K

Yüzbaşı
03 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
10 yıl
satilik adsense hesabi ariyorum
Merhaba, satilik adsense hesabi ariyorum. Ilgilenenler pm yoluyla ulasabilir.
K
10 yıl
Onaylı adsense alınacaktır.
Merhaba. Daha önce ödeme almış, güvenilir, onaylı web için adsense hesabı arıyorum. İlgilenenler özel mesaj yoluyla ulaşabilir.
K
11 yıl
Fiesta vs i20 vs Corsa vs Polo vs Yaris
Bir kaç gün içinde alacağım aracı çeşitli sebeplerden dolayı acil olarak belirlemem gerekiyor ve bu durum bir anda ortaya çıktığı için buraya sizin önerilerinizi almak için bir konu açmak istedim. Paralelde donanımhaber forum içinde ve diğer araç incelemeleri yer alan sitelerde olası araçlar hakkında kendi araştırmamı da yapıyorum. Ancak araçlar konusunda çok fazla altyapım olmadığı için yardımcı olursanız sevinirim.

Araç 0 olarak alınacak.
Üst limit: 45000 TL
Sedan olmayacak. 5 kapı hatchback olacak.
Otomatik olacak (tam otomatik şanzıman ya da çeşitli markaların sorunsuz yarı otomatik şanzımanları yokuş kalkış desteği ile birlikte olabilir)
LPG taktırmayı kesinlikle düşünmüyorum. Yakıt tüketimi 8 lt civarı benzinliler kabulumdur.

Yeni Fiesta Titanium 1.6i 105ps powershift
Hyundai i20 1.4 benzinli 4 ileri tam otomatik şanzıman
Opel Corsa Essentia 1.2 i Twinport, Easytronic Şanzıman
Opel Corsa Essentia 1.4 i Twinport, Otomatik Şanzıman
Volkswagen Polo 1.4 85hp Tiptronik şanzıman
Toyota Yaris 1.33 Multidrive S

Araç seçiminde önceliğim en az sorunlu otomatik/yarı otomatik şanzımana sahip olmalı.
Yakıt tüketimi güç ve torkdan daha öncelikli.

Farklı alternatif önerilerinize de açığım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
K
14 yıl
Packard Bell, Acer, HP, Lenovo, SONY // 5 marka 5 laptop karşılaştırması // yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar

yeni bir laptop alma uğraşı içerisindeyim. Sınırlı bir bütçem var ve seçeneklerimi 5 e indirdim. Hemen hemen hepsi aynı özelliklerde daha çok marka tercihi gibi bir şey artık benimkisi. Seçeneklerimi aşağıda yazıyorum. eğer bu modellerden birini ya da benzerlerini kullanıyorsanız

1- kasa kalitesi
2- çalışma sıcaklığı (normal kullanımda, oyun oynamada)
3- Fan (çalışırken çıkardığı ses ve soğutmadaki başarısı)
4- Pil ömrü
5- Ekran kalitesi

hakkındaki yorumlarınızı ve sizlerin eklemek istediğiniz birşeyler varsa yazar mısınız?

Seçenekler:

Packard Bell TJ75 CORE I3 330M 2.13 GHZ-4096MB-320GB-DVDRW-15,6''-1024MB HD5650-BT-CAM-W7BAS
ACER AS5740G CORE İ3-330M 2.2GHZ-3GB-320GB-DVDRW-15.6''CAM-1024MB HD5650(DX11)-WV7BAS
HP DV6-1350ET CORE2DUO P7450 2.13GHZ-3072MB-320GB-1024MB HD4650-15,6''-BT-DVDRW-W7P
Lenovo G550 CORE2 DUO P7450 2.13GHZ-3GB-250GB-GF 512MB G210M -15.6''-BT-DVDRW-V7HP
Sony Vaio NW2STF CORE 2 DUO P7450 2.13GHZ-4GB-500GB-DVD/RW-512MB HD4570-15.5"XBLACK-W7PR

Biliyorum Sony Vaio ekran kartıyla diğerlerninin altında ancak fiyat olarak da epey üstünde. Sony için sizce değer mi bu kadar para? Çünkü laptopu laptop şeyin yapan sadece sistem özellikleri olmadığını düşünüyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum.

NOT: Forumda bu markaların ve modellerin başlıklarını epeydir okuyorum ve takip ediyorum zaten. Ancak bir karşılaştırma yapmak istediğim için böyle bir başlık açtım. O yuzden bu modellerle ilgili diğer başlıkların linklerini göndermenize hiç gerek yok.
K
15 yıl
HTC PDA ekranla ilgili çok ilginç bir sorun
merhaba

htc touch p3452 kullanıyorum. geçen yaz amerikadan almıştım. o yüzden türkiyede bir servis desteğim yok. kullanmaya başlayalı 1 seneyi geçti ve bir sorunla karşılaştım sizlere danışayım dedim.

Telefonu gayet özenle kullanmama rağmen kötü şans mı diyeyim artık ekranın altında bir anda bazı lekeler oluştu. Tarif etmek gerekirse ekran kenarlarından 1 er cm içerden başlayarak ekranın altında sıvımsı saydam lekeler. Ancak çok ilginç bir şey ki oda ışığında (flöüresan altında) gözüken bu lekelerden güneş ışığında eser kalmıyor. Yani telefonu gündüz kullanırken bir sorun yok akşam eve geldiğimde ekranda lekeler var. Resim eklemeye de çalışırım eğer mümkün olacaksa.

böyle birşeyle karşılaşan ya da ekran yapısı hakkında biraz bilgisi olup fikir verebilecek fikri olan varmı?
K
16 yıl
Vista geri dönüşüm kutusu simgesi yardım..
bir dosyayı sildiğim zaman geri dönüşüm kutusuna gidiyor ancak geri dönüşüm kutusunun simgesi otomatik olarak dolu hale gelmiyor. Masaüstünü yenile yaptığımda simge olması gerektiği gibi değişiyor. Aynı şey geri dönüşüm kutusu dolu iken boşalt dediğimde de geçerli. Simge kendiliğinden değişmiyor masaüstü yenile dediğimde değişiyor. İşletim sistemim vista. Sizce sorun nerde olabilir ?
K
16 yıl
Yurtdışı telefon kayıt ettirme hakkında bilgi
Arkadaşlar yurtdışından telefon aldım ve bunu 1 yurtdışı giriş tarihimden itibaren 1 ay içinde pasaportumla kayıt ettirmem lazım. 16 eylül tarihinde giriş yaptım ve kayda nihayet dün gittim bayram öncesi yaptırayım diye pasaportumdaki tarih yazılı mühürün okunmadığını emniyetten yazı almam gerektiğini söylediler. Bayram 9 günlük tatil 17 ekime kadar yolu var bayramdan sonraya bırakayım dedim ve bbugun telefonumun kapatıldığını farkettim. Bİldiğim kadarıyla önceden mesaj falan atıyorlardı. Şu an hiç bir sim kartla kullanamıyorum telefonu. Bunun süresi 1 ay değil miydi ? Şimdi ne olacak? Ben bayramdan sonra kayıt ettirdiğimde açılacakmı?
K
16 yıl
htc touch ya da alternatif bir cihaz hakkinda acil..
arkadaslar k.bakmayin zamanim cok sinirli oldugu icin okuyamdim htc touch topic i disindaki topicleri.

soruma gelince su an amerikadayim ve htc touch almak istiyorum kendime. maks 400 dolar butcem var bana onerebileceginiz baska bir wi-fi li touch olan winddows mobile 6. pda varmidir?

touch un 3450 ve 3452 olan modelleri arasindaki fark nedir?

birde amerikadan cihaz almis olan arkadaslar varsa guvenebilecegim ucuz bir yerler tavsiye edebilir mi?
amazonda alet 400 dolar sd kart la beraber.
K
16 yıl
iphone mu itouch mu ? (acil)
Arkadaşlar acil bir karar vermem gerekiyor. Amerikadan 2 gün içerisinde itouch ya da iphone istediğim birini getirteceğim arkadaşım aracılığıyla. Sizce hangisini seçmeliyim? Siz olsanız hangisini seçerdiniz diyeyim ya da.

Gönlümde iphone yatıyor ancak onunda Türkiyede garantisinin olmaması bazı özelliklerinin kullanılamaması gibi şeyler rahatsız ediyor. İkisi arasındaki farkları artıları eksileri de açıkçası tam manasıyla biliyorum sayılmaz. Aceleye geldiği için çok az araştırma fırsatı buldum.
K
16 yıl
Plazma/LCD tv kampanyadaki iki seçenek ve bir kaç soru (ACELE karar vermem lazım)
Merhaba,

Şu sıralar bir televizyon alma eğilimindeyim ancak plasma/LCD arasına kararsızım. Biraz araştırdım anladığım kadarıyla :

plasma tv ler lcd lere göre daha geniş izlenebilme açısına sahip ancak lcd lere göre güneş ışığında daha fazla yansıma yapıyor. Ayrıca plazma tv ler genelde daha düşük çözünürlüğe sahipler. Tepki sürelerini karşılaştırdığmızda plasma tv ler avantajlı konuma geçiyor. Bir de yanma etkisi denilen bir olay var plazma teknolojisinde.

Bunları sadece doğrulamak için yazdım, yanlışım varsa düzeltin diye. Sizden tavsiye isteyeceğim hangisini almam gerektiği hakında. Kendim, özellikle bu HD yayın teknolojisi, dijital uydu yayınları, receiverlar vs gibi konularda epey bilgisiz sayılırım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tipik bir ev kullanıcısıyım. TV yi kuracağım odada beyaz ışık normal aydınlatma var. Gün ışığını direk olarak almayan hiç bir nokta yok diyebilirim. İstediğim tek şey günümün büyük çoğunluğunu geçirdiğim tv karşısında daha fazla zevk almak. 3-4 senelik normal bir dijital uydu alıcısına ve türksata bakan bir çanağa sahibim. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Bir de tv yi aldıktan sonrası var tabii. O kadar HD ready tv alıp da hd izlemeden olmaz ancak hangi kanallar HD yayın veriyor bir fikrim yok. Digitürk sanırım sağlıyormuş ancak günlük showtv atv kanald gibi kanalların hd yayını varmıdır izleyebilirmiyim de başka bir soru aklımdaki. Yoksa hotbird deki hd yayın yapan avrupa kanallarını pek izleyeceğimi sanmıyorum. Bir de yaklaşan euro2008 var tabi ki. Maçları da HD verecek bir kanal varmıdır?
tv kanalları dışında HD dizi-film vs izlemek için bilgisayar bağlantısı gerek herhalde. Masaüstünde x1300, laptopta x1400 ekran kartım var ve bildiğim kadarıyla vga ve s-video çıkışlarına sahipler. İşlemciler de intel c2d türevleri. Bu donanımlarla, özellikle ekran kartı, yeterli performans alabilirmiyim? Ek olarak bir de min 8400 gibi bir ekran kartı almalımıyım yanında?

Herneyse çok soru sordum :D Ancak çok aceleye geldi. Vereceğiniz cevaplar çok önemli benim için. Düşündüğüm iki tane model var.

PHILIPS 42PFP5332 plasma tv - 106 ekran 1024*768 ==> 1600ytl (kdv dahil)
HITACHI L42VP01C full HD LCD tv - 106 ekran 1920*1080 ==> 2000 ytl (kdv dahil)

Fiyatlar sadece bu haftasonu için kampanya fiyatlarıdır mavideki. O yüzden yukarıda anlatmaya çalıştığım kafamdaki sorulara cevaplarınızı ve bu iki model ya da 2000 in üzerinde olmayan başka modeller hakkında önerilerinizi bekliyorum. Ya da bu işleri bıraksamda hd düz ekran tv almayı bir kaç sene ertelesemmi ? :D
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.