaylıkları sunmaktadır. Bunun yanı sıra gerekli parça teminlerini de sizlere uygun fiyat aralıkları ile de sunarak bütçenize zarar vermemektedir.

Misyonumuz;
* İleri teknoloji kullanarak müşterilerin kalite, değer ve teslimat beklentilerinin üzerine çıkmak,
* Çevre bilinci ile hareket etmek,
* En iyi ve güleryüzlü hizmeti siz müşterilerimize sunmak

Vizyonumuz;
Yer aldığımız oto sektörüne her zaman yenilikler katarak yolumuza devam etmek.

Link:
İstanbul Partikül Temizleme
M
5 yıl
TV Alırken Neye Dikkat Etmemiz Gerekiyor?
Merhaba arkadaşlar yaza doğru allah kısmet ederse evleneceğim. tv bakıyorum tv alırken nelere dikkat etmen gerekiyor özellikleri ne olmalı paneli ne olmalı hangi özellikleri barındırmalı öğrenmek istiyorum. TV piyasasına uzak kaldım bayadır. 50 inc 4K TV arıyorum 3500-3700 TL arasında dahili uydu alıcı smart bir tv lazım.

Aklımda LG nin bu modeli var heryerde LG mağazasında bile 4600 TL hepsiburada indirim var 3750 TL satıyor. Çeyiz muhabbeti varmış kayıt ettirip servis kurulum süresini 6 aya kadar uzatabilirmişiz. Bazı yerlerde okudum 2 sene sonra garanti bitince Led ler patlıyor muş doğruluk payı varmı?

https://www.hepsiburada.com/lg-50uk6470-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV00000C091G
M
7 yıl
Hyundai Accent Admire Tüp Taktırma
Merhaba arkadaşlar aracıma kışa doğru tüp taktırmak istiyorum ilk defa tüplü bir araç kullanacağım o yüzden sizlerden bilgi almak istedim hiç kullanmadım çünkü kullanan arkadaşlar bana benzinli ile tüplü aracın avantajları ve dezavantajlarından bahsederse sevinirim çekişten düşer mi performans kaybı olurmu bunun gibi. aracım hyundai accent admire 2006 1.3 model gerçi 1.3 motor ne kadar düşebilirki performas daha zaten güçsüz :) aklımda iki marka var lovato ve prins ikisinide aradım bilgi ve fiyat aldım kimle konuşsam italyan al atikeri filan sakın alma dedi lovato varmış abi o çok iyidir dediler birde prins varmış onu mu alsam dedim çoğu kişiye kardeşim o pahalıdır çok iyidir ama lüks araçlara kullanılır genelde diye denildi :) sizce lovatomu prins mi ? aradım ikisinide lovato 2150 lira fiyat istedi taksit olunca 2250 dedi prins ise 1900-2000 lira dedi fark koymadan da 10 taksit yaparım dedi.

Tüp neden taktırmak istiyorum derseniz benzin pahalı baş edemiyorum bende taktırmak taraftarı değilim ama çok yakıyor o kadar yakıt katkısı temizlik yaptık yok 40-45 kuruştan aşagıya düşmüyor yüz kilometrede en kötü 10 litre diyor. 50 lira atıyorum iki adım atıyorum bitiyor yakıt.

Prins takacağı sistem bu;http://www.prins.com.tr/technomax

Lovato ise bu;http://www.lovatogaz.com/product/easy-fast-obd-ii-sirali
M
7 yıl
Hyundai Accent 1.3 LX
Merhabalar arkadaşlar forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtı isemde özür dilerim şimdiden. başlıkta belirtiğim gibi bu aracı almayı düşünüyorum ve temiz sıfırdan farksız bir araç buldum 55 binde boyası değişeni yok araba garaj arabası 1937 doğumlu bir amcanın kullanmadığı için uzun süredir garajda imiş o yüzden satıyor imiş araca gidip baktım stepne ilk günki gibi duruyor kitapçıkları anahtarlıkta ki plastiği bile gözüm kapalı alırım normalde bugün tam herşeyi tamamladık el sıkışacağız almadan kapora vermeden önce bi gezelim araba ile dedim hayda bi bindim direksiyon kazık gibi zor dönüyor hayırdır abi dedim bu ne iş araçta tek kusur hidrolik yok dedi ben anlamıyorum nasıl olmaz 2000 bi araçta arkada bile otomatik cam var 2010 bir çok araçta bile arkalarda otomatik cam yok iken sizlere diyeceğim o ki bu modele hidrolik takılıyormu takılıyor ise kaça patlar ve kullanışlı olurmu bana ilerde sorun çıkarırmı. zaten araçda hidrolik olsa idi 1 gün bile durmazdı satılırdı araç 2000 bin model benzinli 1.3 LX. vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

aracın motor resmini paylaştım hidrolik gözüküyor gibi benim gördüğüm ve forumda biri daha sormuş biraz okudum bir çok arkadaş vardır demiş ve bu araç kesinlikle LX model arkasında eşşek kadar yazıyor çünkü :) acaba araç uzun süredir garajda yattığı için hidrolik mi bitti noldu çözemedim.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
MSI GE72 Apache Pro 6QF-017TR
Dostlar artık ürün araştırmaktan incelemekten bakmaktan bitap düştüm konu açmaktan yazmaktan gına geldi omu iyidi bumu güzel'di yeter artık dedim. Bugün normalde monster alacak idim 17 inç abra a7

modelini ama IPS ekranlı modeli stokta yok ve gelmeyecek dediler bende vazgeçtim. MSI almaya karar verdim araştırdım izledim inceleme videolarını pc canavar gibi özelliklerine linklerden bakabilirsiniz MSI

yazılım ve teknoloji konusunda çok iyi yönleri var o yüzden tercih sebebim oldu ve satın alırken ebrar bilgisayarı tercih ettim en ucuz onlar satıyor WhatsApp'tan ulaştım yardımcı oldular pazartesi cihazlara

zam gelecek şimdi alın dediler verdim siparişi. cihaz inş salı elime ulaşır detayları paylaşırım buradan. birde 1050 monster modelleri şubatta gelecekmiş galiba bilginiz olsun. ebrar bilgisayarın üsküdar'daki

yerinden de ürün satın alabiliyoruz ürünleri ama pazartesi zam geleceği için ürünlere bugün almak zorunda kaldım site üzerinden de alışveriş yapınca yasal olarak kargo ile gönderim yapıyorlarmış gidip elden

alamıyormuşum en kötü soracağım kargoya verin şubede bekletsinler kargoyu dağıtıma çıkmasın ben gidip alacağım derim en azından 1 gün beklemem. daha düşük ve aynı fiyata 16-32 gb ram 256 gb ssd olan 960 modelleri vardı ama ben 970 tercih ettim neden derseniz ram hdd ilerde keyfe göre artırılabilir ama ekran kartı değişmeyeceği için tercihimi 970m yana yaptım sizce doğrumu yaptım ?

Satış Linkleri;

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge72-apache-pro-6qf-017tr-gtx-970m-notebook-pmu347394?utm_source=epey.com&utm_medium=fiyat&utm_content=cpc&utm_campaign=genel&aff_sub4=1
http://www.sanalmarketim.com/msi-ge72-6qf017tr-apache-pro-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx970m-173-full-hd-win-10/p_62589/

MSI Sayfası;
https://www.msi.com/Laptop/GE72-6QF-Apache-Pro.html#hero-specification

M
7 yıl
Abra A5 V8.1.2 Ve Abra A7 V6.5 Arasında Kaldım
Merhaba arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum ve monster karar verdim adam gibi bir ilgi ve servisi olduğu için başlıkta belirtiğim gibi iki model arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim ben büyük ekran seven biriyim ama Abra A5 V8.1.2 beni tasarımı görünümü klavyesi ışıkları cezbediyor ve bazı üstünlükleri ayrıca eklemekte gerekir sizce hangisi uzun vade de iyi olur.

17 inc birinin ekranı ve ekran kartı daha düşük ıps yok ıps ekler isem 4300 gibi bir fiyat oluyor

15 inc alır isem hem daha şık bir tasarıma sahip pc olacak hem ekran kartı daha iyi hem ıps ekran ssd daha hızlı ve 17 ıps ile alırsam 4300 oluyor aynı fiyata. 15 inc te hem 16 gb ram ekliyorum hem ssd oluyor hem 1 tb hdd olmuş oluyor aynı fiyata.
M
7 yıl
Vatan Bilgisayar Sorumsuzluğu
Vatan Computer'dan 12.06.2016 tarihinde Forum İSTANBUL mağazasından ACER marka bir laptop satın aldım,bir süre sonra cihazda ses cızırtı sorunu ortaya çıktı ve cihazı Vatan Computer'a götürdüm onlarda tedarikçilerine durumu anlatan evrak ile gönderimini sağladılar 12 iş günü içerisinde cihaz geri geldi ve değişim kararı çıktı. Ellerinde sadece avcılar şubesinde aynı cihazdan bir tane kaldığı için oradan değişim sağlandı ve yeni cihaz verildi. bu yeni verilen cihazda'da aynı ses sorunu devam etti ve ayrıyeten klavye tuşunda içine geçiklik ekranında ölü piksel çıktı ses sorunu haricinde yeni verilen cihazda.tekrar VATAN COMPUTER'a cihazı verdim durumu anlattım onlarda tekrar tedarikçilerine gönderdiler cihazı, tedarikçi firma ise tekrar geri gönderiyor bir rapor ile cihazı raporda ise cihaz 15.01.2016 tarihinde kullanıma açılmıştır diyor. ben ise cihazı haziran ayında satın aldım ve ekim ayında değişimi sağlandı. Vatan bilgisayar ise biz bandrollü ürün verdik size böyle birşey olamaz diyip işin içinden çıkıyor tedarikçisi ile kendisi arasındaki konuyu çözmeyip müşterisine mal ediyor aylardır beni mağdur ediyor işlerimi yapamıyorum ve üste çıkıyorlar gidin mahkemeye verin bizene diyorlar bağırıyorlar burada mağdur ediliyorum. hem kullanılmış ürün veriyorlar bunu ayrıca tedarikçisi rapor ile söylüyor kullanılmış cihaz açılmış diyor ama kabul etmiyor hemde üste çıkıyorlar. Rapoları dosya olarak sizlere gönderdim incelenip sonuca bağlanmasını istiyorum bu durumun.


Şikayetimi yukarıda belirttim arkadaşlar durumu anlamışsınızdır vatanla mahkemelik olmak üzereyim ben hayatımda böyle bir sorumsuz firma görmedim ne yapmam gerekiyor akıl verin bana zaten bimere btk ya tüketici haklarına şikayet ettim şikayet var.com her yere yazdım yılan hikayesine döndü cihaz haziranda aldım adam gibi kullanmak nasip olmadı tedarikçisi bu ürünü açılmış ama açmadım diyor vatan kardeş zaten ben haziranda aldım adamlar ocakta açılmış diyor beni nasıl alakadar eder. bide küstahca cevaplar veriyolar bagırıyorlar yok ölü pixel 3 taneden fazla olmazsa kabul olmaz dünya standardı budur diyor başlatma standarda dedim ben 3500 vericem bide ölü pixel ile kullanacagım yokya yeni alınan ürünün zaten 6 ay içerisinde yenisi ile değişme hakkı var tamir olamaz asla kanunen. fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
M
7 yıl
Oyuncu Laptop Önerisi
Merhaba arkadaşlar size sayacağım özelliklerde laptop tavsiyelerinizi bekliyorum, uzun kullanım oyun için alıyorum aklımda bi fiyat aralığı yok.

İşlemci:i5 veya i7 farketmez
Ram:8 gb ddr4 ve üstü
HDD:1 tb 7200rpm veya daha düşüğü ek olarak ssd olabilirde olmayada bilir.
Ekran Kartı:GTX 960m ddr5 4 gb
Boyutu:17.3 inc önceliğim olmazsa 15.6 full HD IPS

Benim bulduğum bir tane var fiyatı ve özellikleri çok iyi;
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-17-ab009nt-z5a05ea-i5-6300hq-16gb-ddr4-128ssd-1tb-gtx960m-4gb-ddr5-17-3-fullhd-freedos-253217672?aff_id=21&ggap_s=Gelirortaklari&ggap_m=aff&ggap_n=21&ggap_c&ggmktg=Affiliate
http://www.sanalmarketim.com/msi-gl72-6qf641xtr-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd1tb-gtx960m-4gb-173-full-hd-freedos-sirt-cantasi-hediyeli/p_64051/
http://www.sanalmarketim.com/msi-gl72-6qf641xtr-core-i76700hq-16gb-128gb-ssd1tb-gtx960m-4gb-173-full-hd-freedos-sirt-cantasi-hediyeli/p_64163/


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.