Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
804
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sistem yükseltme yardımı
P
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Öncelikle merhaba. Sistemimi CSGO ve GTA 5 için yükseltme yolunda karar vererek büyük bir adım atmış bulunmaktayım. Şimdi ben cs oynarken bir iki ayarla 110FPS alabiliyorum. Ama discord açıksa fps düşmeden bilgisayar kasmaya başlıyor. Şimdi sorum şu: R7 240ımı satıp GTX750ti a mı geçeyim yoksa Pentium G620mi satıp İ3 21xx e mi geçeyim? Bütçe maximum 150₺. İyi forumlar.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
6 yıl
Yarbay

Discord açınca fps düşmüyorsa ama kasmaya başlıyorsa işlemci yetmiyor ya da RAM az geliyordur kardeşim.. önce oyun ve discord aynı anda açıkken görev yöneticisinden işlemci ve RAM kullanım miktarlarına bak.. hangisi daha yüksekse onu takviye etmen gerekiyor gibi görünüyor.. RAM 8 GB ise almana gerek yok daha fazla.. direk işlemciyi değiştirmelisin..

İşlemci:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i3-3240-3-nesil-islemci-1155pin-tum-anakartlara-uyumlu-545911066/detay


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PC_Meraklısı
P
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekküler ram 8gb



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Angelmax
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.