Arkadaşlar kolay gelsin halihazırda kullandığım Phenom II X6 1055t ve R9 280X DCU2TOP'lı sistemim ekran kartımda artifact oluştuğu için yeni sistem toplamak durumunda kaldım.2.el tekrardan 280x aramak işime gelmiyor zaten benim kartın üstü bu işlemciye darboğaz yaptırıyor.
6000TL bütçeye
İşlemci (İntel) Ekran Kartı (AMD,Nvidia farketmez) Ram (Farketmez mavi ekran almayacağım uyumlu ramler.) Anakart (Farketmez önceden kullanmadığım bir sürü özelliği olan anakartlara yığınla para verirdim şu an sadece amacım stabilce sistemi götürmesi.)Öncelik bunda da ekonomik.
Ekran kartı RX580 bir nebze daha uygun geldi,işlemci olarak da 8600k yeni diye tercih ettim her ikisinde daha iyi öneriniz varsa çok iyi olur.
Anakart ve ramde henüz fikrim dahi yok anakartta ve ramde münkün olduğu kadar ucuza kaçmak istiyorum hatta 6000'den 5500'e çekmek bile çok faydalı olurdu.Rami ilk etapta 8GB alıcam malesef.
6000TL bütçeye
İşlemci (İntel)
Ekran Kartı (AMD,Nvidia farketmez)
Ram (Farketmez mavi ekran almayacağım uyumlu ramler.)
Anakart (Farketmez önceden kullanmadığım bir sürü özelliği olan anakartlara yığınla para verirdim şu an sadece amacım stabilce sistemi götürmesi.)Öncelik bunda da ekonomik.
1080p monitöre sahibim amacım 2k v.b çözünürlüklerde değil.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.