Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
4370
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yurtdışı telefon kayıt ettirme hakkında bilgi
K
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar yurtdışından telefon aldım ve bunu 1 yurtdışı giriş tarihimden itibaren 1 ay içinde pasaportumla kayıt ettirmem lazım. 16 eylül tarihinde giriş yaptım ve kayda nihayet dün gittim bayram öncesi yaptırayım diye pasaportumdaki tarih yazılı mühürün okunmadığını emniyetten yazı almam gerektiğini söylediler. Bayram 9 günlük tatil 17 ekime kadar yolu var bayramdan sonraya bırakayım dedim ve bbugun telefonumun kapatıldığını farkettim. Bİldiğim kadarıyla önceden mesaj falan atıyorlardı. Şu an hiç bir sim kartla kullanamıyorum telefonu. Bunun süresi 1 ay değil miydi ? Şimdi ne olacak? Ben bayramdan sonra kayıt ettirdiğimde açılacakmı?



Ş
16 yıl
Yarbay

ben de süresinin 1 ay olarak biliyorum... sonradan kayıt edildiğinde açılıyor sanırım ama biraz daha uğraştırıcı oluyor diyorlar... bu arada telefon samsung falansa imei klon işi de düşünebilirsin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.