T

Teğmen
03 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
15 yıl
msnde oturum acma hatası
yeni aldıgım mail adresimi acamıyorum. postaya giriş yapmaya calıstıgımda oturum acma hatası diyor ve acılmıyor. nasıl düzeltebilirim acaba
T
16 yıl
Yurt dısında internet kullanımı
Acaba yurt dısında interneti kullanmam icin edge ayarında bir degisiklik yapmam falan gerekirmi? Gerekmezse bile faturada bir degisiklik olurmu acaba veya bilmem yada yapmam gereken baska birseyler var mı?
T
16 yıl
Ucak yolculugunda IPhone serbest midir?
Uzun saatler suren bir yolculuk yapıcam. Acaba ucakta sim kart kapalı olarak iphone kullanılıyor mu? Bilen yada kullanmıs olan varsa bilgilendirebilirler mi?
T
16 yıl
IPhone\u0027um internete baglanmıyor. Yardım!!
Her zaman edge ile internete baglanırım. Ag ayarlarından edge bolumunde internet yaziyor ve her zamanda bu sekilde baglanırım wifi hic kullanmam neredeyse. Fakat 2 gundur internete girdigimde edge aktif edilemedi diyor. Ayarını kontrol ettim fakat ayarda da sorun yok. Turkcell mi acaba ayar kodlarını degistirdi? Neden olabilecegini bilen kimse varmı acaba?
T
16 yıl
Kelebek kapagında sorun
Gecen gun golf marka aracımla yolda kaldım. Araba cok siddetle titreyerek gaz almamaya basladı ve bu arada kendi kendine devri cok yukselterek baya bi kendini zorladı ve direksiyon agırlasarak arac durdu. Zar zor saga cektim ve Vw yol yardımını cagırdım. Gelen arkadas bilgisayarla arızaya baktıktan sonra kelebek kapagının asınmadan dolayı takılı kaldıgını soyledi. Ve diger olan yawaslama gibi sorunların beynin arızadan dolayı karıstıgı icin oldugunu soyledi. Kapagı idareten yaptıgını soyledi ve en yakın Vw servisine gittk.
Orda acayip bir hesap cıkardıkları icin aracı oradan aldım ve bi tanıdıgımın yakını olan bir ozel servise goturdum. Ordaki arkadasta aracta hicbir sorun olmadıgı bilgisayarda da arıza gostermedigini soyledi. İdareten yapıldıgını soyledim ve " birsey olmaz bu boyle gider, sen bir daha yolda kaldıgında beni ara gelir alırım arabayı" dedi.
Bu sekilde bir acıklamaya da guvenemedim acıkcası. Bu sorundan iyi anlayan biri yardımcı olursa cok sevinirim. Cok kafam karıstı, araba genelde esimde oluyor ve ondayken boyle birsey olursa cok kotu bir durum olusur.
Simdiden tesekkurler..
T
16 yıl
IPhone\u0027um cok ısınıyor
Safari acıkken, 2-3 dakika gectikten sonra telefonum elimi bile yakıcak kadar cok ısınıyor. Baska programlarda bu olmuyor, sadece safarideyken oluyor. Bu normal midir; degil midir acaba? Yapmam gereken nedir?
T
16 yıl
IPhone icin edge ayarı..
Merhaba, ben iphone kullanıyorum ve internetle cok isim oluyor telefondan. Telefonumun ayarlar bolumunden, genel - ag - edge - bolumune edge ayarı olarak "internet" yazarak baglanıyorum. Fakat aylık faturama cok fazla bir yansıma yapıyor. Turkcell ile gorustugumde onların iphone icin boyle bir ayar saglamadıklarını soylediler bana. Ayar bolumune de "internet" yazılması gerektigini bir arkadasım soylemisti.
Benim merak ettigim dogru bir ayar mı yapmısım, baska bir ayar varmı? Özellikle de fatura konusunda daha az yansıma gorecegim bir ayar varmı acaba? Yardımcı olacak arkadaslar icin simdiden tesekkurler.
T
16 yıl
ÜSTTEKİ ÜYEYE YAGCILIK YAPMA OYUNU!!
Benim ustumde kimse olmadıgı icin ben kendime yapyım bari
Ya ne mukemmel bi insanım ben ya! Sırf kendimim diye demiyim acaip bisiyim. Allah ozenerek yaratmıs beni. Bu kadar akıl bu kadar yakısıklılık bu kadar bu kadar olur yani!!
T
16 yıl
Actigim konuyu nasil silebilirim?
Actigim konuyu nasil silebilirm? Birisi yardimci olabilirmi?
T
16 yıl
SHARP\u0027ı tanımak ve tanıtmak isteyenler
Dunya genelinde kendini ispatlamis marka Sharp'ın, ülkemizde de kendini tanıtması ve ispatlaması icin herkesin yorumlarini bekliyorum. Japon uretimi olan ve kullanan herkesin gercek anlamda cok memnun kaldigi bu markayı tanıtalim ki daha fazla kisinin memnuniyeti olsun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.