Dijital tansiyon aleti alacağım fakat çok fazla marka ve çeşidin olması kafamı karıştırdı. Araştırdığımda özellikle doktorların bilekten ölçüm yapan aletlerden kaçmamızı önerdiklerini gördüm. O yüzden koldan ölçüm yapanı tercih edeceğim. Yoğunlukla iki marka öne çıkmış. Omron ve Panasonic. İki markanın da genelde düzgün ölçüm yaptığı ve pratik olduğu yazılmış ama teknik servis olarak Panasonic daha iyiymiş. Sonuçta bu bir ölçüm aleti ve kalibrasyon gerekebilir. Bu konuda fazla bilgi yok. Hatta Türkiye'de kalibrasyon yapılamadığı, yanlış ölçüm yapan aletlerin doğrudan değiştirildiğini okudum. Sonuç olarak aşağıdaki modeller arasında kaldım. Bu konuda bilgili arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Yazdıklarının hepsi iyi ve güvenilir ürünler,herhangi birini tercih edebilirsin.Başka bir ürüne yönelirsen de aman diyeyim bilekten değil,koldan ölçen bir model olsun. Sonuna kadar okumamanın zararları,ürünü almışsın zaten... Daha fazla rezil olmadan mesajımı sileyim dedim ama silme çalışmıyor....
tansiyon aletleri arasında muazzam fark fiyatları var 200'e de tansiyon aleti var 25 lirayada. ben de babam için almak istiyorum. bütçem çok değil fazla veremem ama 25-30 liralık aletede ne kadar güvenebiliriz. orta yollu kaliteli bişey önerebilirmisiniz bana ? herkes braun marka öneriyor. ben bugün mediamarktta 77 liraya beurer marka koldan ölçüm yapan tansiyon aleti gördüm hoşuma gitti ama aklımda braunda kaldı. braun alırsamda bp 1600 modelini alacağım. siz ne tavsiye edersiniz arkadaşlar ? dijital ya da koldan ökçmesi çok farkeder mi ?
Yoğunlukla iki marka öne çıkmış. Omron ve Panasonic. İki markanın da genelde düzgün ölçüm yaptığı ve pratik olduğu yazılmış ama teknik servis olarak Panasonic daha iyiymiş.
Sonuçta bu bir ölçüm aleti ve kalibrasyon gerekebilir. Bu konuda fazla bilgi yok. Hatta Türkiye'de kalibrasyon yapılamadığı, yanlış ölçüm yapan aletlerin doğrudan değiştirildiğini okudum.
Sonuç olarak aşağıdaki modeller arasında kaldım. Bu konuda bilgili arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
http://www.hepsiburada.com/omron-mit-elite...tegoryId=332377
http://www.hepsiburada.com/omron-m6-comfor...uctId=sgomronm6
http://www.hepsiburada.com/omron-m10-kolda...ctId=sgomronm10
http://www.hepsiburada.com/panasonic-ew-31...tegoryId=332668
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.