Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
2287
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: SMS InfoComm Teknoloji Servis Limited Şirketi Servis Rezilliği (2. sayfa)
G
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

2 kez değişmişti hala sorunlu geldiğinde de sorunluydu zaten de anca gönderebildim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hsngencer
G
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Monitörün değişim onayı geldi sonunda



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Yarbay

benimde başımdan bir sms infocomm macerasi gecti arkadaşlar

asus 279q monitorumde sonradan oluşma 6 tane ölü piksel vardi.sms infocomm a gonderdim korka korka.değişim veya para iadesi talebinde bulundum. bu taleplerim kabul edilmedi ve panel değişimi olucak dediler.kabul ettim .ancak urun bi geldi. okadar sorunlu okadar kotuyduki panel.ustunde lekeler olu pikseller.geldigi gibi geri gonderdim.ve asus merkeze resimlerini attım.sağa sola şikayetimi actım.gonderdikden 1 2 gun sonra asus merkez den bir bayan aradı.resimleri gormuş.urununuzle ilgilenicem ve servisle konusucam dedi.hic merak etmeyin dedi.ve yurt dısından sıfır panel siparişi verildi.15 gun bekledim.sıfır jilatini ustunde panelim geldi.montaji yapıldı ve uzun sureli testte tabi tutuldu.ve urunum geldi. sıfır olu piksel ve sıfır ısış sızması ile geldi.ışık sızması icin de montaj sırasında ozel ilgilenildigi bes belli idi.cunku sag sol koselerde 0 ısık sızması.ve panel parıl parıl parlıyor goruntum cok guzel.jilatinini ben soktum zaten.monitorumun garantisi bitmeye 3 ay kala 3 yıl kullandıkdan sonra yenilenmiş gibi oldu. bu 2 yil daha idare eder beni.

bende sms ile sorun yaşadım ama işimi sıkı tutunca sms in kulağını cektiler ve hem montaj hemde yurt dısından gelen panel sorunsuz bi sekilde elime ulaştı.sizlerede aynı yontemi tavsiye ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.