geçen arkadaşım sıfır astra aldı. ondan duydum bu muhabbeti. açıkcası şok oldum. ulan zaten en kral paspas maksimum 100-150 lira. hediyeymiş ! hadi len oradan dümbük.
3d kauçuk paspastır o. En son aracımı aldığımda VW bluetooth anahtarlık hediye etti hiç kullanmadım dolapta duruyor yerine paspas verselerdi daha makbule geçerdi
İlginç gelecektir arkadaşıma araba alacağımız zamana toyota bayisindeki satıcı ile anlaşmaya çalışıyoruz. Dedim ki hediye ne vereceksiniz bize. Birşey veremiyoruz malesef dedi. Kauçuk pas pas bari verin dedim 10 dk münakaşa ettik gene vermedi. Çıktım gittim başka bayilere. Ertesi gün aradı onun verdiği fiyattan 3 bin TL altına 5 tane de hediye aldığımı duyunca kapattı 5 dk sonra aynı fiyata 6. Hediyeyi de söyledi gelin bizden alın diye. Artık yorum sizin :)
Hediye olarak araç içindeki halı paspaslar haricinde kauçuk paspas veriliyor. Samimi bir satış temsilcisi "bunu veriyoruz ama zaten arabayı aldığınız fiyata ekliyoruz, isterseniz yangın tüpü de verelim" demişti. Yani bir kauçuk paspas 120 tl ise o kadar az indirim yapıyor.
Bence ha aracın motorunu hediye ediyoruz demekle,paspas hediye ediyoruz demenin hiçbir farkı yok...
Ha bu saçma sapan konuyu neden açtın derseniz:)
Satış temsilcisine hediye olarak ne vereceksiniz dedim,orjinal paspas dedi😂😂😂
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >