Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1276
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tüm Kanallar Gitti
F
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba 2 ay önce 2. el sağlam bir receiver aldık (Goldmaster), çanakta zaten eski kiracıdan kalmaydı bağladık güzel güzel çalışıyordu sadece ntv ve ntvspor çıkmıyordu o da lnb ile alakalı dediler uğraşmadık. 1 hafta önce ise Atv ve bazı kanalların sinyalleri gitti daha sonra yılbaşından bir gün önce bir sürü kanal daha gitti sadece TRT, TV8 ve 1-2 yabancı kanal kalmıştı şimdi ise onlarda gitti. Çatıya çıkıp çanağa baktım ama problem yok gibiydi lnb'yi biraz çevirdim yine bir şey değişmedi sizce bu neden olmuş olabilir ne yapmalıyım?



P
14 yıl
Yarbay

çanak olayında sinyal ayarı çok hassas , elle falan zor gibi 20-30 tl gibi fiyatı var evde her zemen lazım olabilir kullanım kılavuzuda var içinde ,güçlü sinyali bulmanda işine yarar sanırım,kolay gelsin.

< Resime gitmek için tıklayın >



S
14 yıl
Yarbay

olası sebebleri lnb bozulmuş olabilir kablonuz eski ise veya ek var ise.çanak ayari bozulmamış ise.ayni durum benim kardeşde olmuştu kabloyu değiştirdik nldu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kablodan olduğunu sanmıyorum çünkü yavaş yavaş gitti yayınlar, çanakta sağlam duruyor. LNB rüzgarla yerinde oynamış olabilir mi acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Er

diğer kanallar çekiyorsa uydu frekansını 1-2 rakam ileri veya geri almayı deneyebilirsin.bende esas frekanstan 10 rakam ilerde yayınları izliyorum.



S
14 yıl
Yarbay

lnb ayarını yaptıktan sonra arkadaşın yazdığı önerisini deneyin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.