G

Binbaşı
08 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
G
5 yıl
2k 144hz Monitör Önerisi
PG279QR monitörümün garantiden iadesini yaptıktan sonra yeni bir monitör arayışına girdim ama ne almam gerektiği konusunda kafam çok karışık cidden. IPS panelden çok çektim. TN panellerde o kadar süre IPS kullandıktan sonra aynı tadı vermez gibi geliyor. Yinede PG278QR modeli en iyi seçenek gibi duruyor. 32inch VA Curved panellerde seçeneklerimin arasında olabilir.
G
6 yıl
SMS InfoComm Teknoloji Servis Limited Şirketi Servis Rezilliği
ASUS ROG SWIFT PG279Q piyasanın en pahalı monitörü olan monitörü ölü pixel sorunu sebebiyle servise gönderdim. Panelinin değiştiğini testlerinin yapıldığını bildiren bir kağıtla monitör bugün elime ulaştı. Taktıkları yeni olduğunu söyledikleri panelin durumu içler acısıdır. Leş gibi koca koca noktalar var. Görüntüsünü aşağıda paylaşıyorum. Monitör değiştirilmesi için nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımcı olun. Asus sayfasına mail attım. Yarında telefonla arayacağım.
< Resime gitmek için tıklayın >
G
6 yıl
Corsair Yetkili Servisi
Corsair yetkili servisi kimdir? Garanti belgesinde Boğaziçi yazıyor ama yinede sorayım dedim. En son işim düştüğünde Vektron bakıyordu.
G
7 yıl
Oyunların Simge Durumuna Küçülmesi Sorunu
Çok sık olmasada sistem bildirim sesi geldikten sonra oyun simge durumuna küçülüyor. Bu sesin neyden kaynaklandığını nasıl bulabilirim? Çünkü sesten başka bir uyarı gelmiyor. Sesin kaynağını bulabilirsem sorunumu çözeceğim.
G
7 yıl
Üst Üste Gömülü 2 Sesten 1\u0027ini Nasıl Çıkartırım?
Filmde ingilizce dil üzerine bulgarca dublaj yapmışlar. Tek ses dosyası olarak gözüküyor. Sesleri filmden çıkartmaya yarayan bir program ile yapmaya çalıştım ondada başarılı olamadım. Bulgarca olan sesi nasıl çıkartabilirim?
< Resime gitmek için tıklayın >
G
8 yıl
Asus GTX 770 VRM Sıcaklığı Hk.
Ekran kartımın garantisi devam ediyorken servise göndermiştim. Termal macun değişimi yapmışlardı. Bütün sıcaklıklar yükselmişti neyse garantisi bittikten sonra GPU macununu kendim değiştirdim. GPU sıcaklığı normale döndü ama VRM sıcaklığı hala çok yüksek.

Boştaki değerler aşağıdaki gibidir.
< Resime gitmek için tıklayın >

Oyundaki değerler:
< Resime gitmek için tıklayın >

VRM sıcaklığını düşürmem için mosfet soğutucuyu söküp macununu mu yenilemem gerekir? Sağdaki siyah parça mosfet soğutucu sanırım.

Burdada servisin sürdüğü macunu görüyorsunuz.
< Resime gitmek için tıklayın >
G
8 yıl
Kendi Kendine Yüklenen Driver Sorunu
Realtek sürücüsünü kendi kendine sürekli yüklüyor. Otomatik driver yüklemesini nereden kapatabilirim?
G
8 yıl
Sistem Upgrade i7 6700K Geçiş Aşaması
Değiştirmeyi düşündüğüm parçaları aşağıya yazdım. Multiplayer oyunlarda AMD'nin işlemcisinden memnun kalmadığım için i7 alıp huzura kavuşmak istiyorum. Bu sisteme GTX 1080 alırsam monitörümüde değiştirmem gerekir mi? Sistemi upgrade etmemde yardımlarınızı bekliyorum.

İşlemci: AMD FX-8350 => INTEL Core i7-6700K
Anakart: Asus M5A99X Evo R2.0 => ASUS MAXIMUS VIII HERO ROG INTEL Z170
Ram: Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 1600 Mhz DDR3 (2*4) => KINGSTON HX421C14FB2K2/16 HyperX Fury Black DDR4-2133Mhz C14 16GB (2x8GB) DUAL (14-14-14) 1.2V Bellek
Ekran Kartı: Asus GTX 770 => Çıkan parçaları sattıktan sonra bütçeme göre karar vereceğim.
Kasa: Corsair 400r
Psu: Corsair 750W CX750
Soğutucu: Corsair H100i GTX
Monitör: AOC 23.6" E2461Fwh
G
8 yıl
PC\u0027de Çalışan Bellek TV\u0027de Çalışmıyor
SanDisk marka bellek aldım. PC'de çalışıyor ama gel gelelim TV'de ve arabada çalışmıyor. FAT32 formatında olmasına rağmen. Bu konuda ne yapmamı önerirsiniz?
G
8 yıl
AKK Geçtim Hızım Hala Düşmedi
Bu ay bişeyler oldu. Normalde 75 gb akk var. Geçer geçmez hızım düşüyordu. Bu sefer uyarı vermesine rağmen hala çatır çatır indiriyorum. Roketide kullanmadım henüz. Bu durumla karşılaşan var mı? Daha dün farkına vardım. Bilseydim böyle olacağını ay sonunu beklemeden sömürürdüm. :)

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.