Y

Onbaşı
19 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
8 yıl
Macbook Pro late 2012 Chrome Anlayamadığım Hata
Merhaba,

1 aylık macbook pro chromeda gezinirken yeni sekme açtığımda bazen fotoğraftaki gibi bir hata veriyor. Genel ekran kartlarındaki bir bozukluk bu şekilde hata verir diye biliyorum ama mac yeni ve diğer programlarda böyle bir hata görmedim. Sizde böyle bir hata neden kaynaklanır, garantisi devam ediyor ama iş için kullandığımdan tamire verip vakit kaybetmek istemiyorum.

teşekkürler,

< Resime gitmek için tıklayın >
Y
19 yıl
bir işlem için aynı anda iki bilgisayar kullanabilir miyim?
Bilgisayarımı çok zorlayan bir programda bir işlem yapmam gerekiyor. Başka bir bilgisayarı benim bilgisayarıma bağlayıp o bilgisayarın da işlemci ve ramini nasıl kullanırım. SETI projesiydi sanırım buna benzer bir şey yapmışlardı. Onun gibi birşey sanırım yapmak istediğim. Aynı anakarta iki işlemci takılabildiğini duymuştum benim isteğim bunu internetten yapmak yada doğrudan iki bilgisayar arasına bir kablo çekip ikisini birden kullanmak. Bilgisi olan varmı?
Y
19 yıl
canon vs sharp
merhaba,
canon mv 700, mv 800 kameraları ile sharp ın vl-z500s karşılaştırdığımda hangisini tercih etmem gerekir.
ben aslında canon dan yanayım ama canon satıp aynı zamanda advantage kartıma taksit yapan bir yer
bulamadım. sharpın bu modeli de teknosa da hemen hemen aynı fiyata eğer bu sharp makinayı alırsam görüntüden çok şey kaybedermiyim. özelliklerine baktığımda pek bir fark yok ama forumdaki yazılarda sony, olmazsa canonun en iyi markalar olduğu olduğu yazıyor.
(birde ankarada hsbc ye taksit yapan bildiğiniz bir yer varsa ....)
canon mv 700
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17747&productid=evcanonmv700
canon mv 800
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17747&productid=evcanmv800
sharp vl-z500s
http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/119999960.htm?chaPt=119999960&CS_Catalog=_KAMERA___OPTIK&CS_Category=_MINI_DV167
Y
20 yıl
winampla ilgili sorun
arkadaşlar çok komik bir sorunum var. winampa müzik dosyası sürüklediğimde sadece dosyanın adı görünüyor. şarkılar yok. mesela dumanın konser albümünün tamamını listeye eklemek istiyorum sadece konser yazısı ekleniyo. çok basit bir çözümü olabilir ben bulamadım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.