Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
520
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türk Telekom'a Neden Geçemedik
O
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba;

Vodafone hattımızın sözleşmesi doldu ve eşimin bulunduğu yerlerde sağlıklı görüşme yapılamamasından dolayı Turkcell'e geçirme kararı almıştık. Ben Türk Telekom son yıllarda çok yatırım yaptığını ve denemekte fayda olacağını düşünerekten bir maceraya etıldık.

25 Nisan Salı günü Vodafone hattını Türk Telekom'a geçirmek için Turktelekom.com.tr'den geçiş başvurusunu yaptık.

Neden sayfadan yaptık çünkü İstanbul içi 24 saatte sim kart teslim diye sayfalarına yazmışlar. Ayrıca 3,4 gün gezdiğim hiç bir AVM'de Telekom ofisi yoktu. Resmen AVM'lerden çıkmış mahalle aralarına çekilmişler. Bir gün önceki akşam saat 8 de Ataşehir Metropol AVM karşısındaki Türk Telekom bayiine gittim. Bizi karşılayan kişi Ortadoğu'dan kalma konuştukları anlaşılmayan biriydi. Birşeyler söyledi ama zannedersem bu saatte geçiş yapılamayacak gibi birşeyle konuşmayı sonlandırdık.

Neyse Çarşamba sabahı telekomdan arayarak sim kartımızı AGT kuryeye verdiklerini belirttiler ve AGT kuryeden dağıtılmak üzere teslim alındı mesajı ve paket bilgileri içeren bir SMS aldık.

Günlerden 29 Nisan Cuma oldu ve hala ses çıkmadığı için aramaya başladım. Artık bir telekomu bir agt yi arıyorum hiç birinden de bir sonuç çıkmıyor. AGT'ni verdiği kurye kodu ile zaten birşey çıkmıyor falan filan. En sonunda AGT'den biri aradı ve sorunu anlattım. Bana aynen şöyle dedi bizim paketi dağıtma süremizin içinde. Peki ne zmana gelir bir kaç güne. Ne oldu 24 saatlik sim ulaştırma sözünüz diye telekoma sorduğumda ise kem küm. Peki bayiye gidip işlem yapabilir miyiz? Hayır, çünkü mevcut başvurunuz var. Peki iptal edin o zaman.

Bu sefer Ümraniye Tavukçuyolu caddesindeki Telekom Bayiine gittik. Burada da aynı manzara. Bize sadece bayi tariflerini verebileceğini Telekom sayfasındakilerin geçmeyeceğini vs vs bir sürü şey zırvaladıktan sonra buradan da vazgeçip o sinirle Telekomu aradım. Gerisini tahmin ediyorsunuzdur. Sizin yapacağınız işi ile başladım işte. Sonuç Turkcell Bayiine gittim. Sanırsınız Haraptar köyünden çıkıp şehire geldim.

Türk Telekom'un alt yapısına teknolojisine birşey diyemem ama vizyonunu çok geliştirmesi lazım.



P
geçen yıl
Yarbay

agt kurye anlaşması enberbat sirket kolay kolay sim kart eline ulasmaz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
geçen yıl
Yarbay

Üç operatörde de online taşıma işi doğru düzgün yürümüyor, onlarca defa konuşuldu sayısız şikayet oldu, adım başı her yerde tt ve turkcell şubesi varken olmadığını iddia ederek agt kuryeye bulaşarak başınıza gereksiz macera aramışsınız ülkede kullanılabilecek iki operatör var laf olsun torba dolsun hizmetlerdeki aksiliklerden dolayi Vodafone da kalıp daha çok mağdur olacak yine siz olursunuz. Son olarak kuryenin sim kartı getirmesi ile iş bitmiyor sizin evraklarınızı alıp doğru düzgün agt nin operatöre ulaştırma süreci var orada da kesin bi macera çıkar, aklı olan bulaşmaz bu saçma kuryeli taşıma işine



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
geçen yıl
Yarbay

Vodafone şuan için online gecisler düzeltti turkcell bilmiyorum tt asla bulasilmaz git bayiden geç daha iyi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @maaart
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.