Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6810
Cevap
303804
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (2. sayfa)
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: c0ldwar

merhaba
ben tp link 15 dbi lik omni dış ortam antenimi bagliya bilecegim bir acces point ariyorum 5110g modelini gordum ama uretimden kalkmis 5110g ye alternatif bir cihaziniz varmi acaba

Sayın c0ldwar,

TL-WA5210G de aynı şekilde üretimi durdurulan bir cihazımızdır. Alternatif olarak şuan bir üst modeli olan TL-WA7210N cihazını kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla,
< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @c0ldwar
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: yasakbölge

Biraz daha detaylı inceledim. Bunlar powerline ürünler midir ? Eğer bunalr powerline değilse, powerline ürünler ile range extender arasında ki fark nedir ?

Powerline ürün benim işime yarar mı bu konuda ?

Yani , tam olarak ben bu cihazı sinyalin çekmediği oda ile modemin bulunduğu oda arasında bir prize takacağım ve telefon ile bağlanabileceğim. Doğru anlamış mıyım ?



Sayın yasakbölge,

Sizlere önermiş olduğumuz ürün modelleri Range Extender katagorisinde yer almaktadır. Powerline katagorisinde yer alan modellerimizide tercih edebilirsiniz fakat powerline almadan önce bilmeniz gerekenler; evinizde elektrik hattı modemi bağladığınız nokta ile sonlandıracağınız nokta arası 300m (duvarların içinden geçen elektrik sistemi)yi geçmemeli ve iki nokta arası elektrik hattı aynı fazda olmalıdır. Aksi takdirde Powerline cihazından verim alamayabilirsiniz.

Saygılarımızla,
< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @yasakbölge
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Merhabalar. VINN aldık yakın zamanda. VINN WiFi modelini bilmiyorduk. Şimdi VINN WiFi'ye geçmek için 130 TL para cezası kesiyorlarmış. Ayrıca VINN WiFi ile sık sık internet kesilmeleri oluyormuş. Biz de VINN ve TP-LINK Router Modemle WiFi ağı elde etmek mümkün mü, mümkünse hangi modeliyle diye sormak istedik.

Bir diğer sorum ise Virtual Router Plus programıyla laptoptan WiFi ağı açmak istiyorum. Başarıyorum da, fakat bir süre sonra PS4'te maç yaparken kopuyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Yardımınızı bekliyoruz, teşekkürler.

Sayın onur89tr,

Kullanmış olduğunuz VINN cihazının tam modelini iletebilirseniz, TP-LINK 3G Router cihazlarımızdan uyumlu olan var mı kontrol edebiliriz. VINN modeli genellikle cihazın üzerinde usb kısmında yada kutusu, belgesi duruyorsa orda yazıyor olabilir.

Bahsettiğiniz Virtual Router Plus programı hakkında maalesef bilgi sahibi değiliz.

Saygılarımızla,
< Resime gitmek için tıklayın >

VINN'ın üzerinde aynen şöyle yazıyor. "ZTE Mobile Broadband" "Turkcell VINN MF667 HSPA+USB Stick" "CE 1588" "Made in China" ve "RoHS" ifadeleri var. Kapağında 21.6 Mbps yazıyor. İlginize teşekkürler.

Sayın onur89tr,

Belirttiğiniz modele göre uyumlu olan 3G Router cihazlarımızhttp://www.tp-link.com.tr/search/?categoryid=1044&keywords=MR3 linkinde yer almaktadır.

Taşınabilir veya sabit cihazlarımızdan ihtiyacınız olanı kontrol ederek tercih edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @onur89tr
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: sacit

quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

Orijinalden alıntı: sacit

quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

Orijinalden alıntı: sacit

selamlar
çevremde birçok şifresiz wifi internet var ancak bulunduğum yerde bunların bazısını tek diş olarak görüyor bazılarını hiç görmüyor. bunları güçlü bir şekilde alıp bulunduğum mekanda interneti hem kablolu hemde kablosuz kullanmak istiyorum. bunun için bana önerebileceğiniz ürününüz nedir.
@TP-LINK TURKIYE

Sayın sacit,

Kablosuz sinyali alıp kablolu ve kablosuz aktarabilmeniz için Access Point ürünlerimizden kullanmanız gerekmektedir. TL-WA901ND bu durum için uygun olacaktır.http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=TL-WA901ND linkinden inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,
< Resime gitmek için tıklayın >

bu ürüne wifi sinyallerine ulaşamazsam harici anten takma olanağım var mı bu durumda harici anten öneriniz nedir. ve aldığım interneti kablosuz yaydığını anladım ama kablolu olarak nasıl yani neresinden alacağım bilgi verirseniz sevinirim.

Sayın sacit,

Cihazda bulunan antenleri değiştirebilirsiniz kullanabileceğiniz max. anten değeri 8 Dbi olacaktır. TL-ANT2408C model numaralı antenlerimizi kullanabilirsiniz.

Gelen sinyali kablosuz alır hem kablolu hem kablosuz dağıtabilirsiniz. Kablolu için cihazın arkasında yer alan ethernet portunu kullanabilirsiniz. Birden fazla cihaza kablo ile dağıtmak istiyorsanız switch ile çoğaltmanız gerekmektedir.

Saygılarımızla,

< Resime gitmek için tıklayın >

kusura bakmayın ben sorumu net soramadım. bana önerdiğiniz anten iç ortam için ben mesela çatıya veya balkona daha uzak yerlerden wifi sinyallerini alabileceğim dış ortam anteni sormak istemiştim.

Sayın sacit,

Bu durumda sizlere TL-WA7210N ya da CPE 210 model numaralı cihazları tercih edebilirsiniz. Ek bir antene ihtiyacınız olmayacaktır. Belirttiğimiz modeller dış ortam access point cihazlarıdır. Dış ortam access point cihazını çatıya yada balkona yerleştirebilirsiniz.

İlk olarak Repeater modunda kurup gelen sinyali kablosuz alıp kablolu ve kablosuz aktarmayı deneyebilirsiniz. Fakat dış ortam access point cihazları baktığı yöne doğru sinyali alıp aktarabilir. Sinyali arka tarafı ile yakalayıp aktarabilirse herhangi bir sorun olmayacaktır. Arka yüzü ile sinyal yakalayamazsanız, gelen sinyali alır kabloyla içeriye önce bir switch yardımıyla herhangi bir cihaza ethernet kablosu ile çoğaltabilirsiniz. İç mekanda kablosuz olarak sinyal yaymak için ise tekrardan bir ethernat kablosu ile TL-WA801ND veya TL-WA901ND cihazlarından birine takarak kablosuz yayın yapabilirsiniz.

Eğer 1 adet TL-WA7210 yeterli gelmez ise ikinci söylediğimiz sistemi kurmak durumunda kalırsanız 1 adet TL-WA7210N veya CPE 210, 1 adet switch (kablo ile bağlayacağınız cihaz sayısına göre switch seçmelisiniz) 1 adet ise TL-WA801ND veya TL-WA901ND almanız gerekmektedir.

Saygılarımızla,

< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @sacit
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Heronin

Ultranet 16mbit için Modem aliçam kablosuz bi kaç ürün önerir miisniz

Sayın Heronin,

ADSL için sizlere önerebileceğimiz modellerimiz TD-W8961N, TD-W8968, TD-W8970, Archer D2, Archer D5, Archer D7'dir. Bu modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,
< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @Heronin
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: tolga_kaan_

Merhaba,

TL-WA701ND ürününüzü uzun zaman önce aldım fakat geçmişte ve yakın zamanda kurulum yapmak istediğimde başarılı olamadım.

(Daha önce ap olarak kullanmak istediğimde de sorun yaşamıştım.)

Öncelikle kullanım amacım, zayıf gelen sinyali diğer odalara daha güçlü iletmek.

Öncelikle cihaz kurulumunu user manuel ve kullanıcı kılavuzuna göre yaptım. Türkçe ve İngilizce döküman mevcut elimde.

Cihaz bağlantısı için iki kılavuz da farklı adresler vermekte. 192.168.0.254 (Bu numara ile cihaza erişebiliyorum) - 192.168.1.254

Cihazın alt kısmındaki versiyon no ile (Cihaz V2) internet sayfanızdaki yönergeleri takip ederek firmware güncellemesi yaptım (24.03.2014 tarihli)

Cihaz kurulumunu yönergeleri takip ederek "repeater" modunda yaptım. Ağ ismi sinyal gönderen ağ ile aynı oldu ve sinyal seviyesi full oldu fakat "sınırlı bağlantı" hatası aldım.

Defalarca aynı kurulumu denememe rağmen bir sonuç elde edemedim.

Açıkçası ürünün arızalı olduğunu düşünüyorum (Ap olarak aynı şartlar altında x marka bir cihaz kurulumu yapıldı ve sorunsuz kullanıldı) ama garanti kapsamı dışında kaldığından uğraşmak istemiyorum. Niyetim ürünü kötülemek asla değil, yanlış bir işlem yapıp üründen faydalanamıyor olma ihtmalini sıfıra indirmek.

Eğer anlattıklarıma göre teknik açıdan müdahale ederek düzeltilecek bir durum var ise yardımınızı rica ederim.

Saygılarımla.

Sayın tolga_kaan_ ,

İletmiş olduğunuz bilgilerde herhangi bir yanlış adım gözükmüyor. Fakat kontrol edebilmeniz içinhttp://www.kolaykurulum.net/video22 linkinde yer alan kurulum videolarından Repeater modunu izleyebilirsiniz. Her adım tek tek videoda yer almaktadır. Eğer sorun devam ederse dilerseniz bizlere özel mesaj olarak cihazın seri numarasını atabilirseniz garantisi için son olarak gerekli kontrolleri sağlayabiliriz.

Saygılarımızla,
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tolga_kaan_
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Değerli Kullanıcımız;

Modemi resetledikten sonra 192.168.1.1 ile arayüze erişebilirsiniz

Saygılarımızla




Bu mesajda bahsedilenler: @montana26
D
10 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: pergamon35

quote:

Orijinalden alıntı: dersu_20

merhaba,

tp-link 8961n modeli ürün aldım. Bununla komşunun wireless yayınını alıp kablosuz dağıtabiliyormuyum?






Keşke hiç almasaydın.

Henüz yeni aldıysan hemen geri ver ve başka modelini al arkadaşım.

Çok nalet bir cihaz çıktı bu model.

Ben hala kuramadım. Gidip başka model ile değiştireceğim.

Dün akşam itibariyle iade ettim. Hepsi bir arada özelliğine kanıp ta almıştım, access point olarak sadece kablolu bağlantı çekersen çalışıyormuş.



T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

wifi sinyalim salona ulaşmıyor malesef. modemle salon arasında 7-8 metre ve 3-4 duvar var. wifi sinyalimi nasıl arttırarak salona wifi imkanı sunabilirim?

Sayın tkblack,

Bu durumda access point veya range extender ürünlerini tercih etmenizi tavsiye edebiliriz.

Model önermek gerekirse;

TL-WA901ND, TL-WA860RE, RE200 modellerimizi inceleyebilirsiniz.

TL-WA901ND:http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=TL-WA901ND

TL_WA860RE:http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=TL-WA860RE

RE200:http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=RE200

Saygılarımızla,
< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @tkblack
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Berk3301

Peki linux üzerinde utility programını calistirabilir miyiz

Merhaba Berk3301,

https://wikidevi.com/wiki/TP-LINK_TL-WN7200ND linkinde linux driver ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Berk3301

quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

Orijinalden alıntı: Berk3301

Peki linux üzerinde utility programını calistirabilir miyiz

Merhaba Berk3301,

https://wikidevi.com/wiki/TP-LINK_TL-WN7200ND linkinde linux driver ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Driver varsa direk çalıştırıyor sanırım demek istediğim mesela linuxte soft ap yapabilir miyim sanırım bunun içinde utility programı gerekiyr

Merhaba,

Ne yazık ki utility programı linux işletim sistemi için uyumlu değildir.

< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @Berk3301
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

TP-LINK TL-WA850RE
wireless repeater da ,ethernetinden bağladığımız neti wireless olarak paylaştırabiliyormuyuz?

cumhurozan Merhaba,

Soruyu yanlış cevaplamamak için önce soruyu açarak cevaplamak gerekir; TL-WA850RE cihazını repeater olarak kullandığın zaman kablosuz sinyali alıp ethernet portu üzerinden bir kabloyla başka bir access pointe tekrar aktarabilir miyim diye soruyorsan eğer yapabilirsin.

Diğer bir durum ise başka bir cihazdan gelen ethernet kablosunu TL-WA850RE model numaralı cihaza takıp wireless olarak dağıtabilir miyim diye soruyorsan eğer yapamazsın cihazın Access Point modu bulunmamaktadır.

Sadece Range Extender (yani repeater modunda) olarak kullanabilirsin.

< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @cumhurozan
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: besyo_cem

Merhabalar, iyi çalışmalar... Tp-Link olarak sizden öneri almak istiyorum. 3 katlı bir bina için wifi ağı kurmak istiyorum, hangi ürünlerinizi, kaç tane almamı önerirsiniz. nasıl bir kurulum yapmam gerekir. yardımcı olursanız sevinirim...
Not: Binanın İlk giriş katında 2 daire, diğer 2 katta ise 4 - 4 olmak üzere toplam 10 daire bulunuyor...
< Resime gitmek için tıklayın >

besyo_cem Merhaba,

Binanın elektrik hattı tek bir fazda ise kesinlikle katlarda (dairelerde) powerline ürünlermizden kullanmanızı tavsiye ederiz. Powerline ürünleri KIT olarak 2li halde verilmektedir. Daire ve oda sayısına göre ürün adetlerini belirleyebilirsiniz.

TL-WPA4220KIT:http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=TL-WPA4220KIT

Linkinden inceleyebilirsiniz.

Kullandığınız bir modem var mı ? 10 daireye internet aktarırken kullanılacak cihaz sayısına göre (pc, tablet, telefon) modem yeterli gelmeyebilir. Geniş band router cihazı ile internet trafiğini rahatlatmanız gerekebilir. Duruma göre alternatif çözümlerde sunulabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @besyo_cem
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

anticor Merhaba,

Bu noktada önerimiz, kaliteli bir cat6 kablo kullanmanız olacaktır. Cihaz yönlü olarak Yatay: 60° Dikey: 30° yayın yapmaktadır. Sinyali gönderdiğiniz nokta neresi ise tam olarak ürünü o yöne doğru çevirmelisiniz. 78 Mbps görmesinin sebebi sinyal gücünün düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir. Hızın gidip gelmesinin sebebi de bu olabilir. Cihazın kanal ayarlarını değiştirip deneyebilirsiniz. Genellikle 1-4-6-11 kanallarını kullanabilirsiniz. Şifreleme türünü WPA2-PSK ve AES olarak kullanınız. Ayrııca özel mesaj olarak bize mail adresinizi iletmenizi rica ederiz. Sizlere bir doküman yönlendireceğiz. Dokümanda ki talimatlar üzerinden kontrol edebilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @anticor
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

Akşamdan beri WR843ND ile uğraşıtım, ama en sonunda bağlantıyı sağlandım.
Arıza neden oldu bilmiyorum ama sıfırdan başlıyormuş gibi tekrardan kurulum yapınca sorun çözüldü, inşaAllah birdaha tekerrür etmez.
Sizi de meşgul ettim teşekkür ederim.

surfcasting merhaba,

Sorununuz çözülmüş olduğundan dolayı sizin adınıza sevindik, umarız tekrar bir sorun yaşamazsınız. Servis bilgilerini özel mesaj olarak sizlere gönderdik. Herhangi bir arıza durumunda servis ile direkt irtibata geçebilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @surfcasting
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

ErhnUnl57 merhaba,

USB adaptörü kullanmak istediğiniz noktada daha önce herhangi bir dizüstü bilgisayar veya akıllı telefonlardan wifi bağlantısını görebiliyorsanız eğer kapılar kapalı iken bu adaptör ilede sinyali alabilirsiniz.

TL-WN725N'in çekim kapasitesi bir dizüstü bilgisayarın veya akıllı telefonların wifi çekim kuvvetleri ile ortalama olarak aynı değerdedir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ErhnUnl57
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

CooLMasTR merhaba,

Kampanya dahilinde (TTNET) taahhütlü olarak almış olduğunuz (TD-W8101G,TD-W8901G,TD-854W,TD-864W, vb.) cihazlar ile ilgili her türlü yazılımsal ve donanımsal sorunlarınız ile ilgili lütfen 0850 209 40 40 numaralı telefondan veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçmenizi rica ederiz.




Bu mesajda bahsedilenler: @CooLMasTR
D
10 yıl
Yüzbaşı

Sayın yetkili verdiğiniz cihazı inceledim ve bunuda gördüm aynı yerdehttp://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=4040&model=CPE510 bu daha iyi gibi geldi ama 5GHZ diye geçiyor bu 5 ghz olayı ille benim bağlandığım kablosuz modemindemi 5 ghz olması lazım?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TP-LINK TURKIYE
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

korayakbiyik merhaba,

Ürünlerin anten değerleri ve çekim kuvvetleri hemen hemen aynıdır. Fakat cihazlar arasında özellik farkı vardır. TL-WR841N sadece bir Wireless Router modelidir ADSL hatta takıp kullanamazsınız. TD-W8960N ve TD-W8968 ise ADSL modemdir. Aralarında ki fark ise TD-W8968 modelinde USB girişi vardır ve yazıcı, hdd paylaşımı gibi özelliklerde kullanabilirsiniz. TD-W8960N modelinde bu yoktur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @korayakbiyik
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

zobcuuuk merhaba,

Kendi dairenizde sinyali alabildiğiniz bir nokta var ise noktadan itibaren bir access point ile sinyali çoğaltabilirsiniz. TL-WA901ND bu durum için uygun olacaktır. Ürünü tekrarlayıcı yani Repeater modunda kullanmanız yeterli olacaktır.

TL-WA901ND:http://www.tp-link.com..../cat-12_TL-WA901ND.html




Bu mesajda bahsedilenler: @zobcuuuk