O

Binbaşı
05 Temmuz 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
248 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
11 ay
Türk Telekom\u0027a Neden Geçemedik
Merhaba;

Vodafone hattımızın sözleşmesi doldu ve eşimin bulunduğu yerlerde sağlıklı görüşme yapılamamasından dolayı Turkcell'e geçirme kararı almıştık. Ben Türk Telekom son yıllarda çok yatırım yaptığını ve denemekte fayda olacağını düşünerekten bir maceraya etıldık.

25 Nisan Salı günü Vodafone hattını Türk Telekom'a geçirmek için Turktelekom.com.tr'den geçiş başvurusunu yaptık.

Neden sayfadan yaptık çünkü İstanbul içi 24 saatte sim kart teslim diye sayfalarına yazmışlar. Ayrıca 3,4 gün gezdiğim hiç bir AVM'de Telekom ofisi yoktu. Resmen AVM'lerden çıkmış mahalle aralarına çekilmişler. Bir gün önceki akşam saat 8 de Ataşehir Metropol AVM karşısındaki Türk Telekom bayiine gittim. Bizi karşılayan kişi Ortadoğu'dan kalma konuştukları anlaşılmayan biriydi. Birşeyler söyledi ama zannedersem bu saatte geçiş yapılamayacak gibi birşeyle konuşmayı sonlandırdık.

Neyse Çarşamba sabahı telekomdan arayarak sim kartımızı AGT kuryeye verdiklerini belirttiler ve AGT kuryeden dağıtılmak üzere teslim alındı mesajı ve paket bilgileri içeren bir SMS aldık.

Günlerden 29 Nisan Cuma oldu ve hala ses çıkmadığı için aramaya başladım. Artık bir telekomu bir agt yi arıyorum hiç birinden de bir sonuç çıkmıyor. AGT'ni verdiği kurye kodu ile zaten birşey çıkmıyor falan filan. En sonunda AGT'den biri aradı ve sorunu anlattım. Bana aynen şöyle dedi bizim paketi dağıtma süremizin içinde. Peki ne zmana gelir bir kaç güne. Ne oldu 24 saatlik sim ulaştırma sözünüz diye telekoma sorduğumda ise kem küm. Peki bayiye gidip işlem yapabilir miyiz? Hayır, çünkü mevcut başvurunuz var. Peki iptal edin o zaman.

Bu sefer Ümraniye Tavukçuyolu caddesindeki Telekom Bayiine gittik. Burada da aynı manzara. Bize sadece bayi tariflerini verebileceğini Telekom sayfasındakilerin geçmeyeceğini vs vs bir sürü şey zırvaladıktan sonra buradan da vazgeçip o sinirle Telekomu aradım. Gerisini tahmin ediyorsunuzdur. Sizin yapacağınız işi ile başladım işte. Sonuç Turkcell Bayiine gittim. Sanırsınız Haraptar köyünden çıkıp şehire geldim.

Türk Telekom'un alt yapısına teknolojisine birşey diyemem ama vizyonunu çok geliştirmesi lazım.
O
geçen yıl
Turkcell 5G
29 Temmuz 2022 tarihinde Ulaştıma bakanlığı tarafından IGA'da (İstanbul Grand Airport) yapılan 5G lansmanı ile birlikte ülkemizde 5G devri resmi olarak başlamış oldu.
İlk etapta IGA olmak üzere şebekeler çeşitli yerlerde deneme ve test yayınları ile testlere başladı. Bu testler çeşitli il ve noktalara dağılmış durumda. Lansman ile birlikte son kullanıcı uygun cihazı olan tüm kullanıclar için mevcut paketleri dahilinde bu noktalarda 5G deneyimini yaşayabilmeye başladı.
Samsung hariç çeşitli Android cihazlarla erişim mevcutken iOS 16.4 beta ile birlikte IPhone 12 ve üzeri için 5G desteği geldi.

Turkcell için 5G kaydı SMS ile alınıyor. Yapmanız gereken 5G yazıp 2200 a göndermek.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

Turkcell’in BTK’dan 5G için aldığı test izinleri ve şehirleri

Kocaeli Gebze, İstanbul genel, Başakşehir, Karaköy, İstanbul Havalimanı, İzmir. Detaylı bilgi için

http://https://www.btk.gov.tr/verilmis-olan-deneme-izinleri-listesi?page=3&company=Turkcell



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
O
2 yıl
Konuya cep verme hatası
Merhaba konulara cevap veremiyorum. Yetkiniz yok diyor. Kontrol eder misiniz? Teşekkürler.


Cihaz: iPhone14,4 (15.2)
Sürüm: 1.9.12 (825)
O
5 yıl
Yandaş medyada vize kalktı diye övdükleri ülke. Sierra leone
Schengen bölgesi değil. Gidilesi bir ülke hiç değil. Ama medya neredeyse manşetten veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Resime gitmek için tıklayın >
O
5 yıl
Deprem oldu. Mkpaşa Bursa
Arkadaşlar deprem hissettik
O
17 yıl
Skystar USB
Arkadaşlar skystar usb aldım kurdum içinden çıkan cd den kurulumu yaptım fakat server4pc programından zannediyorum pc yi kilitliyor başka pc dede denedim aynı sitesinden yeni yazılımını indirdim aynı. Opensky dan 1 aylık internet aldım denemek için fakat bağlanıyorum ve 2 dakikada kilitleniyor bazen pc açar açmaz bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Saygılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.