Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1807
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iphone 6s sensor sorunu.
W
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaslar merhaba,

apple store dan degisim sonrasi kullanmaya basladigim cihazda garip bir sensor sorunu yasiyorum. normal telefonla konusurken (konusma esnasinda) ekran siyah oluyor , one dogru getirdigimde ise duzeliyor aslinda. ama PROBLEM SU KI; bu sorun her zaman olmuyor arada bir yapiyor bunu takiliyor gibi; dun dikkatimi cekti, once umursamadim sonrasinda hard reset yapip daha sonrasinda DFU mode da restore ettim. fakat bugun yine ayni sekilde yapti. telefonu kulagima goturdugumde ekran siyah oluyor cektigimde bazen ekran hala siyah kaliyor taa ki ben ekrana dokunana dek. ve bunu cok sIK yapmadigindan hemen o an yakalamakta zor oluyor. elimle ekranin uzerindeki sensor noktasina parmagimla dokunup cektigimde cogunlukla calisiyor sorun yok ama dedigim gibi bazen takilip siyah ekran olarak kalabiliyor. farkli sekillerle denedim.


sizce bu donanimsal midir? yazilimsal olabilir mi? ya da bunun icin ne yapmaliyim? cihaz iphone 6s ve 9.2.1 yuklu. BOYLE BIR SORUN YASAYAN VAR MI LUTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? ona gore servise geri goturecegim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 29 Şubat 2016; 20:04:32 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.