P

Teğmen
08 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
5 yıl
Bugün bir arkadaş bir çocuğa 2 lira verdi
Yine herzamanki gibi bir büfedeyim, çocuğun biri geldi akbil yükletecekti 3₺ yüklüyor musunuz dedi ben de maalesef dedim sonra yakışıklı bir beyfendi geldi çocuğa iki lira uzattı bununla yüklet dedi alacağını aldı gitti çocuk da yükletmedi ama adama el salladı tekrar geldi sigara alıp gitti. Ama adam çok yakışıklıydı ne kadar da bonkör. Bu da böyle bir anımdır.
Büfe tezgahı konusu için rez alın :D
P
5 yıl
Bu insanlar milyon dolarları nasıl kazanıyor?
Az önce küçük araştırmacıklar yaptım:
Bir arkadaşımın babası fizik profesörü, dediğine göre türkiyede bir fizik profesörü ortalama 9000₺ kazanıyor,
Doktorlara gelirsek cerrah diyelim öğrendiğim kadarıyla 17-20000₺ arası para alıyorlar aylık. Savcı adayları 6000₺, eğer 25 yıl üstü yapmışsa 20000₺ kadar çıkıyor aylık. Peki soruyorum büyüklerime, BU SAYGIN VE PARASI GÜZEL MESLEKLERDEN MİLYON LİRALAR GELMİYOR DA NEREDEN GELİYOR? Bilmediğimiz meslekler mi var da insanlar güzel evlerde yaşıyorlar? Baktım da Ortalama bir ev ve araba yaklaşık 700.000₺ ediyor(Adana’da), Bir de 3-5 Arsa falan desek bu daha genç yaştaki insanlar bu kadar parayı nereden buluyor? 5000₺ maaş alsanız ev almak için yememeniz içmemeniz gerekiyor. Asgari ücret zaten sadece kira ücretine yetemiyor. Bu paraları nasıl kazanıyorlar söyleyin de biz de yararlanalım.
P
6 yıl
Bu kadar da yüzsüzlük olmaz!
Sabah yatıyorum işte komşu gelmiş beni uyandırıyor.
‘Xxx’ bi bakar mısın, sizin internet çekmiyor.
Ben de napim uyanmışım artık. Ama her modemden engellememde yapıyor bunu. Modemi açıp kapatınca engellemeler kalkıyor ben de açtım kapattım. Bi kere o sorun çekmiyor değil bağlanmıyor, ikincisi evinde internet var, üçüncüsü sanki biz o faturayı kendi kullandın diye ödüyoruz, bir de arada kahve içmeye geldiğinde: size bağlanıyorum evdeyken daha hızlı oluyor diyor. Ya bu kadar da yüzsüzlük olmaz ama bak cidden son iki gündür beni uykumdan uyandırıyor bağlatmadaydım şu lanet şeyi eve diyor.
P
6 yıl
1GB HD7850 VS 2GB 750 Ti
Arkadaşlar ilerde yeni ama eski bi pc toplamayı düşünüyorum pederle valide aracılığıyla. Ama dolar yüksek 2.el farz olmuş durumda. Ben de bu iki karttan birini seçeceğim bütçe belli değil. Ama ikna ederim. Sadece cs go oynuyorum. Yüksek oyunlarla işim yok. Bu geveze ne çok konuştu diyeceksiniz kısacası hangisi daha mantıklı?
P
6 yıl
Bozuk Laptop Fanı
Arkadaşlar 2.el laptop arayışındaydım ve Gtx960m olan bir ürünü 2100tl ye buldum. Monster marka fakat sol fanı arızalıymış, yaptırılır mı yaptırılırsa kaça patlat bilgisi olanlar teşekkür ederim şimdiden.
P
6 yıl
2.el mekanik klavye alınır mı?
Arkadaşlar letgo üzerinden 100₺ bir fiyata bulduğum garantisi bitik kutusu duran bir SteelSeries 6GV2 modeli var. Almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı yoksa Apex 100mü alayım. Işıq mışıq önemli değil.
P
6 yıl
Sistem yükseltme yardımı
Öncelikle merhaba. Sistemimi CSGO ve GTA 5 için yükseltme yolunda karar vererek büyük bir adım atmış bulunmaktayım. Şimdi ben cs oynarken bir iki ayarla 110FPS alabiliyorum. Ama discord açıksa fps düşmeden bilgisayar kasmaya başlıyor. Şimdi sorum şu: R7 240ımı satıp GTX750ti a mı geçeyim yoksa Pentium G620mi satıp İ3 21xx e mi geçeyim? Bütçe maximum 150₺. İyi forumlar.
P
6 yıl
Davul Terörü
Geçenlerde yine evdeyim kapı çalıyor açıyoruz para yok dedikçe istiyorlar, gece imansızları da uyandırıyorlar. Uyanmak isteyen kurar alarmını kardeşim yeter artık. Neymiş gelenekmiş ne kadar gereksiz meslek varsa hepsi bizim ülkede arkadaş.
P
6 yıl
Ekran Kartı Custom Backplate Yardım!
Geçen sene nisanda aldığım R7 240 için custom backplate yapacağım. Net’te plexi ile yapıyorlar ve yapıştırmak için bir madde kullanıyorlar. Pritt’in hamur yapıştırıcılarına benziyor. Bu hamur yapıştırıcıdan kart ile plexiyi tutturmak için kullansam sorun çıkar mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
P
6 yıl
Bedava İnternet
Türkcell kullanıcısıyım ve Salla Kazan FaceBook paketiyle DH’ye giriyorum çaktırmayın yararlanın.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.