W

Yüzbaşı
15 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
5 yıl
iphone 7 kullanıcıları lütfen bakabilir mi.. lütfen!
Arkadaslar merhaba, (burada önceden bir konuya herhangi bir sorunla ilgili yazıldığında bir çok cvp gelirdi ve daha aktif olurdu paylasım.şimdilerde yazılan bir şeye cvp almak çok zor hale geldiği için başlık açmak durumunda kaldım)

Iphone 6s den 7 ye gecis yaptim. 6s den memnundum fakat ahize de sorun çıkınca Amerika'da "trade in" yoluyula 7 ye gectim. Cihaz 12.0.1 ile geldi 12.1.1 e guncelledim. güncelleme öncesinde de sonrasında ozellikle dikkatimi ceken bir sey var; misal whatsapp da yazismalar arasi gecislerde bazen boyle ekranda yazilar msjlar arasi tam gecis sonrasi snyelikte olsa üstte "sohbetler" yazan alan hareket ediyor gibi oluyor (Her zaman olmuyor bazen oluyor) Bu durumu 10.3.3 6s de hatirlamiyorum. Keza Bazi uygulamalarda da hizli giris cikislarda snyelik boyle hareketlenme ekranda snyelık oynama kımıldama oluyor gibi. mac özeti izlerken mesela ekranda ilk video baslarken snyelık hareket oluyor. ya da cihaz ŞARJDAYKEN kullandığımda flash patlar gibi yanıp soner gibi oluyor hızlıca uygulamaların üzerinde.

Bu genel ios 12.1.1 ile ilgili birsey mi Acaba?
Bu konuda cvp verecek olan varsa sevinirim.

bir ay sonra belki hiç umursamayacağım basit bir şey olabilir ama cihazı yeni alınca ekranla ilgili mi değil mi çokta anlamadığım için sormak istedim burada. türkiye ye dün döndüğüm için return vs gibi işlem burada yapamıyoruz malumunuz.

iphone 7 kullanıcıları yanıtlarsa cok memnun olurum.
W
7 yıl
6s titreşim sorunu
Merhaba,

Cihazın titreşiminde son 1-2 aydır sorun var. titreşim aktif olarak sessize aldığımda bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu. son günlerde tamamen bozuldu gibi. sessize alsamda bir an titreyip yine sesli mode a geçiyor. hard reset , restore her yolu denedim ama yine düzelmedi. donanımsal bir sorun mu acaba?

Cihazın garantisi bitti. apple store da daha önce böyle bir sorunla hizmet alan var mıdır ? varsa ücretlendirme ne kadar olur acaba?
W
8 yıl
Itunes \"iphone da sorun var\" ve \"itunes bu iphone u dogrulayamadi\" uyarisi
Arkadaslar bir sorum olacak.. Itunes ya da dfu ile restore edenler cvp verebilir mi lutfen..

Cihazi DFU ile bastan kurdum. sonra itunes ile tekrar restore ettim. fakat en son itunes ekraninda "there is a problem with your iphone" yazisi geldi. sonrada "itunes dogrulayamadi. cihazi cikarip tekrar baglayin " seklinde ekranda uyari verdi. tekrar cikarip taktigimda itunes iphone u goruyor. 9.2 de boyle bisey olmamisti 9.3 e gecince oldu bu. (bu arada cihazim degisti 9.3 e gecmeden) 9.3.1 ile bunun duzeldigini saniyordum ben hala itunes de bu uyari son asamada yine geliyor ekrana.


bu sekilde tecrube eden arkadaslar var midir? DFU ya da itunes ile restore ettikten sonra neden boyle bir uyari geliyor ekrana? genel itunesle mi alakalidir acaba? cihazi cikarip tekrar bagladigimda itunes cihazi goruyor ama daha onceleri hic boyle bir sey cikmazdi ekrana.
W
8 yıl
iphone 6s sensor sorunu.
arkadaslar merhaba,

apple store dan degisim sonrasi kullanmaya basladigim cihazda garip bir sensor sorunu yasiyorum. normal telefonla konusurken (konusma esnasinda) ekran siyah oluyor , one dogru getirdigimde ise duzeliyor aslinda. ama PROBLEM SU KI; bu sorun her zaman olmuyor arada bir yapiyor bunu takiliyor gibi; dun dikkatimi cekti, once umursamadim sonrasinda hard reset yapip daha sonrasinda DFU mode da restore ettim. fakat bugun yine ayni sekilde yapti. telefonu kulagima goturdugumde ekran siyah oluyor cektigimde bazen ekran hala siyah kaliyor taa ki ben ekrana dokunana dek. ve bunu cok sIK yapmadigindan hemen o an yakalamakta zor oluyor. elimle ekranin uzerindeki sensor noktasina parmagimla dokunup cektigimde cogunlukla calisiyor sorun yok ama dedigim gibi bazen takilip siyah ekran olarak kalabiliyor. farkli sekillerle denedim.


sizce bu donanimsal midir? yazilimsal olabilir mi? ya da bunun icin ne yapmaliyim? cihaz iphone 6s ve 9.2.1 yuklu. BOYLE BIR SORUN YASAYAN VAR MI LUTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? ona gore servise geri goturecegim.
W
8 yıl
\"Apple ID Dogrulama\" msji aliyor musunuz?
Arkadaslar merhaba,

6S kullanicisiyim. Telefonu her kapatip actigimda (yani cogunlukla) ekranda "Apple ID Dogrulama" msji beliriyor ve beni sifremi girmem icin "Ayarlar" bolumune yonlendiriyor. Orada sifremi girerken hemen ustte "apple id sifresini guncellemem gerektigi yaziyor. Macrumors ve apple support sayfalarinda da bu konu var ama net bir cozum hala yok. Bir kac yontem soylenmis denedim bende ise yaramadi. Bir coguda yaramadigini soylemis. Hatta 9.2 de bile hala duzelmedigi yazilmis.


App store ve itunes den cikis yapip tekrar sifremi girdim duzelmedi. iCloud u silip yeniden aktif ettim uzerine cihazi yeni iphone olarak kurdum bastan ama hala telefonu kapatip acinca ekranin ortasina yine "Apple ID dogrulama" diye beliriyor.

Boyle bir dogrulama msji aliyormusunuz? Yani sizde de telefonu her kapatip actiginizda bu sekilde Apple ID dogrulamasi icin ayarlara yonlendiriyor mu?

Bi deneyip cvplarsaniz sevinirim.
W
9 yıl
Macbook Air hakkinda - Lutfen acil yardim
Merhabalar,

az once laptop in klavyesine biraz su dokuldu sonrasinda bende silip klavyeyi kurutma makinesiyle kuruttum.ama o kadar dikkatsiz ve aceleci davrandim ki, tuslara ciddi sekilde zarar verdim ve su an tuslarda sikinti var.duzenli calismiyor.muhtemelen degisim gerekecek.nasil nerede ne sekilde degistirebilirim? klavye ingilizce bu arada..bu noktada yardimci olurdumuz lutfen onerileriniz nelerdir? konuyu yanlis yere acmis olabilirim apple yazan sayaya dogrudan actim.lutfen bu konuda tecrubesi fikri olanlar yardimci olabilirler mi?
W
10 yıl
Acil yardim edin Lutfen!
Arkadaslar ciddi bir sorun yasiyorum.acilen yardiminiza ihtiyacim var.Az once icloud backup almama ragmen son back up dan geri yukle dememe ragmen (en sonback up tarihi seciyorum)6 ay onceki yuklemeyi goruyor.
tumbilgilerim resimlerim herseyim gitti...cok kotu su an..lutfen yardim edin.cok rica ediyorum..ne yapabilirim ? ne yapmaliyim?
iphone 5 kullaniyorum.
W
11 yıl
iPhone 5 3g de sorun yasayanlar?
Arkadaslar merhaba,

Cihazim yurtdisi A1428 model.Yaklasik bir bucuk aydir kullaniyorum.OPERATORUM Turkcell.Turkiye ye geldikten sonra ozellikle 3g kullaniminda disarida, zaman zaman full cekmesine ragmen , 3g yi gostermesine ragmen bazen sayfayi yukleyemiyor.acamiyor..ama bu her zaman olmuyor.baz istasyonlari gecisler arasi olabilir deniyor ama cok alakasiz yer ve zamanlarda oluyor bu durum.olduktan bir sure sonrada kendisi yine duzeliyor.ama arada da olsa bu sekilde yapmasi tuhaf geldi..Restore ettim, network u resetledim ama bu aksam yine oldu.
Tam olarak anlatmak gerekirse misal ,google'da herhangi bir sayfa aciyorum, sayfa aciliyor sorun yok,iki dk sonrasi baska sayfayi acmak istedigimde "ag ayarlarinizi kontrol edin internete baglanamadi" diyor.bu sekilde bir sorun yasayan var mi? ve bu neden olabilir? yazilimsal midir bilmiyorum, donanimsal desem 3g i hic acmamasi lazim..aciyor.ne diyorsunuz bu konuda?

Diger bir husus ise; Konusma esnasinda ekrana baktigimda 3g ekrandan gitmis oluyor.gorusme bitiyor, uc dort saniye sonrasi once edge- sonrasi 3g geri geliyor bu normal mi?

tesekkurler simdiden..
W
11 yıl
Macbook Air Safari bookmarks
Merhaba,

Anlayamadigim bicimde safaride sayfanin hemen ust kismindeki yer isaretleri cubugundaki sekmeler kaybolmus durumda..(apple.facebook.wikipediavs..) ve ne yaptiysam bulamadim..

Bilinen bir komut var midir? yahut ne yapilmasi gerekmektedir?
W
11 yıl
iPhone 5 Youtube ?
Merhabalar, (ilk kez konu aciyorum umarim dogru yerdir)

iPhone 5 de Youtube(wi-fi uzerinden) gerek video kalitesi gerekse yavaslama, takilma, yer yer ses video orantisizligi yasayan var mi? Yurtdisindan aldigim cihazimda TR ye gelmeden once hic boyle bir sey gormedim, tecrube etmedim..yaklasik iki hafta oldu geleli modem i degistirmeme ragmen hala OZELLIKLE youtube videolari bariz bicimde gec aciliyor.yuklemesi hayli zaman aliyor ve video kaliteside dusuyor.Internetin normal 8 mbps oldugu bir yerde ozellikle youtube da bu sorunun olmasi garip geldi..Macrumors da bununla alakali yorumlarda var (wi-fi uzerinden benzeri sekilde sorunlar)hatta youtube app altindaki tepkilerde , google'in kendi application ini sabote ettigini yazmis bazilari,ki son update ile de hicbirsey degismedi..bu konuda fikir sahibi arkadaslar paylasirsa sevinirim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.