Hangi lastik fiyat/performans olarak daha uygundur..
Ölçüleri 185 60 R 14 tür...
Puntonun 185 tabanlı lastik kullanması çok iyi, çünkü tabanı geniş olunca daha hoş görünüyor. 4 oluklu bir modelin tercih edilmesini öneririm. özellikle kaslı arka görüntüsü ile birlikte hoş duruyor.
Marka telaffuz etmeyeceğim. Ben hep yumuşak lastikleri tercih ederim, hem yoltutuş, hem fren mesafesi hem de yol sesi açısından daha başarılı oluyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtal -- 15 Temmuz 2008; 12:26:40 >
bir iki araştırma yaptım, Michelin Energy Saver ve Bridgestone Turanza ER300 öne çıktı... Ne dersiniz, bu lastik kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum..
evet bencede michelin ve bridgestone u karşılaştıracak olursa bridgestone açık ara farkla öne çıkar. f1 in şimdiy ekadarki en başarılı lastik üreticisi nede olsa
bridgestone br 250 lastik aldım.5-6 ay önce.istediğim gibi memnun kalmadım.bunu neye göre söylüyorum.eski lastiklerim michelin energy idi.michelin daha yumuşakmış onu gördüm.daha konforlu bir sürüş imkanı veriyormuş.bridgestone lastiklerim sert biraz.buda konforu düşürüyor.ama en iyisi diyosan fillandiya üretimi olan nokia telefon firmasının lastiği olan nokian.bence nokian-michelin-goodyaer-bridgestone.
Aşağıdaki link Punto Kulübümüzün topiğidir..
http://forum.donanimhaber.com/m_23574677/mpage_1/key_//tm.htm#23574677
Aracıma lastik almayı düşünüyorum. Önerilerinizi Bekliyorum
Hangi lastik fiyat/performans olarak daha uygundur..
Ölçüleri 185 60 R 14 tür...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejgun -- 15 Temmuz 2008; 0:40:54 >