Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
338
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Skype’ın yeni web sürümü yayınlandı, sadece Chrome ve Edge üzerinden ulaşılabiliyor
K
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi


Skype’ın yeni web sürümü uzun bir süredir beta aşamasındaydı. Ancak artık tüm kullanıcılarının kullanımına açıldı. Google Duo uygulaması da geçtiğimiz haftalarda Web sürümünü sunmuştu. Görünen o ki görüntülü görüşme uygulamaları arasında rekabet kızışıyor. Ancak Skype Web’e sadece Chrome ve Edge tarayıcılarından girilebiliyor.

Ayrıca Bkz.Çevrim içi müzik platformları telif ücretlerinin düşürülmesi için harekete geçti

Safari ve Firefox kullanıcıları erişemiyor


Yeni tasarım oldukça sade. Ayrıca HD görüntülü görüşme ve görüşme kaydetme gibi imkanlar tanıyor. Arayüzün kullanım bakımından da oldukça iyi olduğu söylenebilir. Tabii ki en büyük eksisi Chrome ve Edge ile sınırlı kalması oluyor. SafariFirefox veya Opera gibi diğer tarayıcılardan Skype Web’e giriş yapmaya çalıştığınızda tarayıcınızın desteklenmediğine dair bir uyarı ile karşılaşıyorsunuz. Siteye Chrome/Edge ile giriş yapmanız veya Skype masaüstü sürümünü indirmeniz tavsiye ediliyor.



Yeni Skype Web’e bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Bilgisayarınızın işletim sisteminin ise Windows 10 ve Mac OS X 10.12 veya üstü olması gerekli. Son olarak Brave Browser ve Vivaldi gibi Chromium tabanlı bazı tarayıcıların da siteyi desteklediğini belirtelim.


 Haberi Portalda Gör

"Yayınlandı" değil, "yayımlandı" olacak...
Yoruma Git
Yorumun Devamı C0MPUTER - 5 yıl +6
Sasirdik mi? Tabi ki hayir.
Yoruma Git
csh - 5 yıl +3
senin allah belanı versin mikrosoft.dünyanın en iyi ve öncü iletişim platformu olan skype'ı satın aldın ve ne hallere soktun. şifre değiştirmedim şifremle skype hesabıma ulaşamıyoru...
Yoruma Git
Yorumun Devamı atilasat - 5 yıl +3
C
5 yıl
Yüzbaşı

Sasirdik mi? Tabi ki hayir.




A
5 yıl
Yüzbaşı

senin allah belanı versin mikrosoft.dünyanın en iyi ve öncü iletişim platformu olan skype'ı satın aldın ve ne hallere soktun. şifre değiştirmedim şifremle skype hesabıma ulaşamıyorum, telefon numaram üzerinden ikinci bir hesap açtım o da bir hafta sonra cortladı.arkadaşımın keza aynı şekilde.




Y
5 yıl
Binbaşı

Bu tarayıcı olayında ince bir iş var. Firefox ve Safari'nin ilk anda desteklenememesi hoşuma gitmese de bir anlam verebilirim; Edge ve Chrome'dan farklı motorlar kullanıyorlar fakat Opera, Chrome'un Blink'ini kullanıyor. Microsoft'un Edge'in gelecek altyapısı için olan ufak anlaşmaya göz kırpıştırması gibi geldi bu bana. Zaten uzun zamandır kullandığım bir platform değil Skype ama yine kendileri kaybedecek.




S
5 yıl
Yüzbaşı

bu evlilikten lucifer doğar :) kullanıcı verilerini almak için can atan iki firma hiç güven vermiyorlar.



M
5 yıl
Yarbay

skype mı kaldı artık eski popülerliğinin esamesi okunmuyor



C
5 yıl
Yüzbaşı

"Yayınlandı" değil, "yayımlandı" olacak...http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_yanlis&view=yanlis&kelimez=494
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 9 Mart 2019; 13:12:38 >

S
5 yıl
Yarbay

Opera' dan vazgeçeceğime Skype den vazgeçerim daha iyi.



9
5 yıl
Yüzbaşı

Eskiden bu site sadece İnternet Exploder ile uyumlu derlerdi sonradan web standartları vs oturdu da kurtulmuştuk şimdi Microsoft sağolsun eski günleri aratmıyor!




F
5 yıl
Yarbay

opera da chromium tabanlı. desteklememesi saçma olmuş.




A
5 yıl
Yarbay

Kullanan kaldı mı, Amerikan film-dizilerinde görüyorum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
5 yıl
Yarbay

Opera ilginç olmuş




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.