Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
314
Tıklama
0
Öne Çıkarma
adsl baglandım 2 dakikada bir ip değiştiriyor.
K
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaslar cok acaip bir sorunum var. corecess 3112 modeli modem kullanıyorum. bilgisayarım 1-2 dakiakda bir ip değiştiriyor. link isi sonmuyor. ama baglantı 5sn kesilip ip değişiyor. bu işlem sırasında msn kapanıp acılıyor. yada ip kontrollu siteler beni dısarı atıyor. böyle bir sorunum daha önceden yoktu. sorun ne olabilir fikri olan varmı?



P
19 yıl
Yarbay

valla hocam tam olarak yazarmısın yanı modem kendımı koparıo sırf ıp degıstırmek ıcın..yoksa baglantınmı kopuo?cunku adsl de her baglantı koptugunda ıp degısır eger statıc ıse..eger baglantın kopuosa sureklı olarak ya vırus vardır yada kullandıgın bı program baglantıyı kesıodur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Binbaşı

Alt alta aynı konuda iki topic açarak milleti rahatsız etmeye hakkın yok..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

maksu delimisin sen ya sanki milleti rahatsız etmek icin acıyorum konuyu. gene baglantımda sorun oldu ve iki kere acılmıs.

link ısıgı sonmuyor ama bağlantı baglantı 3 sn kopup yeni bir ip ile giriyor. ip2location.com dan baktıgımda her seferinde farklı ip ile giriyorum. birde telekomu arıyacam bugun. işallah onlar bir sonuc verebilr.

yardım etmeye çöalışan arkadaşlara çok teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.