Cüneyt Çakır, Barcelona-Juventus Şampiyonlar Ligi Finalini yönetecek.
UEFA, Devler Ligi finali için FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ı seçti. UEFA'dan yapılan açıklamada, 6 Haziran'da Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalini Cüneyt Çakır'ın yöneteceği bildirildi.
Dev Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın ilave hakemleri ise Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek olurken, finalin 5. hakemi Mustafa Emre Eyisoy olacak.
LİG TV
Türkiye'nin en kötü hakemi eyyamcı Fenerli Cüneyt Çakır ŞL Finali almış. Dün Fener'e maçı verdi diye Aziz Yıldırım maça atamış sanırım
Bahse varım dün maçı seyretmedin. Dün maçın skoruna tesir eden hatası dahil yoktu. Penaltı pozisyonların hiçbiri penaltı değildi. Ama Fenerbahçe maç kazanınca illa bir bahane bulacağınız için bu tür laflarınıza artık şaşırmıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle