Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
584
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kelebek kapagında sorun
T
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Gecen gun golf marka aracımla yolda kaldım. Araba cok siddetle titreyerek gaz almamaya basladı ve bu arada kendi kendine devri cok yukselterek baya bi kendini zorladı ve direksiyon agırlasarak arac durdu. Zar zor saga cektim ve Vw yol yardımını cagırdım. Gelen arkadas bilgisayarla arızaya baktıktan sonra kelebek kapagının asınmadan dolayı takılı kaldıgını soyledi. Ve diger olan yawaslama gibi sorunların beynin arızadan dolayı karıstıgı icin oldugunu soyledi. Kapagı idareten yaptıgını soyledi ve en yakın Vw servisine gittk.
Orda acayip bir hesap cıkardıkları icin aracı oradan aldım ve bi tanıdıgımın yakını olan bir ozel servise goturdum. Ordaki arkadasta aracta hicbir sorun olmadıgı bilgisayarda da arıza gostermedigini soyledi. İdareten yapıldıgını soyledim ve " birsey olmaz bu boyle gider, sen bir daha yolda kaldıgında beni ara gelir alırım arabayı" dedi.
Bu sekilde bir acıklamaya da guvenemedim acıkcası. Bu sorundan iyi anlayan biri yardımcı olursa cok sevinirim. Cok kafam karıstı, araba genelde esimde oluyor ve ondayken boyle birsey olursa cok kotu bir durum olusur.
Simdiden tesekkurler..



Q
16 yıl
Binbaşı

kelebek temizliği yapılırsa çözülebilir belki. yine özel birservise gidip baktırabilirsiniz. servisler herzaman yüksek fiyat çekerler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Evet ozel servisin 450 ytl tutar dedigi işleme Vw servisi 1100 ytl dedi. Birde baska bir ozel servise goturup temizletiyim o zaman. Cok tesekkur ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl
Yüzbaşı

kardeş boğaz kelebeğini her motor ustası yapabilir hatta sen ben bile yapabilirz benim aracım polo classic bende temizlettim hiçbirşeyi yok söküyolar boğaz kelebeğini wd-40 yada würth yada benzinle bir güzel temizler sonra kurusun tak yerine git bir bosch servisine 20 ytl verip boğaz kelebeği ayarı yaptır hepsi bu saygılar
quote:

Orjinalden alıntı: technicmen

Evet ozel servisin 450 ytl tutar dedigi işleme Vw servisi 1100 ytl dedi. Birde baska bir ozel servise goturup temizletiyim o zaman. Cok tesekkur ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Tam olarak bu anlattıgınız sekilde mi yapıldı bilmiyorum ama kelebek kapagı goturdugum ikinci servis tarafından temizlenmisti. Ve 3 gun once esim tekrar aynı arızadan dolayı yolda kaldı. Bana o kadar cok degistirelim de garanti olsun demisti ki, ben degistirtmeyince ve yolda kalıp uzun sure bekleyince tahmin edersiniz ki bana karsı nası bir surat ifadesi takındı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.