Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1341
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sıfır aldigim telefondaki ilginc durum
A
10 yıl (6617 mesaj)
Yarbay

Abe kardeşim apple store dururken niye macera arıyonuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl (7477 mesaj)
Yarbay

4s'de de sorgulama ekranlarından birinde iphone 4 yazdığını hatırlıyorum. Ama aldığım 6s de zaten kutuda solda 6s yazıyor aletin kendi panelde S yazıyor. Sadece online da seri 6 görünüyorsa problem yok.



İ
10 yıl (918 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Amcamin yanina new york a gitmistim. Apple Store biraz tersti birazda usendim hattimi aldigim telefoncuya gidip 6s plus lazim oldugunu soyledim yarim saate getiririm dedi 1 saat sonra gittim pazarlikla 670 $ a verdi.

Uzun lafin kisasi turkiyeye gelince kutuyu actiktan sonra fark ettim arkadaki etikette A1522 - MGAM22LL yazıyor ama 6S Plus 16 GB Gold yazıyor.
Ama IMEI i sorgulayinca Apple da 6S Plus cikiyor, seri numara sorguluyorum 6 Plus çıkıyor olay nedir simdi ne yapayım :)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
10 yıl (2989 mesaj)
Yarbay

Cihazda 3D touch var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
10 yıl (918 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Abe kardeşim apple store dururken niye macera arıyonuz

Store biraz ters kaliyordu ucagimda vardi usendim aslinda gitmeye birazda hattimi da ordan almistim.

Cihaz 3-4 gündür benimle degil tatile geldim yarin aksam fotograf paylaşırım ama boyle enteresan bi durum sadece benim basima gelmistir herhalde.

Anaokulu espirilerinizi baska konularda yapin bence.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
10 yıl (708 mesaj)
Yüzbaşı

Hocam arkasında s logosu var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl (5310 mesaj)
Yarbay

üşenmiş ? uçağa yetişmesi gerekiyormuş ? telefonu 1 saatte getirtmiş adam ?( zaman yok ama 1 saatte getirtmiş telefonu sarıcı ) pazarlıkla 670 dolar ? bunlara nasıl inanmamızı bekliyorsun ! ( bu açıklamaları yapmana gerek yok )
bunun yerine sorununu daha gerçekçi anlatman gerekir.
- telefonun seri numarasından garantisini sorgulat
- telefonunun model numarasını kontrol et
- s serisi ile arasındaki fark 3d touch. Kamera uygulamasından 3dyi kontrol et



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.