A

Binbaşı
09 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
6548 (Bu ay: 94)
Gönderiler Hakkında
A
2 hafta
İnternetten ne satabilirim?
İnternet üzerinden bir şeyler satmak istiyorum ek gelir sağlamak için. Daha çok al-sat olarak değil de üreterek bir şeyler satmak istiyorum. Neler satabilirim sizce?
A
3 ay
Avusturya için E-ticaret sitesi?
Avusturya'da bir akrabam var. Ona e-ticaret sitesi yapacağım Tek ürün satıyor zaten. Basit bir şey olacak. Wordpressi kullanayım diyorum. Kafamı en çok karıştıran ödeme olayı nasıl olacak. Buradan Avusturya'daki para ödeme olayını nasıl ayarlayabilirim?
A
3 ay
Araba kullanmayı öğrenmek?
Arkadaşlar ehliyetim var ama araç kullanamıyorum. Daha önce babam öğretmeye çalışmıştı. Biraz sert davrandığı için öğrenmekten vazgeçtim. Fazla da hevesim yoktu zaten. Artık araç sürmek istiyorum 38 yaşındayım. En büyük sorunum debriyaj-vites olayı hala kafamda oturamadım. Çevrenizde oldu mu hiç umutsuz vaka olarak görülüp bu araç süremez denilen kişilerin araba kullanmasını öğrenmesi?
A
6 ay
Eski sürüm yüklenirken pc resetleniyor
Son güncellemelerden sonra pc yavaşladı. Ben de eski sürüme dönmek
İstedim.Güncelleme yaparken pc devamlı resetleniyor.
Sistem güncelleniyor yazısı çıkıyor 5 saniye sonra yine resetleniyor.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Güncellemeyi geçtim. Pcnin açılmasını istiyorum
A
11 ay
Seg\u0026Axen\u0026Dijitsu\u0026Onvo ?
Küçük odama 32 ''lik bir televizyon almak istiyorum. F/P olarak hangi markayı önerirsiniz?
Sanırım smart tv'de olsa lisanssız netflix falan kullanılamadığı için android boxta almak gerekiyor araştırmalarımdan bunu anladım. Doğru mudur?
A
2 yıl
Altın nerden alınır?
Arkadaşlar altın almak istiyorum. Fiziki altın mı almalıyım yoksa bankalardan mı? Arada çok fark var mı? Bankadan alınacaksa hangisinden almalıyım?
A
2 yıl
E-ticarete atılmak?
13k'lık bir instagram hesabım var. Hikayeler ortalama 3k izleniyor. Takipçilerin %90'ı kadın. E-ticaret yaparak bunu değerlendirmek istiyorum. Neler satabilirim? kadınlar en çok ne satın alıyor?
A
2 yıl
Sokak köpeklerinden korunma?
Oturduğum mahallede çok fazla köpek var. Sürü halinde oldukları için akşamları eve dönüşte bir kaç kez saldırıya uğradım. Artık resmen sokağıma gelirken köpekleri kolluyorum bazen birini bekliyorum onla beraber geçiyorum. Benim için iyice sinir bozucu hal almaya başladı bu durum. Netten biraz araştırırken köpekleri uzaklaştırmak için elektro şok cihazı kullanıldığını gördüm. Youtube'ta bazı videolarda işe yaradığı görülüyor ama tam da emin olamadım. Köpekler üzerinde uygulanmıyor. Sadece düğmesine basınca hayvanlar o sesten ürküp kaçıyorlar. Daha önce bu durumu test eden oldu mu? Başka bir öneriniz varsa ona da açığım. Köpeksavar diye bir şey varmış ama sanırım sağır köpeklerde işe yaramıyormuş
A
2 yıl
Eğitim araştırma hastanesinde doçente muayene olmak?
Bugün Bağcılar eğitim araştırma hastanesinde randevu aldığım genel cerrahi doçent doktora gittim. Asistan doktor vardı. Hocayı sorduğumda asistanların baktığını söyledi. Şimdi benim bu doçent doktora muayene olma şansım yok mu? Mr istendi benden mr'dan sonra ameliyat olacağım. Şimdi benim ameliyatımı bu asistan doktor mu yapacak yoksa doçent doktor mu? Sanırım ücret karşılığı mesai dışı randevu olabiliyormuş doçent / profosör hocalara. Ama nerden alınıyor bu randevu bulamadım.
A
2 yıl
Yurtdışından para transferi?
Arkadaşlar daha çok Avrupa'dan 20 30 avro yaptığım işler için para gelecek bana. Bunun için hangi yöntem daha avantajlı. Yapı kredi hesabım var döviz hesabı açsam. İbanıma yollasa kesinti ne kadar olur?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.