P

Yarbay
10 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
307 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
P
2 yıl
Vantilatör devir olayı.
Dh dostları vantilatörlerde birinci kademedeki dönüş hızı biraz daha düşürmek nasıl mümkün olabilir.Teşekkürler.
P
2 yıl
Yardım lütfen.
DH.Dostları iyi günler diliyorum ben pil değişimi sırasında küçük el matkabının bazı kablolarının koptuğunu gördüm ama nereden olduğunun çıkaramadım.Yardımlarınıza ihtayacım var peşinen teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
P
3 yıl
Yardım lütfen.
Bulunduğum yerde bilgi alacak bir saatçi yok CASİO WR50M bu saatin ayarlarının nasıl yapılabilmesi konusunda bilgi gerek DH dostları teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
P
4 yıl
kullanıcı;
DH dostlarım oto gündüz farları hakkında tavsiyelerinizi almak istiyorum. Siteleri gezdim ve aldıklarım kısa ömürlü çıkıyor,kiminin bir kaç leti yanıp sönüyor kiminin birkaçı biri iki hafta içinde göz kırpıyor tavsiyelerinizle bu sorunu çözebileceğimi sanıyorum teşekkürler.
P
4 yıl
Bayram mesajı
Forum DH nin çok değerli üyeleri gönlünüzce bir bayram diliyorum .Kalınız sağlıcakla inşallah.< Resime gitmek için tıklayın >
P
4 yıl
klima fan
DH dostları klimaların uzun dönerek havayı üfleyen kısmının temzliği yapılabilirmi baktım aralarda bayağı birikim var bu birikimin temzliği için yardım gerek teşekkürler.
P
4 yıl
nofrost
Dh dostları nofrost buz dolabının buz kaplarını su doldurmuş ve yerine koşmuştum.(üst kısım) geçenelerde buz lazım oldu ancak benim içine su koyduğum buz kaplarının içi boş ne su var, nede buz bu durum normalmidir.Teşekkürler.
P
5 yıl
opel 2003 astra
vites çubuğunun üzerindeki geri vites mandalı iki parmakla kaldırılıp geri vitese takıldaktan sonrasında geri vitesten alınınca mandal geri gelmiyor elle düzeltmk gerekiyor tamirciler yeni vitek kolu aldırmaktan yana bu mandaln rahat çalışmasını temin edebilecek bir çözüm olmalı diye düşünüyorum bilgi ve tecrübelerinize ihtiyaç var teşekkürler.
P
5 yıl
geri vites hk.
DH dostlarım bir tecrübeye veya deneyime ihtiyaç var hemde açilen servis dahil piyasa tamircileri komple vites kolu aldırmaktan yana çözüm üretiyorlar buna biraz pahalı çözüm oluyor sizlere danışacaım konu benim 2013 model opel astra otomun geri vites için vites çubuğundaki iki parmakla yurakı ladırılan mandal kaldırıldığı yerde kalıyor geri vitesten çıkarınca gerizgelmiyor el yardımı ile aşağı indirmek gerekiyor neden böyle oldu bilemiyorum elastikiyeti yok oldu ilk zamanlar vites çubuğu üzerinde hareketli bir durumda iken şimdilerde olduğu yerde kalıyor bu gibi durumla ilgili bir dost olabilir düşüncesi ile burada paylaşıyorum nasıl elastikiyet kazandırabilirim geri vitesten çıkarınca normale dönmesinin nasıl sağlarım teşekkürler ederek kalın sağlıcakla diyorum.
P
5 yıl
oto benzin göstergesi hk
Selam DH dostları kafama takılan bir durum var deneyim ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum sorum şu oto benzin gösterge skalasındaki çizgilerin yani iki çizgi arasının taç kilometre yaptırır
bilgisi varmıdır teşekkürler kalın sağlıcakla.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.