1. sayfa
1 milyar Euro'nun kimse için çerez parası olacağını zannetmiyorum ![]() |
bmw şanzımanlarını ZF den alıyordu ? birlikte geliştiriyorlardı.... gördüğüm şanzımanlar hep alman ZF .... |
tabi..ndrki 1milyar dolar ..Saka mı yapıyorsun ..;) |
benim için öyle ![]() ![]() |
1 milyon euro diye okudunuz sanırım. |
Şahıs bazındada 1 milyon dolar o arkadaş için çerez parası ![]() |
![]() |
en az 50-60 tane vardır biri gitse birşey olmaz ![]() |
Alman Devleti'ne sesleniyorum. Sayin Merkel bu soruna bir cozum bulun lutfen! ![]() |
burdan duyacaklarına emin misin ![]() |
teaman1977, Forum DH yanlis adres olmus, bunun icin Motor-Talk´a yazman gerekliydi ![]() ![]() ![]() |
1. sayfa
Medya Basinina göre BMW yakinda kendini cok agir bir Tazminat davasina hazirlanmasi lazim General Motorun Kardesi GM Powertrain tarafindan. Nedeni ise BMW yeni Otomatik Sanziman üretimi icin GM Üretim yeri Strassburg verdigi sözlesmeyi iptal etmesidir. BMW yeni 6 Vites Otomatik Üretim ve Gelistirme icin General Motors´a Siparis vermis ve gecen sene Aralik ayinda bu yaptigi sözlesmeden geriye cekilmis, nedeni ise GM-Sanzimanlari artik Rekabet´li sekilde degilmis.
GM bunun yüzünden 1 Milyar Euro üstünde kazanc kayip etmis. Bu Büyük zararlar 20 Senelik BMW ve GM is birliyini bitirebilecek. 1991 Yilindan beri GM Powertrain BMW icin Sanziman üretiyordu. Bu sanzimanlarda BMW 3 ve 5 Serilerinde kullaniliyordu.
Kanyak: Motor-Talk.de ve AUTO NEWS
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.