Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
16
Cevap
1219
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sizce WoW-Classic nasıl olmalı?
R
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

WoW forumlarında iç savaşa dönüşen bu konuyu buraya taşımak istedim. Orijinal vanillayı ya da private vanilla serverlarında oynamış insanlardan da girdi bekliyorum.

Tartışmalar genelde WoW- 2006' daki patchli hali gibi mi olmalı, yoksa retail wow' dan da birşeyler devşirmeli mi? Örneğin bütün classlar dengelenmeli mi, yoksa class dengesi olduğu gibi mi kalmalı?

Benim görüşüm, bug olarak nitelendirilebilecek durumların(rare spawn timer, loot table bugları gibi) dışında hiçbir şey değişmeden WoW' a geri dönülmeli. Biliyorum insanlar istedikleri her classla benzer performans elde etmeye alıştı, transmog çok güzel birşey, vesaire... Fakat WoW-Classic casual olup da WoW-Classic versiyona "şöyle bir bakıp çıkacak" kitleyi memnun etmek yerine orjinal, sadık ve deyim yerindeyse Vanilla WoW için ölen kitleye yönelik olmalı, yani olabildiğince orjinale sadık kalmalı.

Aşağıda cevap vermenizi sadeleştirmek için(isteyenlere özel) bir şablon hazırladım.

Buglar düzeltilmeli mi?: Bence evet, o kadar da orjinalci olmaya gerek yok.
Class dengesi sağlanmalı mı?: Hayır. Üzgünüm boomkin, ret pala sevdalıları...
Leveling hızlanmalı mı?: Kesinlikle hayır.
Transmog getirilmeli mi?: Hayır, dungeondan düşen çaput görünümlü zırhın bir anlamı var.
Dungeon Finder getirilmeli mi?: Sormamış sayıyorum.
Battle.net Chat getirilmeli mi?: Gelebilir, oyuna direk etkisi yok.
Cross-Realm aktiviteler olmalı mı?: Cross realm komşuluğu öldürüyor, hayır.
Vanilla dışı classlar'la oynanabilmeli mi?: Demon hunter, pandaren? Asla.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil