M

Binbaşı
27 Mayıs 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Eşanjör Tamir olur mu?
Merhabalar;

Ferroli Sky model doğalgaz şofbenim balkonda monteli. Geçen haftaki soğuklardan sonra su damlatmaya başladı, servis çağırdım. Eşanjör çatlamış tamiri mümkün değil değişecek dediler. Şofbenin yenisi 600 TL servisin istediği fiyat 510 TL.

Aklıma eşanjörü kaynattırmayı denemekten başka bir çözüm gelmiyor, 510 TL ye eşanjör alacağıma 600 lira verip sıfır şofben almak mantıklı ama bir parça yüzünden de yenisi almak istemiyorum

Fikri olan varsa çok sevinirim, teşekkürler.
M
10 yıl
Av-Balık için El Tipi GPS Önerisi
Merhaba;
Amatör olarak balıkçılık ile ilgileniyorum. Denizde bir noktayı Android telefonum ile kaydedip sonradan tekrar gitmek istediğimde hangi program kullanırsam kullanayım mutlaka büyük sapmalar oluyor.

El tipi gps almayı düşündüm ama bütçem fazla değil.

Ali expreste 30 dolar civarında şu tarz mini gps ler var ama hassasiyeti ne derece olur bilmiyorum.
http://www.aliexpress.com/item-img/Freeshipping-Newest-24-POI-Handheld-Keychain-Mini-GPS-with-Digital-Compass-for-Outdoor-Travel-Yellow-Color/1557769345.html

Sonradan araştırmalarımda tam işime göre ve uygun fiyatlı olan Next Ye gh 561 model gps i buldum ama onunda sıfırı yok; nasıl bulabileceğim veya alternatif önerisi olan varsa bekliyorum (max 200 TL bütçe)

Şimdiden teşekkürler herkese..
M
11 yıl
Android için GPS uygulaması
Merhabalar,
Motorola Atrix telefonum için aşağıda anlatacağım amaca hitap eden GPS programına ihtiyacım var.
Arazide bir noktaya gidip o noktayı kaydedeceğiz. Aradan belli bir süre geçtikten sonra tekrar aynı noktayı bulmamızı sağlayacak bir program arıyorum (GPS cihazlarındaki go to özelliği olan bir uygulama)

Yardımlarınız için teşekkürler..
M
12 yıl
2007 Antara 2.0 CDTİ - 55.000 TL değer mi?
Merhabalar, sahibinden yukarıda yazdığım aracı buldum. Araç siyah, içi kahverengi deri döşeme, boyasız ve değişensiz, 65 bin km'de imiş. Sizce istenen fiyat nasıl ve Antara'nın bildiğiniz kronik bir sorunu var mı? Zira aracı şeklen çok beğenmeme rağmen teknik olarak detaylı bilmiyorum, bilen veya duyan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler..
M
13 yıl
GPS li Cep Telefonu Önerisi
Merhaba,
Nokia C5-00 ve Asus P526 dışında GPS alıcısı olan telefon tavsiyesi almak istiyorum (fiyatı yüksek olmamak kaydıyla) ..
Teşekkürler..

Kullanım amacım: gittiğim bir yerin koordinat bilgilerini ölçüp belli bir süre sonra aynı koordinata tekrar gidebilmek (araç navigasyonu gibi kullanmayacağım)
M
13 yıl
Insignia 2.0 CDTI 130 HP Chip Tavsiyesi İstiyorum
Merhaba, Insignia 2.0 CDTI 130 HP Active Select marka bir aracımız var:
-Aynı araca Chip Tuning yaptırıp memnun kalan var mı?
-Marka/uygulayıcı yer önerisi olan var mı?

Sonuçta, güç artışı olacağı kesin gibi ama, artıları-eksilerini öğrenmek istiyorum..Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..
M
14 yıl
Yeni Kasa (2007\u003e) Civic\u0027e Montaj Yaptırıp Memnun Olanlar

Merhaba arkadaşlar, açtığım diğer konulara bakarsanız uzun süren dizel araç arama sonucunda tamamen farklı bir karar alıp 2008 Honda Civic Elegance Otomatik araç aldım..Haliyle şimdi de LPG taktırmak istiyorum...

Aranızda "bende de senin araçtan var ve şu marka LPG montajı yapıldı, çok memnunum" diyen varsa yada benzer şekilde katkı sağlamak isteyenler varsa çok makbule geçer...

Zira araştırma yaptıkça forumlarda farklı farklı şeyler okudukça insanın iyice kafası karışıyor...Önce Prins taktırayım dedim ama diğer İtalyan bildindik kitler ile 500-600 TL fark olunca Zavoli, Tartarini, LandiRenzo ile ilgilenmeye başladım..

Zavoli Türkiye distribütörünün forumdan ve sikayetvar.com dan takip ettiğim kadarı ile oldukça müşteri dostu bir firma olduğu izlenimine vardım..
Tartarini ve LandiRenzo bu konularda nispeten daha bilinmedik duruyorlar...

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...
M
14 yıl
ARIYORUM: Toyota Corolla D4-D Elegant MMT

Merhaba arkadaşlar, uzun süren araştırmam sonunda alacağım araca karar verdim ve artık kararımı değiştirmek istemiyorum tek noktaya kilitlendim:
Toyota Corolla Dizel, Elegant ve Tiptronik istiyorum...Km 100 bini geçmemiş olmalı ve çok fazla boyanan parçası olmamalı..Biliyorum çok şey istedim ama acele etmeceğim, bu özelliklerde olanını bulana kadar bekleyeceğim..
Çevrenizde bu özelliklerde araç bulursanız sevinirim..
M
14 yıl
Antalya-Didim Araba ile En İyi Güzergah Sizce Hangisi..
Merhabalar,
Tatil için Antalyadan ailemle arabamızla Didime gitmek istiyoruz..Sizce en uygun yol hangisidir..Haritadan bakınca Sahilden, Muğladan ve Aydından gibi üç alternatif var gibi gözüküyor ama karar veremedim..Tavsiyeleriniz için teşekkürler..
M
14 yıl
Toyota Corolla D4D, alternatifi olan ??
Merhaba arkadaşlar, 20k TL ile çıktığım yolda 35000 TL sınırına dayandım :) ve dizel otomatik sedan araçlardan Toyota Corolla üzerinde karar kıldım..
Bu araçların muhteşem bir ikinci eli olduğunu öğrendim.. 2008 model araca 40,000 TL isteyene bile rastladım...
2007 model Elegant dizel otomatik ve 80k kmyi geçmemiş araç, 36,000 den aşağı bulmak mümkün değil...Gerçi Comfort ile Elegant arasında alaşım jant, yağmur ve far sensörü ve dijital klima dışında önemli bir fark yok gibi...Benim bütçeme göre olanlar ya 100k yı devirmiş yada bayağı bir parçası boyalı olan araçlar...Aslında Toyotadan vazgeçmek istemiyorum...

Sizce bu fiyatlar normal mi ve iyice bekleyip uygun bir Toyota bulmaya değer mi; yoksa alternatif olarak Focus ya da Megane gibi başka bir araca mı yönelmeliyim..

Yardımınız için teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.