Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1071
Tıklama
0
Öne Çıkarma
canon vs sharp
Y
19 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

merhaba,
canon mv 700, mv 800 kameraları ile sharp ın vl-z500s karşılaştırdığımda hangisini tercih etmem gerekir.
ben aslında canon dan yanayım ama canon satıp aynı zamanda advantage kartıma taksit yapan bir yer
bulamadım. sharpın bu modeli de teknosa da hemen hemen aynı fiyata eğer bu sharp makinayı alırsam görüntüden çok şey kaybedermiyim. özelliklerine baktığımda pek bir fark yok ama forumdaki yazılarda sony, olmazsa canonun en iyi markalar olduğu olduğu yazıyor.
(birde ankarada hsbc ye taksit yapan bildiğiniz bir yer varsa ....)
canon mv 700
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17747&productid=evcanonmv700
canon mv 800
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17747&productid=evcanmv800
sharp vl-z500s
http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/119999960.htm?chaPt=119999960&CS_Catalog=_KAMERA___OPTIK&CS_Category=_MINI_DV167



Y
19 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

kimsenin fikri yokmu



G
19 yıl
Binbaşı

G
19 yıl
Yüzbaşı

1,5 yıldır sharp vl-z5 kullanıyorum.z500un abisi yani ve suana kadar allaha şükür hiç bi sorun yapmadı ve cok memnunum arkadaşta sony var ve oda pek bi fark olduğunu düşünmüyor.canon kullanmadım ama ben sharp öneririm...en son olarak sharpın ekstra bi avantajı objektifin govdeden 260derece dönebiliyo olması buda kullandıkça bi avantaj...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganea -- 24 Nisan 2005, 21:04:59 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Yüzbaşı

sharp daha iyi gibi görünüyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
19 yıl
Yarbay

Her iki kameranın özelliklerini incelediğimde Sharp.ın + SD karta fotoğraf çekim özelliği dışında (Canon kasede kayıt ediyor) pek farkları yok gibi. Ben Canon MV800.ü yakından tanıdığım için çekim kalitesinin oldukça iyi olduğunu rahatlıkla belirtebilirim. Klasik Canon kalitesi yansımış ama çok ta fonksiyonel olmayan bir ürün olduğunu belirtmem gerekir.

Öte yandan hayatımda elime bir Sharp kamera almadığım için pek fazla yorum yapmayacağım. Eğer fotoğraf çekimini bir kenara bırakırsak (800.000 pixellik bir makine ile çekilen fotoğrafın kalitesinin ne olacağını tahmin edebilirsiniz) servis ve destek yönünden Canon.un + avantajı olduğunu düşünüyorum.



Y
19 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.
Kredi kartlarıma taksit yaptığı için kamerayı teknosadan aldım.800 ytl paramla iki seçeneğim
vardı. Yukarıda linki olan sharp yada panasonic nv-gs11yada nv-gs17.
Tunalı Hilmi deki teknosada deneme imkanı vardı. İki kameraya baktığımda fiyatları aynı olmasına
karşılık Panasonicler daha bir kamera gibi duruyordu. Görüntü farkı vardı.Panasoniclerde renkler gerçek renklere daha yakındı sanki. Ayrıca iki kamerayla(gs17--sharp)aynı noktaya baktığımda panasonic daha geniş bir açıyla görüntü alıyordu. Bu sanırım iyi bir şey.
Son noktada oradaki görevlilerden birine bu üç kamera arasında kaldığımızı söyleyince gs11 ve gs 17 arasında kumanda farkı dışında bir fark söyleyemedi. Sharp için ise onu düşünmeyin bile o zaten malezya malı gibi bir yorum yaptı. Sonuç olarak nv-gs17 yi aldım.
Görüntü kalitesi iyi ama ışığı iyi ayarlamak lazım.
Gece çekim modu dediği özellikte hareketli görüntüleri çekemiyor görüntü bulanıklaşıyor ama sabit görüntü alırsanız gerçektende karanlık bir yerde bile renkli görüntü alabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Yüzbaşı

merhaba ys arkadas1m elimden geldigince sana yardimci olayim simdi bilindigi üzere kamera sektöründe
en iyi marka sony itiraz hiç etmeyin bir kere bunu kabullenin ard1ndan hemen jvcve panasonic geliyo sharp
da iyi ama görüntü performans1 açisindan pekde iyi olduunu söyleyemem ne yazikki en iyisi paran yetmezse en son çare olarak sharp al derim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.