Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
582
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iphone 7 kullanıcıları lütfen bakabilir mi.. lütfen!
W
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar merhaba, (burada önceden bir konuya herhangi bir sorunla ilgili yazıldığında bir çok cvp gelirdi ve daha aktif olurdu paylasım.şimdilerde yazılan bir şeye cvp almak çok zor hale geldiği için başlık açmak durumunda kaldım)

Iphone 6s den 7 ye gecis yaptim. 6s den memnundum fakat ahize de sorun çıkınca Amerika'da "trade in" yoluyula 7 ye gectim. Cihaz 12.0.1 ile geldi 12.1.1 e guncelledim. güncelleme öncesinde de sonrasında ozellikle dikkatimi ceken bir sey var; misal whatsapp da yazismalar arasi gecislerde bazen boyle ekranda yazilar msjlar arasi tam gecis sonrasi snyelikte olsa üstte "sohbetler" yazan alan hareket ediyor gibi oluyor (Her zaman olmuyor bazen oluyor) Bu durumu 10.3.3 6s de hatirlamiyorum. Keza Bazi uygulamalarda da hizli giris cikislarda snyelik boyle hareketlenme ekranda snyelık oynama kımıldama oluyor gibi. mac özeti izlerken mesela ekranda ilk video baslarken snyelık hareket oluyor. ya da cihaz ŞARJDAYKEN kullandığımda flash patlar gibi yanıp soner gibi oluyor hızlıca uygulamaların üzerinde.

Bu genel ios 12.1.1 ile ilgili birsey mi Acaba?
Bu konuda cvp verecek olan varsa sevinirim.

bir ay sonra belki hiç umursamayacağım basit bir şey olabilir ama cihazı yeni alınca ekranla ilgili mi değil mi çokta anlamadığım için sormak istedim burada. türkiye ye dün döndüğüm için return vs gibi işlem burada yapamıyoruz malumunuz.

iphone 7 kullanıcıları yanıtlarsa cok memnun olurum.



M
5 yıl
Yüzbaşı

bende kullanıyorum 12.1.1 ile iphone 7 yi söylediğiniz tarzda bir olaya rastlamadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bahsettiğim konularla ilgili farklı forumlarda kişilerde de benzeri şeyler varmış. apple store da da iphone 7 üzerinde karsılastırmalı olarak denedim, ekranda video izleyerek orada da aynı. cok büyük sorun gibi gözükmese de ekran veya uygulama üzerinde bahsettiğim hususlar yazılımsal gibi görünüyor. ios 12 nin gelecek sürümlerinde bunları düzeltip daha stabil hale getirirler umarım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 21 Aralık 2018; 10:50:3 >


Bu mesajda bahsedilenler: @mert--
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.