Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
902
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Silinsin
C
9 yıl (247 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

konu silinebilir

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvoisalive -- 22 Ağustos 2020; 16:47:3 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl (13886 mesaj)
Binbaşı

Tipik bir türk göbeği işte hocam bakma sosyal medyanın ameliyatlı, lazer epilasyonlu, kaslı gençlerine



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
9 yıl (593 mesaj)
Yüzbaşı

that sugar film'i izle



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 yıl (8811 mesaj)
Yarbay

1-2 aklıma gelen tavsiye;
çay içiyorsan şekersiz içmeye başla. gazoz-kola-çikolata v.s. aran iyi ise azalt, okula giderken veya yurda dönerken 1 durak erken inip yürü. =)

! unutmadan hızlı kilo vermeye çalışıp sağlığını bozma.



E
9 yıl (10843 mesaj)
Yarbay

Dostum ekmeği kesebiliyorsan tamamen kes eğer kesemiyorsanda her öğün 1 dilimden fazla ekmek tüketme. Yediğin öğünde makarna veya hamur işi tarzı karbonhidrat içeren besin varsa o 1 dilim ekmeği dahi yeme.
Çay - Kahve içiyorsan şekersiz tüketmeye özen göster.
Hamur işi yemeklerden imkanın olduğunca kaçmaya çalış.
Yurtta fırsat buldukça şınav mekik çek.
Okulun fazla uzakta değilse yürüyerek gidip gelmeye çalış.Fazla uzaksada 1-2 durak erken in bolca yürümeye bak.
Bolca su ve meyve tüketmeye bak.

Şu dediklerimi uygulamaya başla 1-2 ay içerisinde sağlıklı bir şekilde kilo vermeye ve sıkılaşmaya başlarsın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.